Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

RROD χθες.

Εκανα τη διαδικασια στο site της microsoft.

Ποσες μερες περιπου θα παρει ολη η ιστορια με την επισκευη?

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κι εμένα μου άρεσε το 50c για co-op. Και το Ninja Blade ευχάριστο και γρήγορο παιχνιδάκι στις 2 πρώτες πίστες που έπαιξα. Έχει αρκετά κοινά με ninja gaiden (βέβαια καμία σχέση το ΑΙ), αλλά είναι πιο cinematic, έχει πολλά sequenses να πατήσεις έγκαιρα τα σωστό κουμπιά, και κυρίως βασίζεται πολύ περισσότερο σε boss fights.

Το Race-Pro είναι εύκολα το δεύτερο καλύτερο ραλάκι στο 360. :) Το tearing βέβαια είναι τραγικό και δεν είναι ούτε 30 frames, αλλά τουλάχιστον μετά από λίγη ώρα σταματάς να το προσέχεις και αφοσιώνεσαι στον δρόμμο. Πολύ καλό driving model (δεν είμαι τόσο σίγουρος για το collision), ωραίοι ήχοι, μέτριο presentation. Κάτι άλλο που με ενόχλησε είναι οι αφύσικοι χρόνοι στα leaderboards. Θα ασχοληθώ αρκετά μέχρι να βγει το forza 3. nzeppos περιμένω review.

p.s. Κατέβασε κανείς το Death Tank?

Δημοσ.

Και εμενα με χαλασε λιγο το tearing του RacePro. Ωραια σουμα εχει κανει ο Petran στο αντιστοιχο thread του NeoGAF.

Το DeathTank ειναι all time classic (και περιεχει και την Zwei εκδοση του Saturn ως unlockable για να θυμηθουμε και παλαιοτερες ηρωικες εποχες). Λιγο ακριβο αλλα θα το ψωνισω οπωσδηποτε.

Mε το NinjaBlade δεν εχω προλαβει να ασχοληθω καν.Αλλα αφου ειναι FROM,θα ειναι καλο.

Δημοσ.

Αντιγράφω από το 360 Hacking thread, όπου είχα γράψει 2-3 πράγματα για το RacePro:

Χμμμμ, μόλις του έριξα μια ματιά στα πολύ γρήγορα. Αρκετά καλά γραφικά, περίμενα καλύτερο frame rate όμως. Σε κάποια σημεία σαν να κομπιάζει λίγο και όχι απαραίτητα όταν υπάρχουν και άλλα αμάξια στην οθόνη. Ήχος εξαιρετικός. Και εδώ τελειώνει η κριτική για τα... περιφερειακά στοιχεία του παιχνιδιού. Γιατί σε ένα τίτλο που θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται "εξομοιωτής" άλλα είναι αυτά που μετράνε (μπηχτή για όσους νομίζουν ότι δεν αξίζει να ασχοληθούν με τον υπέρτατο εξομοιωτή Live for Speed επειδή έχει γραφικά 5ετίας).

Εννοείται έκλεισα αμέσως όλα τα βοηθήματα (εκτός από το αυτόματο κιβώτιο) και νομίζω έχει σχετικά καλή αίσθηση τόσο στο Mini Cooper όσο και στην Alfa75 που δοκίμασα. Γενικά μου έδωσε την αίσθηση των κλασικών παιχνιδιών της Simbin (με την ISI engine), όπως τα GTR, GTR2, GTL κλπ. Το damage realism δεν μου φάνηκε πολύ σόι, το έβαλα στο realistic και έσκασα πλαγιομετωπικά σε τοίχους με 100+ km/h χωρίς να συγκινηθεί ιδιαίτερα το αμάξι, άντε να φύγει κανα καπό και να στραβώσει τίποτα. Κανονικά σε τέτοιο τράκο το αμάξι θα έπρεπε να παραδώσει το πνεύμα. Γενικά φαίνεται να έχει αρκετές και γνωστές πίστες καθώς και πολλά αμάξια για κάθε γούστο. Επίσης η in-car camera έχει αρκετά καλή κίνηση (τρανταγμούς κλπ). Το AI στο very hard είναι είτε πολύ επιθετικό είτε πολύ... ηλίθιο γιατί οι αντίπαλοι δεν φαίνεται να καταβάλουν ιδιαίτερες προσπάθειες να σε αποφύγουν.

Μένει να δούμε αν έχει καλή offline career, τι διαφορές έχει σε σχέση με την κλασική ISI engine (κυρίως αν έχει αλλάξει τίποτα στο μοντέλο φθοράς των ελαστικών), τι θα λέει το online, πόση ανοχή θα υπάρχει στους crashers, πόσοι παίχτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε κάθε αγώνα (ελπίζω περισσότερο από τους 8 του Forza2) και κάμποσα άλλα πράγματα.

Μπορεί να ασχοληθώ μέχρι να ξεκλειδώσω την Formula BMW και την F3000 αλλά μέχρι εκεί. Όσο καλό και να είναι, εφόσον δεν υπάρχει τιμονιέρα ισάξια της G25 στο 360 (κ@ριόλα Microsoft) δεν έχω σκοπό να περάσω πολύ χρόνο μαζί του.

Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω μαζί του, μόνο κανα μισάωρο προχθές, οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερο. Κι εγώ πιστεύω ότι συνολικά δεν ξεπερνάει το Forza2, απλώς έχει την incar camera.

Δημοσ.
Και εμενα με χαλασε λιγο το tearing του RacePro. Ωραια σουμα εχει κανει ο Petran στο αντιστοιχο thread του NeoGAF.

Respect στον PetRaN. :-) Mιας και το αναφέρεις, τους τα έχωσε πολύ ωραία στο GTA expansion topic για να μας αφήσουν τελικά να το κατεβάσουμε και στην Ελλάδα. ;)

nzeppos thanks. Το είδα κι εγώ αυτό που λες με το ΑΙ όταν σε μία έξοδο που ο πίσω μου έβγαινε με αρκετά περισσότερα, αντί να με περάσει έπεσε πίσω μου, αλλά δεν το έχω παίξει αρκετά για να κρίνω και μπορεί να έτυχε

Δημοσ.

Μα καλά οι developments παιχνιδιών δεν βλέπουν ότι στις τελικές εκδόσεις των παιχνιδιών που βγάζουν έχουν απίστευτο tearing ώστε να κάνουν κάτι για να λύσουν αυτό το πρόβλημα?

Και το κακό είναι ότι αντί να μειώνετε το πρόβλημα tearing αυξάνετε σε όλο και περισσότερα νέα παιχνίδια όπως τα: "star wars(the force unleashed), race pro, lord of the rings conquest, prince of persia k.a." σε άλλα περισσότερο και σε άλλα λιγότερο και το πρόβλημα παραμένει αντί να εξαφανίζεται.

Όλα καλά και ωραία στο 360 αλλά αυτό το tearing πολύ σπαστικό ρε γαμώτο...

Δημοσ.

Εχει μεγαλη διαφορα το 780p απο τα 1080p οσον αφορα την εικονα ,βεβαια?Δηλαδη ειναι πολυ καλυτερς οι τηλεορασεις με HD Ready ή Full HD?

Δημοσ.
Εχει μεγαλη διαφορα το 780p απο τα 1080p οσον αφορα την εικονα ,βεβαια?Δηλαδη ειναι πολυ καλυτερς οι τηλεορασεις με HD Ready ή Full HD?

Σχετικό είναι αυτό, αλλά είναι αρκετά καλύτερες σε γενικές γραμμές. Η διαφορά βέβαια δεν είναι σαν να λέμε SD με HD, αλλά την καταλαβαίνεις, όσο μεγαλύτερη είναι η τηλεόραση και περισσότερο.

Δημοσ.

Στο σημείο που έχουν φτάσει οι τιμές καλύτερα πάρε μια FullHD για να σου φύγει και το ενδεχόμενο ψυχολογικό ότι "για λίγα ευρώ παραπάνω δεν πήρα 1080p panel". Στην πράξη βέβαια, για ταινίες και στις συνηθισμένες ίντσες (32"-46") και αποστάσεις θέασης (>2 μέτρα) δεν νομίζω να δεις καμια ιδιαίτερη διαφορά, το ίδιο πράγμα είναι τα 720p με τα 1080p. Κάποια στιγμή όμως θα θέλεις να ρίξεις ένα PC ή μια κονσόλα στην TV και τότε θα καταλάβεις τι διαφορά έχουν.

Δημοσ.
20 μέρες περιπου...

Παιδες μια ερωτηση.

Για να το στείλω για επισκευη για RROD μεσω ups πακετάρω κονσολα + τροφοδοτικο μαζι?

Χειριστηρια + καρτες μνημης τα αφηνω απο εξω, σωστα?

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά,

παρήγγειλα απο το amazon (Αγγλίας) τα εξής:

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B001DTD0WM

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B001IWHYI0

με 185 λίρες και τα δύο (είχε και έχει νομίζω προσφορά, αν πάρεις την κονσόλα τότε παίρνεις το χειριστήριο+2παιχνίδια μόνο με 10 λίρες).

καλή αγορά?

Δημοσ.
Παιδες μια ερωτηση.

Για να το στείλω για επισκευη για RROD μεσω ups πακετάρω κονσολα + τροφοδοτικο μαζι?

Χειριστηρια + καρτες μνημης τα αφηνω απο εξω, σωστα?

Mόνο κονσόλα και σου φέρνει το courier το πακέτο για να το βάλεις μέσα.

Δημοσ.
Mόνο κονσόλα και σου φέρνει το courier το πακέτο για να το βάλεις μέσα.

Πηρα τηλ ups κι μου ειπανε δεν εχουν κουτια. Πρεπει να το πακεταρω εγω απλα να τους παω το label που μου στειλανε με mail.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...