Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
https://www.gamepointsnow.com/

Οι φθηνότεροι ευρωπαϊκοί πόντοι στο net.

Το έχουμε τσεκάρει πολλά άτομα.

Εγώ 2 φορές που έχω πάρει μου ήρθαν οι φώτογραφίες

των καρτών αμέσως μόλις πάτησα να γίνει η πληρωμή.

http://www.maximuscards.com/

Εδώ έχει τις φθηνότερες συνδρομές.

Και πάλι έχουν πάρει πολλά άτομα. Δεν το έχω δοκιμάσει

ακόμα προσωπικά.

Το δεύτερο site έχει paypal.

Το πρώτο όμως όχι. Αντ' αυτού έχει google checkout

που είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Προσοχή: όταν παίρνεις πόντους να τσεκάρεις ότι είναι

για ευρωπαϊκό account. (αν χρησιμοποιείς τελικά ευρωπαϊκό)

Όσο για τα ban που συζητάτε, εννοείται δεν τίθεται θέμα.

Δοκιμασμένα και τα δύο ;)

Προτείνω ανεπιφύλακτα...

Stormmmmmmmmm... Castle crasherssssssssss :P

Καλά όσο για τις πιστωτικές... :X

Επίσης η m$ μπανάρει όσα 360 είναι αγορασμένα σάββατο...

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση στα γρηγορα.

Ενας φιλος μου πηρε 360 το arcade και θελει να παιξει και παιχνιδια του 1ου xbox.Ειδα στο επισημο site ποια ειναι η διαδικασια, γενικα ειναι πολυ ευκολη, το κατεβασα το αρχειο και το εκαψα σε dvd.Ειδα ομως οτι λεει πως ειναι απαραιτητο να διαθετει σκληρο δισκο το xbox.Αληθευει?

Διοτι το arcade αν δεν κανω λαθος δεν εχει σκληρο.

Δημοσ.
Παιδια μια ερωτηση στα γρηγορα.

Ενας φιλος μου πηρε 360 το arcade και θελει να παιξει και παιχνιδια του 1ου xbox.Ειδα στο επισημο site ποια ειναι η διαδικασια, γενικα ειναι πολυ ευκολη, το κατεβασα το αρχειο και το εκαψα σε dvd.Ειδα ομως οτι λεει πως ειναι απαραιτητο να διαθετει σκληρο δισκο το xbox.Αληθευει?

Διοτι το arcade αν δεν κανω λαθος δεν εχει σκληρο.

Πρέπει να έχει σκληρό για να κατεβάσεις τον emulator. Χωρίς σκληρό δεν παίζει.

Δημοσ.

Ελεος ?? :P

Παρ'ολα αυτα μου κανει εντυπωση διοτι στο site δεν αναφερει τιποτα για emulator.Λεει οτι απλα αμα δεν εχεις ιντερνετ να κανεις το update, να κατεβασεις το αρχειακι deafult.xex, να το καψεις, να το χωσεις στο 360, θα το αναγνωρισει μονο του, θα περασει το update και ολα οκ.

Τι να πω...

Δημοσ.

Μα Xbox χωρίς σκληρό δίσκο γίνεται? Είναι η μισή κονσόλα. Και μόνο που γλιτώνουμε το θόρυβο αν εγκαταστήσουμε τα παιχνίδια στο δίσκο είναι τεράστια υπόθεση.

Δημοσ.

O σκληρός δίσκος περιλαμβάνει τον emulator. Kατεβάζεις και το update και παίζουν.

Klainmain, το έχω πάρει το παιχνιδάκι αρκετές μέρες, αλλά δεν έχω προλάβει να ανοίξω το xbox ρε συ :-)

Δημοσ.

Γειά σας! Μπορείτε να μου πείτε τι τσιπάκι υπάρχει για το 360 και που μπορώ να το βρω? Ευχαριστώ

-----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 11 : 10 : 05-----

Κάτι άκουσα οτι γινεται με εξωτερικο τσιπ δηλαδη boot cd οπως του dreamcast. Ξερετε αν αληθευει?

-----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 11 : 57 : 27-----

Αν μπορειτε απαντηστε μου λιγο γρηγορα. Ευχαριστω

Δημοσ.

Περιμενω το ΧΒΟΧ απο Γερμανια, λογικα δεν το επισκευαζουν μετα απο RROD το αντικαθιστουν, ετσι? Οποτε αν μου ερθει καινουριο με Lite-On (ευχωμαι και Jasper) ξερετε κανα μαστορα εκτος απο τους γνωστους κατσικοκλεφτες-ταληροφονιαδες να μου το φλασαρει σε λογικη τιμη γιατι δεν εχω ουτε τον χρονο ουτε την υπομονη μετα απο τοση αποχη απο το Gaming να το ψαξω μονος μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...