Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από xbox-scene:

E74: There is high chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip near the AV cable connection) it can also be caused by a faulty AV cable so check that first. In some cases it is a problem with the GPU and may be repairable by doing the x-clamp replacement (see error 0102)
  • Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Thanks.Το διάβασα αυτό...

Με ενα πρόχειρο Seach είδα οτι γίνεται χαμός με αυτό το πρόβλημα και υπάρχουν πολλά fixes, απλά λέω μήπως το έχει πάθει κάποιος απο εδώ που ξέρει κατι παραπάνω.Στο τελευταίο άνοιγμα που του έκανα δεν έβαλα τις βίδες του πίσω.Ένιωθε πιεσμένο.Δεν ξέρω αν φταίει αυτό....

Δημοσ.

Starting Tuesday morning at 0200 Pacific when you sign into Xbox Live you’ll be prompted for a mandatory dashboard update. The update addresses the issue that a few folks were having with audio and their HDMI connection.

This update will be rolled out to all Xbox LIVE members around the world over the space of a few hours, so you may not get prompted for the update immediately. Thanks for yοur patience.

http://majornelson.com/archive/2009/02/02/dashboard-update-aka-the-hdmi-audio-fix.aspx

σδφξκλ΄σδαφξκλ΄σδξφκλσα΄ξδφκλξσλα΄κξδφκ΄λξσδ

ασκδξφκλαξσδφκ΄ξσ΄λκδξφκλασ΄ξδφκλάσξδκλφξσλκξδφ΄σδκξφκλασξδφκλασξδφλκξασδφ

Δημοσ.
Murphy's law is an adage in Western culture that broadly states, "Anything that can go wrong, will go wrong."

Αφού καταφέραμε να κάνουμε login στο Xbox Live με το καινούριο Xbox του φίλου, και επιλέξαμε τον 1 μήνα Gold Membership Trial, είπαμε να αγοράσουμε points κατευθείαν από το live.

Το msn account του είχε ως χώρα δηλωμένη Αγγλία. Οπότε αν και η πιστωτική ήταν Ελληνική, βάλαμε αγγλικό post code και city. Παρ' όλ' αυτά δεν τα καταφέραμε.

Το πρώτο μήνυμα ήταν ότι δεν ταιριάζει το Post Code με το City, μετά ότι δεν γίνεται Authorized η πιστωτική κάρτα.

Από εκεί και πέρα ήρθε το downfall, δοκιμάσαμε 4 διαφορετικές κάρτες, δοκιμάσαμε να κάνουμε US live account, τπτ. Κάθε φορά το ίδιο μήνυμα.

Πλέον έχω την αίσθηση ότι έγινε ban το xbox για να είμαι ειλικρινής.

Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί πριν 2 μήνες έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα με xbox άλλου φίλου και έπαιξε.

US hotmail, Ελληνική CC, US Address.

Έχετε παρόμοια εμπειρία? Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να μάθω αν όντως έχει γίνει ban το xbox?

Thanks.

Δημοσ.

Από πού κι ως πού να γίνει ban το 360? Επειδή βάζατε λάθος ταχυδρομικό κώδικα? Εν πάσει περιπτώσει, μπορείς να το διαπιστώσεις και ιδίοις όμασοι αν τρέξεις τα διαγνωστικά του Xbox Live. Το ban έχει συγκεκριμένους κωδικούς λάθους και αν θυμάμαι καλά το γράφει κιόλας ξεκάθαρα.

Αν το MSN account έχει δηλωμένη χώρα Αγγλία, δοκιμάστε να αλλάξετε το ίδιο το account, πχ. βάλτε το προσωρινά Ιρλανδία ή ό,τι άλλο θέλετε. Δοκιμάστε επίσης prepaid live κάρτα αντί για πιστωτική.

Δημοσ.
Αφού καταφέραμε να κάνουμε login στο Xbox Live με το καινούριο Xbox του φίλου, και επιλέξαμε τον 1 μήνα Gold Membership Trial, είπαμε να αγοράσουμε points κατευθείαν από το live.

Το msn account του είχε ως χώρα δηλωμένη Αγγλία. Οπότε αν και η πιστωτική ήταν Ελληνική, βάλαμε αγγλικό post code και city. Παρ' όλ' αυτά δεν τα καταφέραμε.

Το πρώτο μήνυμα ήταν ότι δεν ταιριάζει το Post Code με το City, μετά ότι δεν γίνεται Authorized η πιστωτική κάρτα.

Από εκεί και πέρα ήρθε το downfall, δοκιμάσαμε 4 διαφορετικές κάρτες, δοκιμάσαμε να κάνουμε US live account, τπτ. Κάθε φορά το ίδιο μήνυμα.

Πλέον έχω την αίσθηση ότι έγινε ban το xbox για να είμαι ειλικρινής.

Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί πριν 2 μήνες έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα με xbox άλλου φίλου και έπαιξε.

US hotmail, Ελληνική CC, US Address.

Έχετε παρόμοια εμπειρία? Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να μάθω αν όντως έχει γίνει ban το xbox?

Thanks.

Ε ρε φίλε δεν κάνουν τέτοια πειράματα(Να αλλάζουν τόσες κάρτες κ.τ.λ.) αφού αν θέλεις Microsoft points υπάρχουν πολλά online sites για να αγοράσεις και να μην τραβιέσαι με το ενώσεις κάρτα visa στον gamertag σου γιατί αν για κάποιο λόγο δεν εχει λεφτά μέσα η κάρτα και πρέπει να πάρει λεφτα το xbox live απλά μπαναρετε η κονσόλα σου(Στο λέω γιατί έχει συμβεί σε φίλο μου)

Άρα αν δεν έχει μπαναριστει η κονσόλα σου σου προτείνω να πας να αγοράσεις microsoft points card από κάποιο online site ώστε και το κεφάλι σου ήσυχο να έχεις και ποιο γρήγορα να γίνει η δουλειά.

Τέλος πως είσαι σίγουρος ότι έφαγε μπαν η κονσόλα του φίλου σου?

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω για ποιους λόγους γίνεται ban, για αυτό και ρωτάω. Φυσικά και δεν είμαι σίγουρος, εξού και το "έχω την αίσθηση". Στο Live συνδέεται κανονικά οπότε με βάσει τα λεγόμενά σας δεν τίθεται θέμα, απλά "φαίνεται" να μην δέχεται καμία πιστωτική και μου κάνει εντύπωση.

Στο MSN Account άπαξ και δηλώσεις χώρα, δεν μπορείς να την αλλάξεις! :/

Τα πειράματα δεν κατάλαβα που ακριβώς είναι? Οι κάρτες μια χαρά νόμιμες είναι. Το θέμα είναι το όλο σύστημα και πως το έχει αναπτύξει η MS. (να μην αλλάζει χώρα στο hotmail/live email, να μην επιτρέπει επίσημα σε Ελλάδα και άλλες χώρες να κάνεις ανανέωση online, το να έχει διαφορετικά vouchers ανά χώρα, κτλ)

Προσωπικά (ανεξάρτητα από την περίπτωσή μου, γιατί όπως είπα το είχα ξανακάνει και έπαιξε μια χαρά) λιγότερο τραβιέμαι με το να μπω στο live, να βάλω CC και να πάρω points, παρά να κάνω online παραγγελία και να περιμένω x μέρες να έρθει η κάρτα με το ταχυδρομείο.

Δημοσ.

Όπα φίλε ποιες μέρες? Από τι στιγμή που θα κάνεις την online αγορά(Θα πρότεινα μέσω paypal) της κάρτας μέσα σε 7 ώρες σου ερχεται μέσω μειλ η φώτο της κάρτας και συγκεκριμένα του κωδικού που θέλεις.

Πίστεψε με φίλε είναι πολύ αξιόπιστα σάϊτ καθότι έχω αγοράσει αρκετές κάρτες και για εμένα και για φίλους μου και σε όλους δουλεύανε άψογα αρκεί να ξέρεις τι χώρα έχεις δηλώσει(Ευρώπη ή Αμερική) στο gamertag σου.

Με το πειράματα που είπα εννοούσα να δοκιμάζεις να βάλεις στο xbox live πολλές διαφορετικές κάρτες τραπεζών με το να ρισκάρεις για μπάν.

Δημοσ.

Εμένα άποψη μου είναι ότι η δοκιμή πολλών καρτών τραπέζης είναι ένας λόγος για μπαν.

Μπορεί να κάνω και λάθος έτσι.

Τέλος αν έχεις ενώσει μια κάρτα με το gamertag σου και για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να τραβήξει λεφτά απο τον λογαριασμό σου το xbox live και δεν έχεις λεφτά αυτός είναι λόγος για μπαν γιατί το έπαθε φιλαράκι μου.

Δημοσ.

https://www.gamepointsnow.com/

Οι φθηνότεροι ευρωπαϊκοί πόντοι στο net.

Το έχουμε τσεκάρει πολλά άτομα.

Εγώ 2 φορές που έχω πάρει μου ήρθαν οι φώτογραφίες

των καρτών αμέσως μόλις πάτησα να γίνει η πληρωμή.

http://www.maximuscards.com/

Εδώ έχει τις φθηνότερες συνδρομές.

Και πάλι έχουν πάρει πολλά άτομα. Δεν το έχω δοκιμάσει

ακόμα προσωπικά.

Το δεύτερο site έχει paypal.

Το πρώτο όμως όχι. Αντ' αυτού έχει google checkout

που είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Προσοχή: όταν παίρνεις πόντους να τσεκάρεις ότι είναι

για ευρωπαϊκό account. (αν χρησιμοποιείς τελικά ευρωπαϊκό)

Όσο για τα ban που συζητάτε, εννοείται δεν τίθεται θέμα.

Δημοσ.

λοιπον, ban στο χbox live τρως αν εχεις παραβεί τους terms of use..

πως ακριβως τους παραβιάζεις εαν δεν εχεις λεφτα? απλα δεν ολοκληρώνεται η αγορα. και δεύτερον εγω ρε φιλε εχω 16 πιστωτικές και θελω να τις δοκιμασω ολες, τι ακριβώς ζορι τραβα η ms και μου ριχνει ban? ειναι εντελως ανόητοι λογοι..

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε kabamaru21 πάντως ο φίλος μου δεν είχε φλασάρει το 360 του επομένως έπαιζε μόνο αυθεντικά και το μόνο "παράπτωμα" που έκανε είναι αυτό που είπα παραπάνω με αποτέλεσμα να μπαναριστή η κονσόλα του.

Δημοσ.

'ντάξει πιστεύω το πρόβλημα με το "not authorized" προκύπτει από το address verification πολύ απλά.

Μου κάνει εντύπωση όμως που πριν 2 μήνες όπως ανέφερα και πριν αγόρασα points κατευθείαν από το Live με US Address και Ελληνική πιστωτική.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι από τότε μέχρι σήμερα δεν άλλαξε κάτι :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...