theoritikos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Έχετε προσέξει στο fallout 3 ένα παράξενο bug? Αν είσαι σε κάποια μάχη και παίζει η αντίστοιχη μουσική, αυτή σιγά σιγά αρχίζει να παραμορφώνεται. Αν σε χτυπήσει ο αντίπαλος τότε κολλάει η κονσόλα, και επανέρχεται μόνο με reset! Σε ξένα forums που κοίταξα το έχουν πάθει και άλλοι.
theoritikos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Έχετε προσέξει στο fallout 3 ένα παράξενο bug? Αν είσαι σε κάποια μάχη και παίζει η αντίστοιχη μουσική, αυτή σιγά σιγά αρχίζει να παραμορφώνεται. Αν σε χτυπήσει ο αντίπαλος τότε κολλάει η κονσόλα, και επανέρχεται μόνο με reset! Σε ξένα forums που κοίταξα το έχουν πάθει και άλλοι.
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μπορείτε να μπείτε τώρα είτε στο σάϊτ του xbox είτε στο xbox live με το 360 σας. Εμένα δεν μπαίνει σε κανένα από τα δυο και δεν ξέρω τι γίνετε...
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μπορείτε να μπείτε τώρα είτε στο σάϊτ του xbox είτε στο xbox live με το 360 σας. Εμένα δεν μπαίνει σε κανένα από τα δυο και δεν ξέρω τι γίνετε...
nzeppos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά μπαίνει και στα δύο, τώρα που τα δοκίμασα (ώρα 14:24).
nzeppos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά μπαίνει και στα δύο, τώρα που τα δοκίμασα (ώρα 14:24).
shadowmann Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδιά ρίξτε κάνα gamertag να μπούμε σε κάνα game να γελάσουμε!
shadowmann Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδιά ρίξτε κάνα gamertag να μπούμε σε κάνα game να γελάσουμε!
pantnick Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μετά απο μερικούς μήνες και 2 ανοίγματα (απο εμένα) τις κονσολας και ενώ όλα πήγαιναν ρολόι ξάφνου! ενα κόκκινο λαμπάκι κάτω δεξιά και ο κωδικός E74 μόλις ανοίγει... Μόλις αποσυνδέσω το καλώδιο hdmi ολα κανονικά... Απ οτι διάβασα άλλοι το πέταξαν κ άλλοι έβαλαν στην gpu θερμοαπαγωγική πάστα κ έπαιξε... Κανονικά θα είχε εγγύηση αλλα απο τα 2 ανοίγματα που του έκανα δεν έχει ούτε για αστείο... Το έσωσε κανείς ή να πάω για 2ο?
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μετά απο μερικούς μήνες και 2 ανοίγματα (απο εμένα) τις κονσολας και ενώ όλα πήγαιναν ρολόι ξάφνου! ενα κόκκινο λαμπάκι κάτω δεξιά και ο κωδικός E74 μόλις ανοίγει... Μόλις αποσυνδέσω το καλώδιο hdmi ολα κανονικά... Απ οτι διάβασα άλλοι το πέταξαν κ άλλοι έβαλαν στην gpu θερμοαπαγωγική πάστα κ έπαιξε... Κανονικά θα είχε εγγύηση αλλα απο τα 2 ανοίγματα που του έκανα δεν έχει ούτε για αστείο... Το έσωσε κανείς ή να πάω για 2ο? η δικαίωση της πάστας μερικά χρόνια μετά !!!! θυμάσαι που με χλεύαζες για την πάστα; τώρα να σε δω
pantnick Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 η δικαίωση της πάστας μερικά χρόνια μετά !!!! θυμάσαι που με χλεύαζες για την πάστα; τώρα να σε δω Χλεύαζα την πάστα που ήθελες να βάλεις ακόμα και στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα κύριος...άι πάγενε...
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Χλεύαζα την πάστα που ήθελες να βάλεις ακόμα και στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα κύριος...άι πάγενε... τι λες βρε φιόγκο... με την πάστα λύθηκε και εκείνο το πρόβλημα... ήρθε.... ήρθε όμως η δικαίωση!!!!!!!
nzeppos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ε ρε να 'χαμε μια πάστα τώρα. Με σοκολάτα και τραγανή βάση κατά προτίμηση... Θα τα έφτιαχνε όλα.
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ε ρε να 'χαμε μια πάστα τώρα. Με σοκολάτα και τραγανή βάση κατά προτίμηση... Θα τα έφτιαχνε όλα. Και να την τρώμε όσο ο άλλος θα φτιάχνει το xbox...
pantnick Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 τι λες βρε φιόγκο... με την πάστα λύθηκε και εκείνο το πρόβλημα... ήρθε.... ήρθε όμως η δικαίωση!!!!!!! Αν μιλάς για το πρόβλημα της υπογλυκαιμίας σου τότε ναι...λύθηκε με την πάστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις