Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε προσέξει στο fallout 3 ένα παράξενο bug?

Αν είσαι σε κάποια μάχη και παίζει η αντίστοιχη μουσική, αυτή σιγά σιγά αρχίζει να παραμορφώνεται. Αν σε χτυπήσει ο αντίπαλος τότε κολλάει η κονσόλα, και επανέρχεται μόνο με reset!

Σε ξένα forums που κοίταξα το έχουν πάθει και άλλοι.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχετε προσέξει στο fallout 3 ένα παράξενο bug?

Αν είσαι σε κάποια μάχη και παίζει η αντίστοιχη μουσική, αυτή σιγά σιγά αρχίζει να παραμορφώνεται. Αν σε χτυπήσει ο αντίπαλος τότε κολλάει η κονσόλα, και επανέρχεται μόνο με reset!

Σε ξένα forums που κοίταξα το έχουν πάθει και άλλοι.

Δημοσ.

Μπορείτε να μπείτε τώρα είτε στο σάϊτ του xbox είτε στο xbox live με το 360 σας.

Εμένα δεν μπαίνει σε κανένα από τα δυο και δεν ξέρω τι γίνετε...

Δημοσ.

Μπορείτε να μπείτε τώρα είτε στο σάϊτ του xbox είτε στο xbox live με το 360 σας.

Εμένα δεν μπαίνει σε κανένα από τα δυο και δεν ξέρω τι γίνετε...

Δημοσ.

Μετά απο μερικούς μήνες και 2 ανοίγματα (απο εμένα) τις κονσολας και ενώ όλα πήγαιναν ρολόι ξάφνου! ενα κόκκινο λαμπάκι κάτω δεξιά και ο κωδικός E74 μόλις ανοίγει... Μόλις αποσυνδέσω το καλώδιο hdmi ολα κανονικά... Απ οτι διάβασα άλλοι το πέταξαν κ άλλοι έβαλαν στην gpu θερμοαπαγωγική πάστα κ έπαιξε... Κανονικά θα είχε εγγύηση αλλα απο τα 2 ανοίγματα που του έκανα δεν έχει ούτε για αστείο... Το έσωσε κανείς ή να πάω για 2ο?

Δημοσ.
Μετά απο μερικούς μήνες και 2 ανοίγματα (απο εμένα) τις κονσολας και ενώ όλα πήγαιναν ρολόι ξάφνου! ενα κόκκινο λαμπάκι κάτω δεξιά και ο κωδικός E74 μόλις ανοίγει... Μόλις αποσυνδέσω το καλώδιο hdmi ολα κανονικά... Απ οτι διάβασα άλλοι το πέταξαν κ άλλοι έβαλαν στην gpu θερμοαπαγωγική πάστα κ έπαιξε... Κανονικά θα είχε εγγύηση αλλα απο τα 2 ανοίγματα που του έκανα δεν έχει ούτε για αστείο... Το έσωσε κανείς ή να πάω για 2ο?

η δικαίωση της πάστας μερικά χρόνια μετά !!!!

θυμάσαι που με χλεύαζες για την πάστα; τώρα να σε δω

Δημοσ.
η δικαίωση της πάστας μερικά χρόνια μετά !!!!

θυμάσαι που με χλεύαζες για την πάστα; τώρα να σε δω

Χλεύαζα την πάστα που ήθελες να βάλεις ακόμα και στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα κύριος...άι πάγενε...

Δημοσ.
Χλεύαζα την πάστα που ήθελες να βάλεις ακόμα και στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα κύριος...άι πάγενε...

τι λες βρε φιόγκο... με την πάστα λύθηκε και εκείνο το πρόβλημα... ήρθε.... ήρθε όμως η δικαίωση!!!!!!!

Δημοσ.
Ε ρε να 'χαμε μια πάστα τώρα. Με σοκολάτα και τραγανή βάση κατά προτίμηση... Θα τα έφτιαχνε όλα.

Και να την τρώμε όσο ο άλλος θα φτιάχνει το xbox...

Δημοσ.
τι λες βρε φιόγκο... με την πάστα λύθηκε και εκείνο το πρόβλημα... ήρθε.... ήρθε όμως η δικαίωση!!!!!!!

Αν μιλάς για το πρόβλημα της υπογλυκαιμίας σου τότε ναι...λύθηκε με την πάστα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...