Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ok ευχαριστώ.

αυτά έρχονται στάνταρ ελλάδα e?

όσο για τα αξεσουάρ που θέλω να πάρω έρχονται και αυτά ελλάδα?

Δημοσ.

ok ευχαριστώ.

αυτά έρχονται στάνταρ ελλάδα e?

όσο για τα αξεσουάρ που θέλω να πάρω έρχονται και αυτά ελλάδα?

Δημοσ.

Βρε συ, κάνε την παραγγελία στο site και αν δεν τα στέλνουν Ελλάδα θα στο πει πριν χρειαστεί να πληρώσεις.

Δημοσ.

Βρε συ, κάνε την παραγγελία στο site και αν δεν τα στέλνουν Ελλάδα θα στο πει πριν χρειαστεί να πληρώσεις.

Δημοσ.

e πέστο ντε τόση ώρα!!!

ευχαριστώ

Δημοσ.

e πέστο ντε τόση ώρα!!!

ευχαριστώ

Δημοσ.

καλησπέρα..εψαχνα χθες κατι παλια περιοδικα και βρήκα σε ενα stuff μια αναφορα για μια εκδοση ΧΒΟΧ 360 Ultimate, με 320GB σκληρό, Wi-Fi και κατι τετοια...έχει ακουσει κανεις τιποτα??

Δημοσ.

καλησπέρα..εψαχνα χθες κατι παλια περιοδικα και βρήκα σε ενα stuff μια αναφορα για μια εκδοση ΧΒΟΧ 360 Ultimate, με 320GB σκληρό, Wi-Fi και κατι τετοια...έχει ακουσει κανεις τιποτα??

Δημοσ.

κι εγω απ' τα συμφραζόμενα του αρθρου υπέθεσα ότι τελικα δεν προχωρησε το σχεδιο αλλα είπα να ρωτησω να σιγουρευτω. ευχαριστω...

Δημοσ.

κι εγω απ' τα συμφραζόμενα του αρθρου υπέθεσα ότι τελικα δεν προχωρησε το σχεδιο αλλα είπα να ρωτησω να σιγουρευτω. ευχαριστω...

Δημοσ.

Γεια σας παιδες.. Πηρα προσφατα ενα xbox360 με 60αρι σκληρο και βλεποντας τις τιμες των παιχνιδιων σκεφτομαι να το τσιπαρω.. εσεις τσιπαρισμενο το εχετε? και αν ναι πειτε μου αν του κανει καλο ή γινεται ελατωματικο οπως μερικα ps2:lol:

ευχαριστω...

Δημοσ.

Γεια σας παιδες.. Πηρα προσφατα ενα xbox360 με 60αρι σκληρο και βλεποντας τις τιμες των παιχνιδιων σκεφτομαι να το τσιπαρω.. εσεις τσιπαρισμενο το εχετε? και αν ναι πειτε μου αν του κανει καλο ή γινεται ελατωματικο οπως μερικα ps2:lol:

ευχαριστω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...