MiltoZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Transferring Content Licenses to a New Console p.s. Το license κατεβάζεις, το αρχείο το έχεις ήδη στον σκληρό σου. Και πάλι βέβαια είναι σπαστικό, ειδικά αν έχεις ένα σκασμό πράγματα που πρέπει να τα τσεκάρεις ένα ένα. Μισές δουλειές κάνει αυτό το tool...
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Με το που πατήσω "Start the licence transfer process now" στο σάϊτ που είπες κοίτα τι λέει σαν προειδοποίηση. Note: This process will only work on one new console, and can only be performed once every 12 months. Rental licenses will not be transferred. Επομένως αν έχεις αγοράσει μια κονσόλα στης 12/5/2008 και θέλεις να κάνεις σήμερα(Ίσως γιατί τώρα σου έβγαλε rrod η παλιά σου κονσόλα) αυτή τη μεταφορά απλά δεν μπορείς γιατί δεν έχει κλείσει χρόνος άρα δώρον άδωρον. Κάποια άλλη λύση υπάρχει?
MiltoZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Όποτε θες το κάνεις. Απλά δεν μπορείς να το ξανακάνεις μέχρι να περάσουν 12 μήνες.
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ε αυτό εννοώ miltoz εν ολίγης αν π.χ. αγοράσεις μια launch edition κονσόλα και σου βγάλει rrod στης 10/7/2008 αμέσως αγοράζεις μια άλλη μεταχειρισμένη(Καθότι δεν έχεις λεφτά για καινούργια) κονσόλα και τυχαίνει(Γκαντεμιά ίσως) και είναι πάλι launch edition κονσόλα και σου βγάζει αμέσως rrod μέσα σε ένα τρίμηνο(10/10/2008) τι κάνεις αφού δεν μπορείς να μεταφέρεις τις licenses? Εκτός αν τον νέων 60gb δίσκο που έχεις είδη φτιάξει από την δεύτερη κονσόλα τον βάζεις στην τρίτη κονσόλα και δεν σου ζητάει να μεταφέρεις πάλι τις licenses.
xaros73 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Kαπως ετσι την εχω πατησει και εγω. Πρωτη launch, rrod και μπαναρισμενη πλεον. Δευτερη launch rrod, αμπαναριστη. Την στελνω για επισκευη στην MS. Οταν ερθει η καινουρια οσα εχω αγορασει απο το Live θα δουλευουνε μιας και εχουν αγοραστει σε αλλη κονσολα? Μαλλον οχι, αλλα με ενα απλο ξανακατεβασμα θα δουλεψουν ή οχι? Δεν το εχω καταλαβει, τι παιζει σε αυτην την περιπτωση?
MiltoZ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 What happens if I transfer licenses from one console to another, and the second console needs to be repaired? Can I use the transfer tool again right away? No, but the licenses for your content will be transferred automatically during the repair process. You may need to download the licenses again. Follow the instructions at the Console After Repair page. http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/licensemigration/faq.htm
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 licenses ειναι για ταινιες που εχεις αγορασει ρε παιδια..
MiltoZ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Και για ταινίες μπορεί να είναι. Είναι το γνωστό θέμα με τα games/dlc που έχεις κατεβάσει που δεν παίζουν αυτόματα σε καινούργια κονσόλα αν δεν είσαι online.
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδη αν άπλα αντιγράψω ότι έχω στον παλιό 20gb δίσκο στον νέο 60gb δίσκο με το migration kit ότι περιεχόμενο(Π.χ. gow2 flashback maps, themes κ.τ.λ.) έχω κατεβάσει από το xbox live πέρα από τις ταινίες(Που ούτω σι άλλως δεν έχω κατεβάσει) παίζει κανονικά και στην νέα κονσόλα και δίσκο ή θα πρέπει να συνδεθώ στο xbox live για να τα ενεργοποιήσω και να παίζουν κανονικά χωρίς να κάνω αυτό με το licenses που λέει εδώ. Αν το έχει κάνει κανείς αυτό(Να αλλάξει κονσόλα και δίσκο) ας μου πει λεπτομέρειες του τι ακριβώς έκανε. Ευχαριστώ πολύ.
MiltoZ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Το migration kit είναι για να μεταφέρεις τα αρχεία σου από ένα σκληρό σε άλλο. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω εφόσον δεν έχεις αλλάξει ΚΑΙ κονσόλα. Αυτό που λέμε τόσην ώρα είναι η διαδικασία για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα download σου σε καινούργια κονσόλα χωρίς να είσαι online. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Ελπίζω να έγινα κατανοητός...
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Κι όμως miltoz πήρα τηλέφωνο την Microsoft και την ρώτησα τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω κονσόλα και δίσκο και να κρατήσω τα περιεχόμενα που είχα στον παλιό 20gb δίσκο στον νέον 60gb δίσκο και μάντεψε τι μου είπε. Ότι αν δεν κρατήσεις τον ίδιο δίσκο(20αρι) και στην νέα κονσόλα δεν χρειάζεται να κάνεις το drm licenses αφού θα έχεις αντιγράψει τα περιεχόμενα του 20αρι δίσκου στον νέο 60αρι δίσκο μπορείς να τον συνδέσεις μετά στην νέα σου κονσόλα χωρίς κανένα πρόβλημα. Πιστεύω να είχε δίκιο και τα licenses να ζευγαρώνονται στον αρχικό δίσκο και αν τα αντιγράψεις σε νέο δίσκο και τον συνδέσεις στο live τότε να ενώνετε ο νέος δίσκος με την νέα κονσόλα. Και όπως λέω στο προηγούμενο post μου με ενδιαφέρει να αλλάξω και δίσκο και κονσόλα.
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μακάρι να ισχυει ότι μου είπε αυτός από την microsoft.
Cue Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Να ρωτήσω, για κάτι που διαβάζω περί Quake 3 σε XBLA τι ισχύει? Βγήκε? Θα βγει? Γιατί δεν βρίσκω κανένα πρόσφατο άρθρο.
shadowmann Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 για πείτε τα gamertags σας ρε παιδιά να παίξουμε κάνα online game! ορίστε το δικό μου gamertag:Shadowman27GR
Προτεινόμενες αναρτήσεις