Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμ ναι... [θερμαγωγιμη ηταν η παστα...]

μου εβγαλε ενα Ε79 σημερα και διαβασα στο νετ οτι ηταν σκληρος δισκος

αλλα επειδη δεν δουλευε αυτο το φιξ

προσπαθησα να βρω τους SECONDARY ERROR CODES με το γνωστο κολπο και μου εβγαλε

0103 GPU Error this is usually caused by bridged solder points where the GPU connects to the mainboard. see error 0102 for more detailed information

γιαυτο υπαρχει γατρεια η μονο σκουπιδοτενεκες?

αν σκουπιδοτενεκες τοτε τι να κρατησω απο την κονσολα [optical drive? hard disk? etc?]

thanks...

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
εμ ναι... [θερμαγωγιμη ηταν η παστα...]

μου εβγαλε ενα Ε79 σημερα και διαβασα στο νετ οτι ηταν σκληρος δισκος

αλλα επειδη δεν δουλευε αυτο το φιξ

προσπαθησα να βρω τους SECONDARY ERROR CODES με το γνωστο κολπο και μου εβγαλε

0103 GPU Error this is usually caused by bridged solder points where the GPU connects to the mainboard. see error 0102 for more detailed information

γιαυτο υπαρχει γατρεια η μονο σκουπιδοτενεκες?

αν σκουπιδοτενεκες τοτε τι να κρατησω απο την κονσολα [optical drive? hard disk? etc?]

thanks...

Μην το πετάξεις αν είναι για σουτ, στείλε μου κανά pm για ανταλλακτηκά! ;)

Δημοσ.

Γεια σας παιδια κ απο μενα

Ψαχνω monitor wide για το 360 μου...

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα κ γιατι εχω μπερδευτει,τελικα ποια ειναι καλυτερη συνδεση??η vga ή η component??

Ρωταω γιατι εχω το X360 που δεν έχει HDMI έξοδο.

Οχι τιποτε αλλο μην ψαχνω γαι οθονη (που συνηθως ειναι πολυ ακριβες) με εισοδο component ενω μπορει να ειναι ιση ή κατωτερη απο την vga....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά το ποιο είναι καλύτερο εξαρτάται από πολλά πράγματα. Θεωρητικά το VGA είναι καλύτερο γιατί μεταφέρει ασυμπίεστο RGB σήμα σε σχέση με το συμπιεσμένο YPrPb του Component (άρα το πρώτο έχει και μεγαλύτερο bandwidth). Κατά τ' άλλα και τα δύο μεταφέρουν αναλογικό σήμα, με τις αναμενόμενες απώλειες κατά τη μεταφορά και τη μετατροπή σε ψηφιακό.

Στην πράξη τώρα οι περισσότεροι που έχουν κάνει τη σύγκριση μεταξύ των δύο, ισχυρίζονται ότι το VGA παρέχει μεγαλύτερη ευκρίνεια αλλά λιγότερο ζωντανά χρώματα. Μεγάλη σημασία όμως έχουν και τα ηλεκτρονικά του δέκτη. Κάποιες τηλεοράσεις έχουν συστήματα διόρθωσης/επεξεργασίας/βελτίωσης της εικόνας που δεν έχουν την ίδια απόδοση για το VGA και το Component. Επίσης κάποιες φθηνότερες TV (όπως η AOC) έχουν απαράδεκτα κυκλώματα VGA, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να χρησιμοποιήσεις το 360 με αυτή τη σύνδεση (πχ. χάνουν πολλά καρέ και σπάει η κίνηση). Το ξέρω γιατί έχω AOC 32" και το έχω δει, στο VGA "σέρνεται" τόσο με το 360 όσο και με απλό laptop. Ταινία μπορείς να δεις (κουτσά στραβά), παιχνίδι όμως να παίξεις είναι αδύνατον.

Από την άλλη το VGA του 360 φαίνεται να έχει κάποιες "περίεργες" παρενέργειες, όπως το ότι δεν γουστάρει την ανάλυση 1680x1050 (εμφανίζει black bands πάνω-κάτω).

Τώρα αν σε διαφώτισα δεν ξέρω, γιατί κι εγώ μπερδεμένος είμαι (ούτε με το HDMI έχω δει τα αποτελέσμα που περίμενα). Πάντως επειδή ανέφερες ότι ψάχνεις monitor για το 360 (και όχι τηλεόραση), δεν θα είναι πολύ εύκολο να βρεις φτηνή οθόνη που να έχει εισόδους για Component. Επιπλέον επειδή οι περισσότερες κάτω από 24-26" δεν σηκώνουν αναλύσεις 1920x1080 ή 1920x1200 (τις μέγιστες του 360), αν πάρεις μία συνηθισμένη 22άρα θα αναγκαστείς να τη δουλεύεις στα 1680x1050, με συνέπεια να έχεις τις μαύρες μπάρες πάνω-κάτω.

Εν ολίγοις η πρότασή μου είναι να πάρεις μια 26άρα και να συνδέσεις το 360 μέσω VGA. Πρόσφατα πήρα την Samsung T260 (περίπου 440 ευρώ) και τη χρησιμοποιώ τόσο με το PC (DVI), όσο και με το 360 (HDMI) με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Το δε VGA δεν είχε ιδιαίτερη διαφορά από το HDMI, ακόμα και στις μεγάλες αναλύσεις (1920x1200). Ένα πρόβλημα βέβαια που έχω είναι ότι η εν λόγω οθόνη δεν φαίνεται να αποθηκεύει διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε είσοδο, με αποτέλεσμα οι ρυθμίσεις που επιθυμώ για το PC να μην είναι ικανοποιητικές για το 360 και το ανάποδο. Οπότε βρήκα μια μέση λύση και κάνω τη δουλειά μου.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
Βασικά το ποιο είναι καλύτερο εξαρτάται από πολλά πράγματα. Θεωρητικά το VGA είναι καλύτερο γιατί μεταφέρει ασυμπίεστο RGB σήμα σε σχέση με το συμπιεσμένο YPrPb του Component (άρα το πρώτο έχει και μεγαλύτερο bandwidth). Κατά τ' άλλα και τα δύο μεταφέρουν αναλογικό σήμα, με τις αναμενόμενες απώλειες κατά τη μεταφορά και τη μετατροπή σε ψηφιακό.

Στην πράξη τώρα οι περισσότεροι που έχουν κάνει τη σύγκριση μεταξύ των δύο, ισχυρίζονται ότι το VGA παρέχει μεγαλύτερη ευκρίνεια αλλά λιγότερο ζωντανά χρώματα. Μεγάλη σημασία όμως έχουν και τα ηλεκτρονικά του δέκτη. Κάποιες τηλεοράσεις έχουν συστήματα διόρθωσης/επεξεργασίας/βελτίωσης της εικόνας που δεν έχουν την ίδια απόδοση για το VGA και το Component. Επίσης κάποιες φθηνότερες TV (όπως η AOC) έχουν απαράδεκτα κυκλώματα VGA, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να χρησιμοποιήσεις το 360 με αυτή τη σύνδεση (πχ. χάνουν πολλά καρέ και σπάει η κίνηση). Το ξέρω γιατί έχω AOC 32" και το έχω δει, στο VGA "σέρνεται", τόσο με το 360 όσο και με απλό laptop.

Από την άλλη το VGA του 360 φαίνεται να έχει κάποιες "περίεργες" παρενέργειες, όπως το ότι δεν γουστάρει την ανάλυση 1680x1050 (εμφανίζει black bands πάνω-κάτω).

Τώρα αν σε διαφώτισα δεν ξέρω, γιατί κι εγώ μπερδεμένος είμαι (ούτε με το HDMI έχω δει τα αποτελέσμα που περίμενα). Πάντως επειδή ανέφερες ότι ψάχνεις monitor για το 360 (και όχι τηλεόραση), δεν θα είναι πολύ εύκολο να βρεις φτηνή οθόνη που να έχει εισόδους για Component. Επιπλέον επειδή οι περισσότερες κάτω από 24-26" δεν σηκώνουν αναλύσεις 1920x1080 ή 1920x1200 (τις μέγιστες του 360), αν πάρεις μία συνηθισμένη 22άρα θα αναγκαστείς να τη δουλεύεις στα 1680x1050, με συνέπεια να έχεις τις μαύρες μπάρες πάνω-κάτω.

Περι monitor παντως , θα προτεινα τις 24αρες της DELL. Και πολυ φθηνες ειναι αν τις παρεις απ'εξω ( αγγλια πχ ) και εχουν ολες τις συνδεσεις ( DVI , HDMI , component ... ) με αναλυση 1920x1200 ( 1080p δηλαδη )

Μιλαω εκ πειρας :P

Δημοσ.

Δυσκολη αποφαση παντως...

Το θεμα ειναι οτι κ το motherboard του pc μου τελικα απο οτι ειδα εχει καρτα γραφικων με vga μονο (κ δεν θελω να παρω ξεχωριστη καρτα γραφικων μιας κ δεν παιζω παιχνιδια.Εχω το 360 για games...)

Οποτε ειναι μια αλλη επιπλεον παραμετρος που οδηγει στην αναγκαιοτητα του component για το 360...

Δλδ αναγκαστικα pc με vga κ 360 με component τελικα....

Απο οθονες μετα απο πολυ διαβασμα βρηκα αυτες

http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Products=1142127%2c1169742%2c1027077&page=5&comparelist=1142127+1169742+1027077&category=69978102&catalog=23

(Η Asus ειναι πιο πανω απο το budget μου αλλα αν ειναι τοσο πιο καλη απο τις αλλες θα κανω οικονομια)

http://support.you.gr/catalog/24/24B8DF6C229EE04C9840865393AB5390.pdf

Εσεις τι λετε??Γνωριζετε καμια αλλη με component??

*Στις 26'' οπως κ κατι dell,viewsonic,benq που υπαρχουν ειναι πανακριβες πολυ για μενα

Δημοσ.
Δυσκολη αποφαση παντως...

Το θεμα ειναι οτι κ το motherboard του pc μου τελικα απο οτι ειδα εχει καρτα γραφικων με vga μονο (κ δεν θελω να παρω ξεχωριστη καρτα γραφικων μιας κ δεν παιζω παιχνιδια.Εχω το 360 για games...)

Οποτε ειναι μια αλλη επιπλεον παραμετρος που οδηγει στην αναγκαιοτητα του component για το 360...

Δλδ αναγκαστικα pc με vga κ 360 με component τελικα....

Απο οθονες μετα απο πολυ διαβασμα βρηκα αυτες

http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Products=1142127%2c1169742%2c1027077&page=5&comparelist=1142127+1169742+1027077&category=69978102&catalog=23

(Η Asus ειναι πιο πανω απο το budget μου αλλα αν ειναι τοσο πιο καλη απο τις αλλες θα κανω οικονομια)

http://support.you.gr/catalog/24/24B8DF6C229EE04C9840865393AB5390.pdf

Εσεις τι λετε??Γνωριζετε καμια αλλη με component??

*Στις 26'' οπως κ κατι dell,viewsonic,benq που υπαρχουν ειναι πανακριβες πολυ για μενα

H Dell 248WFP γυρω στα 300€ θα σου βγει το πολυ. Εχει και μεγαλυτερο μεγεθος και μεγαλυτερη αναλυση. ( πχ )

Δε θελω να το κουρασουμε με τις οθονες. Απλα ψαξτο καλυτερα. ;)

Δημοσ.

Sorry που δεν το ανεφερα κ απο την αρχη αλλα παω για αγορα με δοσεις (πιστωτικη)

Το συγκεκριμενο Monitor που λες δεν υπαρχει Ελλαδα

Δημοσ.
Sorry που δεν το ανεφερα κ απο την αρχη αλλα παω για αγορα με δοσεις (πιστωτικη)

Το συγκεκριμενο Monitor που λες δεν υπαρχει Ελλαδα

Ε με μια visa το παραγγελνεις απο αγγλια και σε 5-6 μερες θα το εχεις. Ουτε τελωνειο υπαρχει ουτε τιποτε.

Εγω 2 DELL εχω παρει ετσι , οπως και αλλος φιλος μου. Δεν ειχαμε το παραμικρο προβλημα και ηταν οπως λες οθονες που δεν υπαρχουν στην Ελλαδα και πολυ φθηνες.

Δημοσ.

ρε παλικάρι γιατί δεν πέρνεις μία τηλεόραση 32αρα ή 40αρα να το εφχαριστιθείς?

Ασε που με το μονιτορ του υπολογ. θα πρέπει να εχεις κοντά ένα στερεοφονικό για εισόδους ήχου.

Δημοσ.

Το καινουριο lotr τι ειδος ειναι; Καπου παλιοτερα ειχα διαβασει οτι ειναι online rpg η κατι τετοιο...αξιζει τιποτα οποιος το εχει παιξει;

Παιζει εκτος Live;

Δημοσ.
Το καινουριο lotr τι ειδος ειναι; Καπου παλιοτερα ειχα διαβασει οτι ειναι online rpg η κατι τετοιο...αξιζει τιποτα οποιος το εχει παιξει;

Παιζει εκτος Live;

ψιλομούδα δείχνει να είναι

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/944924.asp

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...