Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κι εγω το εψαχνα' date=' και δεν υπαρχει στη λιανικη. μονο αποθηκη ;)

παρε την τηλ. εξυπηρετηση και παραγγειλε το. 20ε + 4.99 το delivery.

ηθελα να μου στειλουνε και το nba2k6 για να γλυτωσω τα μεταφορικα (>45ε δωρεαν παραδοση)

αλλα δεν το ειχανε πια οι μ@λ@κες.. :-?

δεν το ειχα παρει πιο πριν, γιατι καποιοι λεγανε οτι ειχε κατι μικροατελειες.. πλεον, μετα το τελευταιο upgrade το game απλα ..σκωτονει!!

το μονο που δεν ειναι 720p ειναι τα videa, αλλα ητανε τοσο τρομερα φτιαγμενα σε 480p που δεν χαλιεται κανεις.[/quote']

dld an paw twra plaisio de tha toxei?mono me paraggelia?

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

petran piga plaisio glifada,k eixe mono sanpaketo to ninja gaiden black-doa ultimate.40e.de me xalase.gia na dw ti leei.to prince of persia two thrones paizei sto 360?

Δημοσ.

re petran exw to idio prob me to halo.ta periballonta den einai opws stin kanoniki tv k peftei k arketa AA..ta periballonta moiazoun psilopseutika enw den itan etsi otan toxa sto xbox k se normal tv

Δημοσ.

για βαλτο σε 720p και δες μηπως δεν εχεις κανει το update

AA πεφτει και στο HALO2, αφου πεφτει κατ'αρχην upscaling

αν νομιζεις οτι τα γραφικα δεν ειναι καθαρα, μαλλον εχεις συνηθησει (κακομαθει :-D) στα γραφικα του 360.

γυρνα το μια 480p να καταλαβεις

ninjagaidenblack049wo.jpg

ninjagaidenblack076zi.jpg

εγω παντως ειμαι οπως βλέπεις ισα-ισα στην αρχη, και μαλλον θα το παω μεχρι τελος παλι 8)

μου τα'σκασε το game κανονικα

ninjagaidenblack1017ch.th.jpg

:twisted:

Δημοσ.

Παιδια το Ninja Gaiden το εχω τελειωσει 7 φορες στο ΧΒΟΧ οποτε δεν εχω κουραγιο να το παιξω και στο 360 παρολα αυτα νιωθω μια νοσταλγια...ποτε θα βγει το 2; θυμαμαι οτι ο σχεδιαστης ελεγε οτι στο 1 ειχαν αναγκαστει να κοψουν πολλα πραγματα επειδη δεν τους εφτανε η ισχης του μηχανηματος φανταστειτε τι θα βγαλουν τωρα...

Δημοσ.

....φαινεται οτι το Table Tennis της Rockstar ειναι must-have game.

ολα τα σχολια απο την αλλη πλευρα του ατλαντικου δειχνουνε πως προκειται τελικα για ενα αριστο game.

λενε οτι οι χαρακτηρες ειναι καλυτεροι απο αυτους του fight night, οτι τα physics δουλευουν τελεια, οτι το παιχνιδι ειναι πολυ γρηγορο και ευχαριστο, κλπ κλπ

ποτε ερχεται εδω ποιος ξερει?

Δημοσ.

καλα, την τελευταια φορα πηρα το graw απο το play (για ποιο γρηγορα)

και οχι μονο μεχρι να μου το στειλουνε το ειχα παρει ηδη απο εδω, αλλα ειχα τελειωσει κι'ολας τα co-op missions :D

play.com sucks sometimes. μονο αν εχει σοβαρη διαφορα στα φραγκα θα παραγγειλω απο εκει.. (44e @ play)

βεβαια απο οτι εμαθα, εδω στην ελλαδα δεν το εχουνε ουτε για αυτη, ουτε για την επομενη εβδομαδα...(για αυτο και ρωταω ποτε ερχεται εδω)

αλλα και παλι το play μπορει να κανει και 2 βδομαδες, οποτε...

Δημοσ.

κατά την γνώμη μου το ps3 θα επικρατήσει έναντι όλων των άλλων παιχνιδομηχανών όχι λόγο του πανίσχυρου επεξεργαστή ή της κορυφαίας κάρτας γραφικών αλλά λόγω ότι θα χρησημοποιεί blu-ray δίσκους χωριτηκότητας έως 50gb για παιχνίδια (και ταινείες φυσικά) ενό το xbox360 μπορεί να χρησημοποιέι μόνο dvd (hd-dvd υποστηρίζει μόνο για ταινίες)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...