Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, αλλά μίλησα μόνο για περιφερειακά όχι για κονσόλες. Εκεί αξίζει να έχεις κάποιον δικό σου που να μένει Αμερική/Αγγλία κλπ, να στην αγοράσει αυτός την κονσόλα και να στη στείλει με κανα ταχυδρομείο ή courier.

Ναι δεν λεω πως αυτο ειπες,απλως αναφερω πως το οτι υπαρχουν τετοιες τιμες και δεν μπορεις να τις εκμεταλλευτης ειναι σφαλιαρα στο προσωπο.Τωρα και γνωστος να το παρει και να στο στειλει θα πληοσεις τελωνειοακομα και αν το χαρακτηρησει σαν δωρο λογο του οτι ειναι ηλεκτρονικο ειδος.Εκτος και αν κατσεις και περιμενεις να ερθει Ελλαδα να στο φερει αυτο προσοπως δηλαδη τρεχα γυρευε...

Αν αυτά που έχει το Elite τα χρειάζεσαι (το πιθανότερο είναι πως "ναι") τότε πάρτο και μην μπλέκεις περισσότερο. Απλώς το αναφέρω, γιατί οι περισσότεροι που γνωρίζω θέλουν μια φτηνή κονσόλα να κάνουν τη... δουλειά τους και όταν ακούν τα 160-180 ευρώ του arcade ψαρώνουν. Μόλις όμως αρχίζω να τους λέω για έξτρα HDMI, VGA και component καλώδια, για το headset, για τις μαμήσιες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, το καλώδιο ή τη βάση φόρτισης, το wifi adapter, το chatpad, τον απαραίτητο 60άρη ή 120άρη δίσκο, τη συνδρομή στο Live και τα Live Points, ε τότε αρχίζουν και ξενερώνουν. Αυτά όμως μπορούν όμως να τα αγοράσουν σταδιακά, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Αν τώρα κάποιος τα θέλει όλα από την αρχή (καλά, "όλα" αποκλείεται, γιατί ούτε το Elite τα έχει όλα αυτά) με γεια του με χαρά του, ακόμα καλύτερα!

Ναι δεν το συζητω,αμα παρω xbox θα παρω αυτο να τελιωνω μια και καλη με τα αξεσουαρ.Απλως με ξενερωνει το χρωμα και το γεγονος πως η τιμη ανεβαινοντας στα 3 κατοσταρικα ξεκινα να πλησιαζει αυτη του playstation.

Εμενα το xbox μου μπηκε στο μυαλο επειδη ειδα την διαφημιση με τα 159 ευρω και ειπα να το ψαξω και τελικα μαλλον θα καταληξω να κανω αναπαντεχη αγορα στα 300.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Εγώ εκείνα τα Ion kit drummer τύμπανα ζαχαρώνω ακόμα, αλλά περιμένω να πέσει λίγο η τιμή τους και κυρίως να δω τι θα γίνει με τα επερχόμενα Rockband και Guitar Hero, αν έχουν σκοπό να χρησιμοποιήσουν περισσότερες μπότες, ταμπούρα κλπ.

Τα ήδη υπάρχοντα games χρησιμοποιούν τα ήδη υπάρχοντα kits. Χλωμό και να βγάλουν ΤΕΛΕΙΩΣ μη συμβατό kit. Θα υπάρχει κάποια πατέντα ή προσθήκη που θα φτιάχνει και τα παλιότερα. Πάντως από νέα έχω διαβάσει ότι το Guitar Hero: Metallica θα χρησιμοποιεί μια extra δυσκολία (πέραν του expert) που αναγκαστικά θα θέλει 2 kick pedals :devil:

Δημοσ.

How can I connect my Xbox 360 to my home wireless network without the Network adapter? I want to avoid using the £50 adapter and see if I connect the Xbox 360 to Xbox Live by using a computer or by other means. Please leave detailed answer and very specific details how to complete this action IF POSSIBLE.

Δημοσ.

You can buy a wifi a/p with client features and connect it via ethernet and voila! First setup the a/p to connect to your router with the correct ip/subnet/gateway and security.

At least this is what i do, i have an asus repeater that works like charm with xbox and recenlty i got one tp-link that is a bit annoying.

I hope i gave you a hint

Δημοσ.
How can I connect my Xbox 360 to my home wireless network without the Network adapter? I want to avoid using the £50 adapter and see if I connect the Xbox 360 to Xbox Live by using a computer or by other means. Please leave detailed answer and very specific details how to complete this action IF POSSIBLE.

http://www.popsci.com/node/30580

There you go ;)

DIY yourself wireless 360 adapter..

Δημοσ.
http://www.popsci.com/node/30580

There you go ;)

DIY yourself wireless 360 adapter..

άλλος ένας τρόπος είναι αν έχεις φορητό και ένα καλώδιο δικτύου cross και το μοιράζεις μέσω του φορητού εγώ χρησιμοποιώ macbook για τη δουλειά αλλά και τα pc μια χαρά δουλεύουν.

Δημοσ.
άλλος ένας τρόπος είναι αν έχεις φορητό και ένα καλώδιο δικτύου cross και το μοιράζεις μέσω του φορητού εγώ χρησιμοποιώ macbook για τη δουλειά αλλά και τα pc μια χαρά δουλεύουν.

Έτσι το έχω συνδέσει και εγώ. Έχω το laptop συνδεδεμένο με την hdtv και με ένα καλώδιο Lan έχω συνδέσει το χβοχ με το laptop που παίρνει ιντερνετ από το wifi router. Και συνδέεται στο live μια χαρά.

Δημοσ.

ερωτηση

μου ξαναβγαλε RROD το 360 αλλα πριν μου εβγαλε την εικονα του game με πρασινα τετραγωνακια...

και ρωταω

ειναι υπερθερμανση η ειναι η gpu?

Δημοσ.

Υποστηρίζει το "Xplorer360 beta 6 extreme 2(Ή αν υπάρχει καμιά ποιο νέα έκδοση)" οσο γίνετε χωρίς προβλήματα τους νέους 60gb σκληρούς δίσκους γιατί θέλω να αντιγράψω τα δεδομένα που έχω κάνει backup με το 360xplorer beta 6 από τον 20gb σκληρό δίσκο που είχα.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Βαλε και αλλη παστα.Και λιγο σιροπι.Σοκολατα αν εχεις.Και λιγα καρυδια.Βαλτο στην καταψυξη για 1 ωρα και σερβιρε σε μικρα πιατακια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...