Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά,σήμερα το τσίμπησα εγώ απο το fnac στη Γλυφάδα...

Είχε το απλό στα 20€ και το limited edition στα 25€...Οποιος μένει κοντα ας το προλάβει γιατί δεν είχε πολλα :-)

Επεξ/σία από *D@Rk P$yChO*
  • Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδιά,σήμερα το τσίμπησα εγώ απο το fnac στη Γλυφάδα...

Είχε το απλό στα 20€ και το legendary στα 25€...Οποιος μένει κοντα ας το προλάβει γιατί δεν είχε πολλα :-)

Γείτονας;; :whistle:

Δημοσ.

ρε παιδιά στο xbox δεν γίνεται να κατεβάσεις το νέο update από το pc σου και να το βάλεις στο xbox με flashaki όπως στο ps3??

Δημοσ.

Γίνεται πως δεν γίνεται. Κατέβασε αυτό το rar αποσυμπίεσε το στο φλασακι σου και βάλτο στο 360 και άνοιξε το.

Θα σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις την αναβάθμιση κ.τ.λ.

Είναι το update μαζί με τα avatars γι' αυτό είναι μεγάλο.

Αν θυμάμαι καλά το έχω πει και σε προηγούμενο reply μου αν έψαχνες θα το έβλεπες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thanks φίλε JUST-GAMER δεν παρακολουθώ το topic για αυτό δεν το είδα αν το έβαλες.δεν έχω xbox αλλά ps3 για ένα φίλο μου το θέλω :) το έβαλα το update αυτό είναι το πιο πρόσφατο??και το media update από που το κατεβάζω από το pc??

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Γίνεται πως δεν γίνεται. Κατέβασε αυτό το rar αποσυμπίεσε το στο φλασακι σου και βάλτο στο 360 και άνοιξε το.

Θα σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις την αναβάθμιση κ.τ.λ.

Είναι το update μαζί με τα avatars γι' αυτό είναι μεγάλο.

Αν θυμάμαι καλά το έχω πει και σε προηγούμενο reply μου αν έψαχνες θα το έβλεπες.

Oσοι φοβούμαστε το rrod το βάζουμε άφοβα? Γιατι στις αρχές είχα διαβάσει πως επιταγχύνει την εμφάνιση τoυ rrod.

Δημοσ.
Oσοι φοβούμαστε το rrod το βάζουμε άφοβα? Γιατι στις αρχές είχα διαβάσει πως επιταγχύνει την εμφάνιση τoυ rrod.

Παιδια επειδη και εγω εχω μεγαλες υποψιες ,πειτε αν εχετε κανει το update αν ειστε οκ μετα.Εγω παντως μετα το update πολλαπλασιαστηκανε τα freezes στα games και μετα απο ουτε μηνα εσκασε το rod.Μπορει βεβεα σε εμενα να ηταν και συμπτωση.

Δημοσ.

Έκανα το offline update με cd τις πρώτες μέρες που βγήκε, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Εδώ και μέρες έχω την αίσθηση ότι το xbox μου θα με αφήσει χρόνους.

Έπαιζα fifa ένα απόγευμα και χωρίς λόγο έκλεισε με κόκκινα λαμπάκια να αναβοσβήνουν. Το έκλεισα, το ξανά άνοιξα και ήταν πάλι εντάξει. Το μυαλό μου πήγε σε πτώση τάσεις ρεύματος (αν και φως, τηλεόραση, pc κτλ δεν επηρεάστηκαν).

Χτες το ανοίγω και βλέπω ότι ο αριθμός χειριστηρίου στην κονσόλα (τα φώτα γύρω- γύρω από τον power button) πήγαινε μια στο 2, μια στο 1.

Το δικό μου ήταν το μόνο χειριστήριο συνδεμένο (ασύρματα). Κράτησε αρκετά αυτό... κάνα 2 λεπτό. Πήγαινε και ερχόταν.

Το άλλο που με κάνει να νομίζω ότι θα κάνει μπουμ είναι ο θόρυβος. Το update δεν κατάφερα με κανέναν τρόπο να το κάνω και έτσι παίζω ακόμα από δισκάκι. Χτες μιλούσα στο τηλ και χαμήλωσα τον ήχο στην τιβι... νόμιζα ότι μιλούσα δίπλα σε apache και όσο πήγαινε και αυξανόταν ο θόρυβος.

Είναι αυτά γνωστά συμπτώματα; Όχι ότι με καίει... ας πάρει και φωτιά... άλλο θα πάρω.

Δημοσ.
Βγάλτο εντελώς από την μπρίζα για λίγο αν δεν το έχεις κάνει ήδη μπας και στανιάρει.

Λες; Τώρα που λες τις προάλλες (έχει μια εβδομάδα) άλλαζα λίγο την διάταξη εκεί και το έβγαλα από την πρίζα (σβηστό εννοείτε). Άλλαξα όμως μόνο το από που περνάνε τα καλώδια, δεν έβαλα/ έβγαλα συσκευές. Θα το δοκιμάσω. Thanks

Δημοσ.

Παιδια να ασκησω λιγες ερωτησεις επειδη ισως αγορασω την κονσολα.

Α)Αρχικα θα ηθελα να μου πει κανεις αν τα διαφορα πακετα προσφορων που κυκλοφορων περιεχουν διαφορετικο μοντελο κονσολας xbox.Aναφερομαι στα xbox arcade basic και elite.

Περα απο το γεγονος πως το elite ειναι μαυρο γενικα σαν κονσολες διαφορουν η μια με την αλλη?

Επειδη βρισκεται ξη εκδοσηarcade σε προσφορα στην ηλεκτρονικη με 159 ευρω και σκεφτομαι να το αποκτησω.

Β)Σαν κονσολασας εχει εμφανισει προβληματα σε εασας τους κατοχους?Επειδη ενας φιλος, μου ανεφερε καποια γεγονοτα που διαβασε σε τευχη του gamew πως καθε μοντελο βγαζει και απο ενα προβλημα και συνεχως η microsoft αποσυρει και βγαζει νεα μοντελα, και θα ηθελα feedback απο εσας τους κατοχους στο κατα ποσο κατι τετοιο ισχυει.

Τελος η ποικιλια των παιχνιδιων ειναι ανταξια αυτων του ps3?Περα απο το MGS4 υπαρχει καποιος σημαντικος τιτλος που να λειπει απο αυτην την κονσολα?

Θα ηθελα της αποψη σας πανω στα ερωτηματα αυτα, καθως θα προκαθορισουν το κατα ποσο θα αποκτησω την κονσολα.Ευχαριστω.

Δημοσ.
Παιδια να ασκησω λιγες ερωτησεις επειδη ισως αγορασω την κονσολα.

Α)Αρχικα θα ηθελα να μου πει κανεις αν τα διαφορα πακετα προσφορων που κυκλοφορων περιεχουν διαφορετικο μοντελο κονσολας xbox.Aναφερομαι στα xbox arcade basic και elite.

Περα απο το γεγονος πως το elite ειναι μαυρο γενικα σαν κονσολες διαφορουν η μια με την αλλη?

Επειδη βρισκεται ξη εκδοσηarcade σε προσφορα στην ηλεκτρονικη με 159 ευρω και σκεφτομαι να το αποκτησω.

Β)Σαν κονσολασας εχει εμφανισει προβληματα σε εασας τους κατοχους?Επειδη ενας φιλος, μου ανεφερε καποια γεγονοτα που διαβασε σε τευχη του gamew πως καθε μοντελο βγαζει και απο ενα προβλημα και συνεχως η microsoft αποσυρει και βγαζει νεα μοντελα, και θα ηθελα feedback απο εσας τους κατοχους στο κατα ποσο κατι τετοιο ισχυει.

Τελος η ποικιλια των παιχνιδιων ειναι ανταξια αυτων του ps3?Περα απο το MGS4 υπαρχει καποιος σημαντικος τιτλος που να λειπει απο αυτην την κονσολα?

Θα ηθελα της αποψη σας πανω στα ερωτηματα αυτα, καθως θα προκαθορισουν το κατα ποσο θα αποκτησω την κονσολα.Ευχαριστω.

Χωρίς να είμαι ο ειδικός και έχοντας το ps3 (εως ότου να φλασάρω το xbox 360) ως βασικό, πήρα από το πλαίσιο με 279 το xbox με το gow2 και 2ο wireless gamepad και με το φτωχό μυαλό που έχω νομιζώ ότι είναι η πιο καλή προσφορά (δεν ξέρω αν κάπου παίζει πιο φθηνά) γιατι αν πάρεις το απλό με 159 βάλε μετά τα ασύρματα, παιχνίδι καλό, μπαταρίες και φορτιστές και σκληρό δίσκο πάει πολύ πιο ακριβά από αυτό του πλαισίου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...