Storm1672 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 http://www.gamerankings.com/ Πάτα platforms - the rankings Βάλε platform: Xbox 360 Limit Results to: 200 και GO! για να πάρεις μια πρέφα Το site αυτό βγάζει μέσο όρο από τα reviews του παιχνιδιού των μεγαλύτερων (και μη) gaming sites. Επίσης: http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_exclusives Ελπίζω να σε κάλυψα. υγ. Να προτείνω Left 4 Dead για Live (γιατί single δε λέει...) το οποίο στην αρχή δε μου γέμισε καθόλου το μάτι, αλλά όταν παίζεις με φίλους, γίνεται άλλο παιχνίδι.
KilliK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Tι μάπα ο τελικός εχθρός στο gow. Θελει λέει το τόξο για να φύγουν τα κοράκια. Και γω ρε μλκς που δεν πήρα το τόξο και προτιμούσα καραμπίνα (για να σκοτώνω τα wretches) τι να κάνω. Και τι σκατοχειρισμός. Ποιος σου είπε ρε φίλε ότι πρέπει σόνυ και καλά να πετάγομαι από το ένα φράγμα στο άλλο. Μπορεί να θέλω να ρισκάρω όπως στον τελευταίο εχθρό και να πάω από τη μια ακρη στην άλλη. Και μετά θέλουν να τους πληρώνουμε για τις μάπες που βγάζουν. Οσο για το αι φοβερό. Δεν ξέρω και γω πόσες φορές σκότωσα εξωγήινους που τους προεξείχαν τα πόδια. Ειναι λέει δύσκολο παιχνίδι γιατί θέλει λέει 10 γεμιστήρες για να σκοτώσεις έναν κακό. Αμ το άλλο, που δν μπορείς να δώσεις οδηγίες στον αράπη που ναι μαζί σου? Πατάς b και μένει σε μια γωνιά σα λαλάκας. Γιατί αν πατήσεις αττάκ το παίζει ράμπο. Να μένει σαν κι εμένα και να ξεμυτίζει όποτε του δίνεται η ευκαρία δν μπορεί? well said mate,exactly my thoughts. το παιχνιδι ειναι καλο,διασκεδαζεις και εχει φοβερη κινηματογραφικη ατμοσφαιρα.αλλα το γκειμπλει ειχε τα προβληματα του,με αποκορυφωμα το παραπανω με τον τελικο κακο και το τοξο.τεσπα. -----Προστέθηκε 29/12/2008 στις 02 : 52 : 08----- ***Ερωτηση για αγορα χβοχ.*** ενας φιλος μου θελει να αγορασει χβοχ.ξερετε ποια ειναι αυτη την στιγμη, η καλυτερη προσφορα για την κονσολα και απο ποιο μαγαζι; θελέι την πληρη εκδοση και οχι την core,και προτεραιοτητα γιαυτον ειναι να ειναι οσο το δυνατον φτηνη και υστερα τα συνοδευτικα της. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2008 από KilliK Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
comfuzio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Πλαισιο με 279 με 2ο χειριστηριο και το gow2
DimitRi_Del Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Πήρα επιτέλους πόντους για το live και το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα είναι το Symphony of The Night (εννοείται ). Ψήνομαι να πάρω και ένα πακέτο από Guitar Hero III αλλά δεν ξέρω πιο, έχετε να προτείνεται κάτι?
Storm1672 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Death Magnetic Αλλά άμα δεν σ' αρέσει ο δίσκος ή δεν τον έχεις ακούσει... Παιχνίδι κορυφαίο του XBLA είναι το Braid. Δοκίμασέ το (trial) πρώτα. Bankshot Billiards (XBLA game) Castle Crashers (XBLA game)
nzeppos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Πήρα επιτέλους πόντους για το live και το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα είναι το Symphony of The Night (εννοείται ). Ψήνομαι να πάρω και ένα πακέτο από Guitar Hero III αλλά δεν ξέρω πιο, έχετε να προτείνεται κάτι? Βασικά πέτα το GH3 και πάρε το Rockband 1/2 για να βρεις τραγούδια της προκοπής. Το DLC των GH είναι επιεικώς ανύπαρκτο και gtp, ενώ του RB είναι έτη φωτός μπροστά (αν και φυσικά χρήζει βελτίωσης).
DimitRi_Del Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ψήνομαι βασικά για τέτοια αγορά στο άμεσο μέλλον (λόγω ελεύθερου χρόνου), άμα πάρω κάτι θα πάρω το World Tour αλλά δεν το βλέπω σύντομα. Απλά θα ήθελα να ανανεώσω τη λίστα από GH3 με ένα πακετάκι, αλλά δεν ξέρω ποιο. Με ξενερώνει που θα πρέπει να το πληρώσω κιόλας, δε φτάνει που έδωσα 100€ για το GH3 πρέπει να δώσω άλλα τόσα για να πάρω τα updates? Δεν είναι λίγο μαλ@κία?
Socratis_g Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 to guitar hero χωρις την κι8άρα λεέι τιποτα? Γιατι τα κομματια που εχει μέσα είναι γαμάτα αλλα δεν ψινομαι να κάθομαι μπροστα στην tv με την fake Κιθαρα.
nzeppos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Εχμ, τότε γιατί να το παίξεις? Για να κάθεσαι μπροστά στην TV με το joypad και να πατάς κουμπάκια με τον αντίχειρα? Άσε που τα περισσότερα τραγούδια από medium difficulty και πάνω δεν θα παίζονται με joypad, αφού είναι φτιαγμένα να συνεργάζονται με κιθάρα (πχ. άντε να παίξεις γρήγορα ακόρντα με το joypad). Αν σε χαλάει η fake κιθάρα, πάρε Rockband 1/2 ή GH World Tour και παίξε τούμπανα.
afentiko7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 το far cry instincts predator για το 360 έχει καμιά σχέση με το αυθεντικό far cry των pcs? Δηλαδή είναι η ίδια campaign ή απλά διαδραματίζεται σε ζούγκλα και αυτό?
DimitRi_Del Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Έχω αγοράσει το πακέτο GH3 μαζί με την κιθάρα, δεν έχω φλάσαρισμένη κονσόλα. Εννοείται δεν λέει χωρίς κιθάρα!
Storm1672 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως το GH: World Tour έχει πολύ καλύτερο setlist απ' τα 2 rock band. Απλά, άμα πάμε σε downloadable content, βγαίνουν κάθε βδομάδα νέα τραγούδια για το Rock Band.... Πήρα το φουλ πακ GH:WT και το 'χω λιώσει αυτές τις μέρες. Για το παλικάρι που ζητησε υλικό απ' το Live, ας δει και το Portal...
comfuzio Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Halo 3 18,49 euros http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/1012078/Halo-3/Product.html Το έκλεισα!
teofross Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Υπαρχει καποιος τροπος αν θελει καποιος να κανει uninstall to καινουργιο update Νοεμβριου? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2008 από teofross
Προτεινόμενες αναρτήσεις