varvag1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Συγγνωμη που παρεμβαινω αλλα μπορει να μου πει καποιος τις διαφορες του xbox 360 pro και του elite;
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 To pro(Μάλλον premium θα εννοείς) έχει 60gb σκληρό δίσκο και είναι άσπρο ενώ το elite έχει 120gb σκληρό δίσκο και είναι μαύρο.
varvag1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 To pro(Μάλλον premium θα εννοείς) έχει 60gb σκληρό δίσκο και είναι άσπρο ενώ το elite έχει 120gb σκληρό δίσκο και είναι μαύρο. καπου το ειδα προ αλλα τεσπα. Δηλαδη μονο χρωμα και χωρητικοτητα σαν διαφορα; Πως ακριβως χρησιμοποιεις το σκληρο σε μια κονσολα; Για ποιο λογο ας πουμε να πηγαινα για τα 120gb;
Sephir Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 καπου το ειδα προ αλλα τεσπα. Δηλαδη μονο χρωμα και χωρητικοτητα σαν διαφορα; Πως ακριβως χρησιμοποιεις το σκληρο σε μια κονσολα; Για ποιο λογο ας πουμε να πηγαινα για τα 120gb; Στο Elite περιλαμβάνεται και το HDMI καλώδιο στο πακέτο...αυτές είναι οι διαφορές τους. Η χρήση του δίσκου μετά το τελευταίο update είναι αρκετά σημαντική, γιατί εκτός από τα demos, arcades, trailers κλπ που μπορείς να κατεβάσεις, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις install τα παιχνίδια στο δίσκο με αποτέλεσμα να κερδίζεις σε ταχύτητα φορτώματος και να μειώνεται η "φασαρία" που προκαλεί το Xbox όταν φορτώνει από το DVD.
varvag1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Στο Elite περιλαμβάνεται και το HDMI καλώδιο στο πακέτο...αυτές είναι οι διαφορές τους. Η χρήση του δίσκου μετά το τελευταίο update είναι αρκετά σημαντική, γιατί εκτός από τα demos, arcades, trailers κλπ που μπορείς να κατεβάσεις, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις install τα παιχνίδια στο δίσκο με αποτέλεσμα να κερδίζεις σε ταχύτητα φορτώματος και να μειώνεται η "φασαρία" που προκαλεί το Xbox όταν φορτώνει από το DVD. Και πανω κατω ποσο χωρο πιανει ενα παιχνιδι σχετικα μεγαλο στο σκληρο; Συγγνωμη για το πρηξιμο αλλα τα βαζω ολα κατω για να παω να παρω καμια κονσολα να λιωνω και γω!
Sephir Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Υπολόγισε περίπου 5 με 8GB το κάθε παιχνίδι.
varvag1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ε λογικα θα παω για το 60αρι εκτος και αν με πεισει καποιος για το αντιθετο... Και τα 60Gb υπεραρκετα τα βρισκω.Τι λετε και σεις; Ευχαριστω παντως που απαντατε γρηγορα!
deepk Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Εγω πηρα το elite και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..σκεφτομουν και εγω για τον 60αρι μηπως και γλυτωνα χρηματα αλλα σκεψου οτι το elite σου δινει και το καλωδιο hdmi που μονο του κοστιζει γυρω στα 30-40 € ενα καλο, διπλασιο σκληρο, ειναι και σε μαυρο που προσωπικα το προτιμω..απλα σκεψου οτι για 40-50€ παραπανω τι παιρνεις..κριμα ειναι εκτος αν πραγματικα θα σε πειραξει να τα δωσεις οποτε παω πασο..
varvag1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Εγω πηρα το elite και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..σκεφτομουν και εγω για τον 60αρι μηπως και γλυτωνα χρηματα αλλα σκεψου οτι το elite σου δινει και το καλωδιο hdmi που μονο του κοστιζει γυρω στα 30-40 € ενα καλο, διπλασιο σκληρο, ειναι και σε μαυρο που προσωπικα το προτιμω..απλα σκεψου οτι για 40-50€ παραπανω τι παιρνεις..κριμα ειναι εκτος αν πραγματικα θα σε πειραξει να τα δωσεις οποτε παω πασο.. και ρε παιδια να ρωτησω κατι αλλο... Αφου μπορεις να εγκαταστησεις παιχνιδια στο σκληρο, αν εγω παω και νοικιασω ενα και το εγκαταστησω στην κονσολα μετα θα μπορω να το παιζω;
panosvlass Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Οχι δεν γινετε αυτο που σκεφτηκες Μπορει το παιχνιδι να τρεχει απο τον σκληρο αλλα χρειαζετε το cd του παιχνιδιου να ειναι μεσα για να ελεγχει την αυθεντικοτητα του.Οποτε Ακυρο
varvag1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Οχι δεν γινετε αυτο που σκεφτηκεςΜπορει το παιχνιδι να τρεχει απο τον σκληρο αλλα χρειαζετε το cd του παιχνιδιου να ειναι μεσα για να ελεγχει την αυθεντικοτητα του.Οποτε Ακυρο Καλως! Ευχαριστω ρε μαγκες!
afentiko7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, καλό είναι όμως, να αναγνωρίζουμε το ότι κανείς δεν ξέρει να κρίνει. Όσο και να παίρνουν μίζες τα sites που λες, έχουν κάποια αξιοπιστία πάνω στο θέμα της τεχνογνωσίας. Στα fora ΟΛΟΙ ξέρουν να κρίνουν την AI ενός παιχνιδιού...Μην το πάρεις προσωπικά, απλά το Gears είναι γνωστό ότι έχει απ' τις καλές AI. Φαίνεται στο τι μπορούν να κάνουν οι προγραμματιστές και ακόμα περισσότερο στους teammates σου στο 2. Έχω δει άτομα να χαρακτηρίζουν κακή την AI επειδή βοηθάει πολύ! Πάντως, για να μην ξενερώσεις πολύ, το 2 μοιάζει αρκετά με το 1. Μην περιμένεις, δηλαδή, να δεις διαφορετικό παιχνίδι. Δεν είπα ότι το παιχνίδι είναι μάπα. Επειδή παίζω με χρονολογική σειρά τα παιχνίδια είναι το 3ο που με κράτησε (μετά το bioshock και το cod). Κυρίως γιατί αλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού των fps. Καλύπτομαι και βγαίνω, και κυρίως είχε εξωγήινους ματσο, όχι σαν τους φλώρους του halo (0 για μένα το παιχνίδι, πιο χάλια και από το serious sam). Απλά επισήμανα ότι χρειάζεται βελτιώσεις. Μα αυτό είπα κι εγώ πως έχει κακή ai. Δεν σκοτώνεις τον εχθρό επειδη έπαιξες καλά εκείνο το σημείο, απλά επειδή του προεξείχε το πόδι. Πχ κάτι άλλο τελευταίο κεφάλαιο της 3ης act, εκεί που πρωτοβγαίνουν οι τύποι με τα τόξα, σκοτώνεις την πρώτη παρτίδα και μετά για να εμφανιστούν οι υπόλοιποι πρέπει να πας μέσα στην πλατφόρμα που ισοδυναμεί με αυτοκτονία. Εχει πέσει πολύ scripting.
myst77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδιά δεν ανοίγει άλλο το site http://www.abgx.net άλλαξε το url λένε και σου το δίνουν μέσα σε ένα κανάλι στο irc αν έχει το link κάποιος ας στείλει ένα pm... ευχαριστώ
Storm1672 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Aνοίγει κανονικά το abgx.net. Το gears είπα ότι έχει καλή AI και είναι γνωστό αυτό. Το ότι το πόδι του εχθρού φαίνεται, νομίζεις, δεν το ξέρουν οι προγραμματιστές; Απλά πρέπει όταν σας ενοχλεί στην AI κάτι, να μην το αποδίδετε στον κακό προγραμματισμό, γιατί δεν είναι έτσι. Η ισορροπία του gameplay είναι το παν. Έχουν κ το σκοπό τους το ότι φαίνονται ενώ είναι κρυμμένοι. Αυτό δεν είναι κακή AI. Κακή ΑΙ σε ένα παιχνίδι με κάλυψη πχ. είναι όταν τους βλέπεις και δεν αντιλαμβάνονται το περιβάλλον τους, δεν κρύβονται κλπ. Επίσης το scripting που λες, είναι ένα αναγκαίο κακό, το οποίο βοηθάει σε άλλες στιγμές να δώσει κινηματογραφική αίσθηση και σε άλλες βοηθάει το gameplay. Προσωπικά δε με ενοχλεί σε κανένα παιχνίδι. Ίσα ίσα έχω βαρεθεί τα open-ended games.
comfuzio Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Guys πηρα και εγω xbox 360 με εναν φιλο ετσι για το "καλο". Πως μπορω να παρω τον ενα μηνα gold? Με έχει ως silver χωρις να εχω βαλει ποτε στο παρελθων το προφιλ αυτο σε αλλο xbox ετσι ωστε να χασω τον 1 μηνα μου... Αν και παιχνιδαρα το Gears Of War 2 (το τερματησα) δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω με το xbox ισως το gold αν ποτε μπω και το δω να με φερει παλι κοντα στο λιωσιμο σε κονσολα Πειτε μου και κανα καλο τιτλο να παρω να εχω! Θενξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις