Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα υπαρχουν πολοι ατυχοι,3 κονσολες καμενες; Μηπως δεν αεριζονται σωστα εκει που τις εχετε;

Εγω ειμαι ακομα με την κονσολα του launch και δεν μου εχει βγαλει ποτε κοκκινα φωτακια,το μονο που μου κανει ειναι μερικες φορες να κολαει το tray και να μην βγαινει με το 1ο πατημα.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια χαρά μπορείς καθότι στο πακέτο έχει μέσα και scart αντάπτορα που μπορείς να το συνδέσεις σε οποιαδηποτε τηλεόραση παλιού τύπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μια χαρά μπορείς καθότι στο πακέτο έχει μέσα και scart αντάπτορα που μπορείς να το συνδέσεις σε οποιαδηποτε τηλεόραση παλιού τύπου.

Xbox 360 Arcade είναι.Πειράζει;Εχει και αυτή τέτοιο scart;

Επεξ/σία από sakis 754
Δημοσ.

Ναι, είναι το βασικό καλώδιο. Το δίνουν με τα πάντα.

Αλλά όπως προείπε ο Toufas, αν έχεις οθόνη, ό,τι και να'ναι

θα'ναι καλύτερα.

Δημοσ.

Tι μάπα ο τελικός εχθρός στο gow. Θελει λέει το τόξο για να φύγουν τα κοράκια. Και γω ρε μλκς που δεν πήρα το τόξο και προτιμούσα καραμπίνα (για να σκοτώνω τα wretches) τι να κάνω. Και τι σκατοχειρισμός. Ποιος σου είπε ρε φίλε ότι πρέπει σόνυ και καλά να πετάγομαι από το ένα φράγμα στο άλλο. Μπορεί να θέλω να ρισκάρω όπως στον τελευταίο εχθρό και να πάω από τη μια ακρη στην άλλη. Και μετά θέλουν να τους πληρώνουμε για τις μάπες που βγάζουν. Οσο για το αι φοβερό. Δεν ξέρω και γω πόσες φορές σκότωσα εξωγήινους που τους προεξείχαν τα πόδια. Ειναι λέει δύσκολο παιχνίδι γιατί θέλει λέει 10 γεμιστήρες για να σκοτώσεις έναν κακό. Αμ το άλλο, που δν μπορείς να δώσεις οδηγίες στον αράπη που ναι μαζί σου? Πατάς b και μένει σε μια γωνιά σα λαλάκας. Γιατί αν πατήσεις αττάκ το παίζει ράμπο. Να μένει σαν κι εμένα και να ξεμυτίζει όποτε του δίνεται η ευκαρία δν μπορεί?

Δημοσ.
Tι μάπα ο τελικός εχθρός στο gow. Θελει λέει το τόξο για να φύγουν τα κοράκια. Και γω ρε μλκς που δεν πήρα το τόξο και προτιμούσα καραμπίνα (για να σκοτώνω τα wretches) τι να κάνω. Και τι σκατοχειρισμός. Ποιος σου είπε ρε φίλε ότι πρέπει σόνυ και καλά να πετάγομαι από το ένα φράγμα στο άλλο. Μπορεί να θέλω να ρισκάρω όπως στον τελευταίο εχθρό και να πάω από τη μια ακρη στην άλλη. Και μετά θέλουν να τους πληρώνουμε για τις μάπες που βγάζουν. Οσο για το αι φοβερό. Δεν ξέρω και γω πόσες φορές σκότωσα εξωγήινους που τους προεξείχαν τα πόδια. Ειναι λέει δύσκολο παιχνίδι γιατί θέλει λέει 10 γεμιστήρες για να σκοτώσεις έναν κακό. Αμ το άλλο, που δν μπορείς να δώσεις οδηγίες στον αράπη που ναι μαζί σου? Πατάς b και μένει σε μια γωνιά σα λαλάκας. Γιατί αν πατήσεις αττάκ το παίζει ράμπο. Να μένει σαν κι εμένα και να ξεμυτίζει όποτε του δίνεται η ευκαρία δν μπορεί?

ειναι μεγάλο παιχνίδι το GOW2? θέλω να πάρω ένα μεγάλο παιχνίδι πρίν φλασάρω το μηχάνημα που έχω τώρα.

Δημοσ.
ειναι μεγάλο παιχνίδι το GOW2? θέλω να πάρω ένα μεγάλο παιχνίδι πρίν φλασάρω το μηχάνημα που έχω τώρα.

για το 1 λέω:-). Ελπίζω στο 2 να έχει βελτιωθεί η ai και να έχουμε να κάνουμε με έξυπνους εχθρούς. Πάντως το 1 μικρό μου φάνηκε. 10 ώρες πάνω κάτω στο hardcore +2 (ακόμη) στον τελευταίο εχθρό.

Δημοσ.

Καλο ειναι παρτο.Ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το 1.

Δημοσ.

Tον έφαγα τελικα τον αλήτη ελέω ai. Αντί να κάνει εφορμήσεις καθόταν σαν μαλάκας σε ένα σημείο. Οσοι έχετε παίξει το 2, το ίδιο τραγικό ai έχει? Καταστρέφει όλη την προσπάθεια που έχει γίνει.

Δημοσ.

Ναι το ai είναι το ίδιο τραγικό αλλά το παιχνίδι είναι τόσο καλό που πιστεύω ότι δε θα δώσεις σημασία τουλάχιστον όχι την ώρα που θα παίζεις(που έχει και σημασία) afentiko7(και συ αφεντικό; πολλά μαζευτίκαμε :P:devil: )

Δημοσ.
Ναι το ai είναι το ίδιο τραγικό αλλά το παιχνίδι είναι τόσο καλό που πιστεύω ότι δε θα δώσεις σημασία τουλάχιστον όχι την ώρα που θα παίζεις(που έχει και σημασία) afentiko7(και συ αφεντικό; πολλά μαζευτίκαμε :P:devil: )

Είδα το ποστ και λέω που στο καλό πήγε το 7. Ναι δε λέω το παιχνίδι είναι φοβερό, εκείνη την ώρα το μόνο που σκέφτεσαι είναι "πουν το καταραμένο το checkpoint", τέτοια ένταση μόνο στο cod είχα ξανασυναντήσει. Αλλά επειδή δεν είμαστε ign, gamespot καλό είναι να τα λέμε όλα. Και ένα άλλο αρνητικό σε σχέση με το cod είναι ότι προκαθορισμένος ο αριθμός των εχθρών και το από που θα εμφανιστούν.

Δημοσ.

Ναι, καλό είναι όμως, να αναγνωρίζουμε το ότι κανείς δεν ξέρει να κρίνει. Όσο και να παίρνουν μίζες τα sites που λες, έχουν κάποια αξιοπιστία πάνω στο θέμα της τεχνογνωσίας. Στα fora ΟΛΟΙ ξέρουν να κρίνουν την AI ενός παιχνιδιού...

Μην το πάρεις προσωπικά, απλά το Gears είναι γνωστό ότι έχει απ' τις καλές AI. Φαίνεται στο τι μπορούν να κάνουν οι προγραμματιστές και ακόμα περισσότερο στους teammates σου στο 2. Έχω δει άτομα να χαρακτηρίζουν κακή την AI επειδή βοηθάει πολύ!

Πάντως, για να μην ξενερώσεις πολύ, το 2 μοιάζει αρκετά με το 1. Μην περιμένεις, δηλαδή, να δεις διαφορετικό παιχνίδι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...