Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Πρέπει να έχεις περασμένο το νέο dashboard (με τα avatars κλπ.). Για να γίνει αυτό, συνδέεσαι με LIVE και κατεβάζεις το update.

Αφού το εγκαταστήσεις, έχει μια επιλογή εκεί που είναι το παιχνίδι σου, πατάς Y και install to disk. Όμως να ξέρεις ότι και πάλι χρειάζεται το δισκάκι να'ναι μέσα, αλλιώς δεν παίζει (για αναγνώριση).

2) Για να παίξουν, πρέπει να κατεβάσεις τα codecs αναγκαστικά μόνο απ' το LIVE. Άμα είσαι συνδεδεμένος και βάλεις avi, θα σου βγάλει αυτόματα να κάνεις update. Υπόψην ότι δε θα διαβάζονται τα αρχεία των υπότιτλων. Πρέπει να είναι "καμμένοι" πάνω στο video. Μόνο έτσι. Και υπάρχει τρόπος μέσω streaming απ' το pc, αλλά είναι λίγο μανίκι.

3)Δεν ξέρω. Δεν το'χω κάνει :-) Αλλά δε νομίζω να έχει κάτι το ιδιαίτερο. Προσπάθησες να το κάνεις;

4)H υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στη χώρα μας (εξού κι έχουμε πολλά προβλήματα, όπως το ότι δεν μπορούμε να βρίσκουμε κάρτες με συνδρομές ή με πόντους εύκολα).

Όμως, μπορείς να το προσπεράσεις αυτό δηλώνοντας απλά μια άλλη χώρα (που υποστηρίζει το LIVE). Πολλοί έχουμε βάλει Ιρλανδία, καθώς το έλεγε ένας παλαιότερος οδηγός. Άλλος έχει φτιάξει αμερικάνικο, γιατί βρίσκει πιο φτηνά αμερικάνικους πόντους κλπ. Προτείνω ευρωπαϊκό πάντως να βάλεις για το βασικό σου προφίλ.

Καλωσόρισες.:-D

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχαριστω storm θα το δοκιμασω αυτο με το καψιμο...οταν λες να μαζευεις ποντους τι εννοεις??Εγκαταστησα αυτο με τα avatars.Σαν καινουργιος στο live πρεπει να πληρωσω κατευθειαν η εχω κατι σαν trial..

Δημοσ.

Points ονομάζετε το νόμισμα στον κόσμο του Live.

Αγοράζεις κάρτες, όπως αγοράζεις στα καρτοκινητα.

πχ 20ευρώ = 800 ms points

και 800 ms points = αγορά ενός Live Arcade Game

Εφόσον όμως το Live δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα, δε θα βρίσκεις και στα καταστήματα καρτούλες! Παραγγελία εξωτερικό, ebay κτλ.

Όσο για το Trial,

Εφόσον γράφτηκες στο Live, έχεις ένα μήνα από τώρα να δοκιμάσεις τα προνόμια των Gold χρηστών.

Δημοσ.
Το σωστό calibration είναι υποκειμενικό θέμα. Δλδ πχ σε μενα το πράσινο μου φαίνεται υπερβολικά έντονο ότι και να κάνω. Υπάρχει κανά σιτε με ρυθμίσεις ανά μάρκα?

Kαι όμως, δεν είναι υποκειμενικό. Ψάξε για tv calibration στο google και θα πάρεις μία ιδέα.

Παράδειγμα: πρέπει να έχεις τον φωτισμό στον χώρο όπως ακριβώς θα τον έχεις όταν παίζεις. Από εκεί και ύστερα, ή βάζεις ένα image (ποιός θυμάται το σήμα που είχε η ΕΡΤ πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα; ) ή μία ταινία και ξεκινάς --> white calibration (σε σημείο που πετύχεις άσπρο χρώμα), backlight για το μαύρο, κάνεις pause σε μία φάτσα για να ρυθμίσεις το color στο δέρμα.

Δοκίμασέ το, παίξε κανένα μισάωρο αφού την ρυθμίσεις και θα δεις πως το μάτι συνιθίζει πολύ καλύτερα. ;)

Δημοσ.

Αν σε καιει το calibration παρε απο Amazon το Digital Video Essentials.

Θα σου ελεγα να το κατεβασεις,για να το "δοκιμασεις" αλλα δυστυχως εχει και καποια χρωματιστα φιλμακια στη συσκευασια που βλεποντας μεσα απο αυτα ρυθμιζεις το χρωμα.Θα δεις τεραστια διαφορα.

Τωρα αν γουσταρεις και εχεις να τα χωσεις βρισκεις εναν τεχνικο.Εχω δει σε γνωστο μου τον προβολεα του πριν και μετα τη ρυθμιση και ειχα παθει πλακα.Αρκει να μην πεσεις σε κανα λαμογιο.Υπαρχουν ειδικα fora που μπορουν να σου προτεινουν κοσμο.

Δημοσ.

Μετα απο 2 χαλασμενες κονσολες (1η απο το launch και η 2η που ηταν επισκευασμενη απο την ms ) ειμαι κατοχος μιας 3ης καινουργιας πλεον η οποια εχει hdmi και την καινουργια ψυκτρα της ms.Το εχω ανοιξει και την εχω δει με τα ματια μου και ενω γενικοτερα δουλεευει πιο δροσερα απο τις προηγουμενες ,το ρημαδι αρεα και που μου κανει κατι freezes και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου και συνερχεται μονο με shutdown.Συμπτωματα που ειχαν και οι 2 προηγουμενες.Και το αφηνω και κανα 10λεπτο στο dahboard πριν το κλεισω τελειως.Τι να πω ρε γαμωτο.το βλεπω να σκαει και αυτο καποια στιγμη.Τοσο ρημαδι????

Δημοσ.

Καλησπερα,μηπως γνωριζει καποιος πως θα κανω το update για το pro2009 1.20 μου γραφει στο live οτι το κανεις στο system settings downloads αλλα εκει εχει την επιλογη info μονο και δε μου εχει το αντιστοιχο update!!!

Δημοσ.

Ρε teofross τι να πω είσαι άτυχος τι ν α πω.

Pytzamarama τα service menu τα ξέρεις?

Είναι κάτι κρυφά μενού που βγαίνουν σε κάθε τηλεόραση ή προβολέα με κάποιο συνδυασμό κουμπιών και αυτά τα μενού έχουν πράγματα που μπορείς να αλλάξεις εντελώς την απόδοση κάθε τηλεόρασης προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο εδώ μπορείς να καταστρέψεις και εντελώς την τηλεόραση αν δεν ξέρεις.

Καλησπερα,μηπως γνωριζει καποιος πως θα κανω το update για το pro2009 1.20 μου γραφει στο live οτι το κανεις στο system settings downloads αλλα εκει εχει την επιλογη info μονο και δε μου εχει το αντιστοιχο update!!!

Τι ασχολείσαι με την πατάτα που λέγεται pes 2009 ρε φίλε???:lol::-D:lol:

Πήγαινε παίξε κανένα σοβαρό ποδοσφαιράκι (Βλ. fifa 09, pes 6 κ.τ.λ.).

Το pes2009 είναι για τα μπάζα εδώ το pes2008 και είναι κλάσεις ανώτερο από το νέο 2009(Μάλλον η konami ακολουθεί νέα στρατηγική κάθε χρόνο και χειρότερα:lol:).

Τι να πω απόψεις είναι αυτές...

Δημοσ.

Μιας και ειμαι λιγο ασχετος με το Live επειδη προσφατα απεκτησα xbox τι ακριβως παιζει με αυτο? υπαρχει καποια χρεωση και αν ναι ποσο ειναι??

Δημοσ.

Τελικα τεζαρε εχθες και η 3η κονσολα.Εβγαλε μολις την ανοιξα και πηγα να παιξω κατι καθετες γραμμες,μαλλον vga. Μετα 3rod.Αγορασμενη ιουνιο 07 με καινουργια ψυκτρα μεσα κλπ.Τριχες για να περναει η ωρα.Ακομα και η πρωτη που δεν ειχε την εξτρα ψυκτρα περισσοτερο αντεξε.Και επαιζα και περισσοτερο τοτε.Με μεσο ορο ενα 1μισα ωρο την ημερα παιχνιδι και αν...

Δημοσ.

Φίλε teofross μάλλον κάποιος σε έχει μουτζώσει δεν εξηγείτε αλλιώς άτομα που έχουν κονσόλες από την 1 έκδοση και να παίζουν ακόμα χωρίς προβλήματα και εσύ που έχεις αλλάξει 3 να σου έχουν βγάλει και οι 3 rrod.

Μήπως έχεις τις κονσόλες σε σημείο που δεν παίρνει αέρα με αποτέλεσμα να σου βγάζει σε βάθος χρόνου rrod.

Δημοσ.
Τελικα τεζαρε εχθες και η 3η κονσολα.Εβγαλε μολις την ανοιξα και πηγα να παιξω κατι καθετες γραμμες,μαλλον vga. Μετα 3rod.Αγορασμενη ιουνιο 07 με καινουργια ψυκτρα μεσα κλπ.Τριχες για να περναει η ωρα.Ακομα και η πρωτη που δεν ειχε την εξτρα ψυκτρα περισσοτερο αντεξε.Και επαιζα και περισσοτερο τοτε.Με μεσο ορο ενα 1μισα ωρο την ημερα παιχνιδι και αν...

Από 1 άποψη ακούγεται λογικό. Γιατί οι πρώτες παρτίδες είχαν το ελλάτωμα του 3RLOD. Οι falcon εκδόσεις βγήκαν στην Ελλάδα μετά τον Οκτώβριο του 2007 που στις συγκερικέμενες έχει μειωθεί κατά πολύ το πρόβλημα.

Δημοσ.

Μετα απο 2 χαλασμενες κονσολες (1η απο το launch και η 2η που ηταν επισκευασμενη απο την ms ) ειμαι κατοχος μιας 3ης καινουργιας πλεον η οποια εχει hdmi και την καινουργια ψυκτρα της ms.Το εχω ανοιξει και την εχω δει με τα ματια μου και ενω γενικοτερα δουλεευει πιο δροσερα απο τις προηγουμενες ,το ρημαδι αρεα και που μου κανει κατι freezes και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου και συνερχεται μονο με shutdown.Συμπτωματα που ειχαν και οι 2 προηγουμενες.Και το αφηνω και κανα 10λεπτο στο dahboard πριν το κλεισω τελειως.Τι να πω ρε γαμωτο.το βλεπω να σκαει και αυτο καποια στιγμη.Τοσο ρημαδι????

και μια μερα μετα:

sth fishy's going on here..

Δημοσ.

και μια μερα μετα:

sth fishy's going on here..

EEEEEEEEEEEM!Έτσι είναι αυτά!Πάρε ένα playstation 3 να βρεις την υγειά σου!Εγώ το έχω συνέχεια ανοιχτό,το καλοκαίρι ήταν όλο ανοιχτό και ακόμα παίζει!

(ΜΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ...ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ :devil:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...