afentiko7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 purely owned οι κονσόλες ή τα χουν κάνει μπαχαλο με τους φωτισμούς των hdtvs εκεί στο gamespot. Ειδικά ρε παιδιά στο gtaiv τέτοια σκοτεινιά? Μελαγχόλησα
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καλά ειδικά στο GTA4 τα screenshots που δίνει για τις κονσόλες δεν υπάρχουν. Αυτά που δείχνουν δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με το παιχνίδι όπως φαίνεται στην πραγματικότητα. Μάλλον κάτι λάθος έχουν κάνει εκεί στο gamespot. Όσοι έχετε παίξει το GTA4 σε 360, πείτε μου αν είδατε ποτέ τέτοιο πράμα... Τώρα για τη σύγκριση PC και κονσολών τα έχουμε ξαναπεί. Καλή φάση το HD resolution και to high detail στα GTA4/NBA 2k9/κλπ σε PC, αλλά επειδή δεν έχω καμία όρεξη να δώσω μόνο για τη GPU όσο έδωσα για τα 2 Xbox μου, χίλιες φορές οι κονσόλες.
afentiko7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Ok. Αν δεν κάνω λάθος στο 360 όλα τα παιχνίδια είναι στα 720p. Υπάρχει περίπτωση στο pc να τρέχουν σε υψηλότερη native ανάλυση? Επίσης έχω κάνει εγώ μαλακία με τις ρυθμίσεις της hdtv και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να αυξανω το brightness ή φταίνε τα παιχνίδια?
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καλά, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση κάθε τηλεόραση και μόνιτορ θέλει πλέον τις δικές του ρυθμίσεις για να απεικονίζεται σωστά το υλικό μας. Τα περισσότερα παιχνίδια έχουν κάποιου είδους brightness control για να τα σετάρουμε, τόσο αυτά όσο και την οθόνη. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν είναι τόσο σκοτεινά όσο φαίνονται στα screenshots του gamespot.
Storm1672 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Πρώτον, δείτε και αυτό το βιντεάκι. http://www.gametrailers.com/player/43930.html Το pc σκαλώνει σε πολλά σημεία. Καθόλου ομαλό framerate (κι έχουν χρησιμοποιήσει τούμπανο), αλλά τρέχει σαφώς σε μεγαλύτερη ανάλυση των 720p του xbox (στο pc δεν υφίσταται native ανάλυση) κι έχει πολύ καλύτερο draw distance και δε χρειάζεται να θολώσει τον ορίζοντα, όπως κάνει το xbox. Φωτεινότητες κλπ. εννοείται ότι όλα έρχονται με κάποια defaults. Ανάλογα με την οθόνη που έχει ο καθένας, γίνονται και οι απαραίτητες ρυθμίσεις. Κανονικά σε κάθε game για να πιάσεις τη βέλτιστη ποιότητα, πρέπει να ρυθμίζεις εκ νέου. Όπως τα λέει ο zeppos. Απλά νομίζω ότι στο gamespot τα δοκιμάζουν με τα defaults (παρόλο που δεν έχει και πολύ νόημα). Δείτε κι εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Gta_iv στα δεξιά που έχει τα στοιχεία του παιχνιδιού λέει και τη native ανάλυση (για κονσόλες πάντα)
Socratis_g Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 το gta ειναι αυτό στη φωτο??χαχα δεν παιζει ρε φίλε. πρεπει να ειναι με καρτα geforce4mx!!
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 παιδια δεν ξερω εμενα το gta παντως ηταν μαυρο σκοταδι στο xbox και τα γραφικα χαλαγανε σε 1920χ1080
Storm1672 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Toufas, τα ρυθμίζεις και τα 2. Η ανάλυση στο upscaling είναι όντως πιθανό να μη γίνεται καλά. Μπορείς να το βάλεις να παίζει στα 720p για να μη γίνεται καθόλου μετατροπή. Παρ' όλα αυτά κι εγώ σε 1080p το 'χω το xbox και μια χαρά φαινόταν.
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ναι αλλα στα default στην ιδια οθονη στο pc ηταν πιο φωτεινο.
BucketheadGR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ναι αλλα στα default στην ιδια οθονη στο pc ηταν πιο φωτεινο. Δες αν η τηλεόρασή σου έχει κάτι σαν "game mode". Αυτό απενεργοποιεί τα φίλτρα που έχει η τηλεόραση για τις ταινίες (και προφανώς στα παιχνίδια σου κάνει μπουρδ@λο την εικόνα) και βλέπεις μία χαρά. Το δοκίμασα τουλάχιστον με την δικιά μου και φαίνονται όλα άψογα. Επίσης, κάνε στην τηλεόραση ένα μόνιμο σωστό calibration για χρώματα/φωτισμό και σε συνδυασμό με το πιο πάνω θα βλέπεις καλύτερα.
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 σε οθονη dell 2407wfp ηταν, vga το xbox και dvi το pc. εχω παρει μια dell με hdmi 24αρα για 2η (εκει εχω και το xbox τωρα) αλλα δεν εχω βαλει το gta απο τοτε που την πηρα
afentiko7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δες αν η τηλεόρασή σου έχει κάτι σαν "game mode". Αυτό απενεργοποιεί τα φίλτρα που έχει η τηλεόραση για τις ταινίες (και προφανώς στα παιχνίδια σου κάνει μπουρδ@λο την εικόνα) και βλέπεις μία χαρά. Το δοκίμασα τουλάχιστον με την δικιά μου και φαίνονται όλα άψογα. Επίσης, κάνε στην τηλεόραση ένα μόνιμο σωστό calibration για χρώματα/φωτισμό και σε συνδυασμό με το πιο πάνω θα βλέπεις καλύτερα. Το σωστό calibration είναι υποκειμενικό θέμα. Δλδ πχ σε μενα το πράσινο μου φαίνεται υπερβολικά έντονο ότι και να κάνω. Υπάρχει κανά σιτε με ρυθμίσεις ανά μάρκα?
viper2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 ξερει κανεις μηπως εχει κυκλοφορησει κανα patch για το last remnant?
GIOMIL Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα παιδια προσφατα πηρα ητν παραπανω παιχνιδομηχανη και εχω καποια βασικα ερωτηματα>>> 1ον μπορω να αντιγραψω το pro στον σκληρο και να μην παιζει συνεχεια απο το dvd??Αν ναι πως γινεται αυτο.. 2ον της ταινιες που βαζω και ειναι σε avi (σειρες) μου λεει πως πρεπει να κανει ενα update για να τις παιξει....Πρεπει για αυτο να εχω λογαριασμο 3ον πως μπορω να περασω μουσικη απο το φλασακι μου στον σκληρο 50αρι σκληρο?? 4ον η περιβοητη live εμπειρια υποστηριζεται στη χωρα μας και δη στη λαρισα οπου και βρισκομαι?? Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια σας!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις