Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλι εχει προβλημα χριστουγεννιατικα το live?? απο χτες προσπαθω να παιξω call 5 και δεν μπορω...ολο πεταει τον host,χαλια συνδεσεις ..@$#%$#^^#

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδιά βοηθήστε με όποιος ξέρει...

Είναι το πρώτο μου παιχνίδι στο καινούριο (φλασαρισμένο) μου 360...Ποια έκδοση του gears of war 2 μου προτεινετε να κατεβάσω;; Την 360int που είναι region free ή την allstars;

Έχουν διαφορές;

Η x360inT είναι αμερικάνικη και η allstars ευρωπαϊκή. Και οι δύο όμως είναι Region Free.

Και οι 2 λειτουργούν τζιτζί και περασμένες από έλεγχο με το abgx360 (πρόγραμμα).

Γενικά αυτές οι 2 ομάδες είναι οι πιο αξιόπιστες για τα scene releases του 360.

Aπ' ό,τι ξέρω η x360inT έχει και κάποια σχέση με το abgx (site), που της δίνει λίγο παραπάνω αξιοπιστία.

Όποια και να βρεις, είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

Στο gears τι πρόβλημα υπάρχει με το σώσιμο; Τα πάντα αυτόματα γίνονται, μόνο που διαλέγεις όπως σε όλα τα games με autosave, πού θα τα σώζεις. Στο pc υπήρχε πρόβλημα. Δεν πιστεύω να εννοείς αυτό...;

Silver είναι οι απανταχού χρήστες του Live. Όσοι έχουν πληρώσει τη συνδρομή είναι οι Golden. Trial του ενός μήνα έχει με κάθε νέο Live profile που δημιουργείς. (Νομίζω μέχρι 3 στην κάθε κονσόλα)

Δημοσ.

Έχετε βρει τρόπο να βάλουμε σε ένα usb stick ένα .avi αρχείο κι τους υπότιτλους (ένα .srt αρχείο) και να βλέπει τους υπότιτλους??ή μόνο αν τους ενσωματώσω θα δω υπότιτλους?

Δημοσ.
Έχετε βρει τρόπο να βάλουμε σε ένα usb stick ένα .avi αρχείο κι τους υπότιτλους (ένα .srt αρχείο) και να βλέπει τους υπότιτλους??ή μόνο αν τους ενσωματώσω θα δω υπότιτλους?

Δεν γίνεται δυστυχώς πρέπει να τους ενσωματώσεις.

Δημοσ.

Ε, όπως και το περσινό. Μη σου πω ότι το 4 ήταν ακόμα μικρότερο (το φετινό όμως είχε όμως ωραίο τέλος!... ή μάλλον αυτά που έχει μετά τα credits τέλους).

Αυτά τα παιχνίδια δυστυχώς (?) πλέον ζουν από το multiplayer. Οι εταιρίες φαίνεται ότι δεν κάνουν ιδιαίτερη προσπάθεια για εκτεταμένο campaign και όλο το βάρος πέφτει στο online. Αυτό ναι μεν δίνει μεγάλη διάρκεια ζωής στο παιχνίδι αλλά απ' την άλλη δεν κάθεται όλος ο κόσμος να ξημεροβραδιάζεται στα deathmatch και τα capture the flag.

Πάντα είχα καημό να δω experience points και προαγωγές στα CoD (όπως πχ στα BF) και πέρσι ομολογώ ότι το ευχαριστήθηκα (ειδικά το Headquarters). Μετά από κάμποσο καιρό όμως βαρέθηκα και το παράτησα. Αναπολώ ακόμα τις εποχές του Deus Ex και του Operation Flashpoint, όπου το single player campaign μπορούσε να διαρκέσει εβδομάδες (κυριολεκτικά).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...