neXTgen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 απορία-ερώτηση : σκοπεύω με τη μία που θα το πάρω να παίξω 3-4 games μαζί : gow2, prince of persia, fifa 09, devil may cry 4, gta iv ... τα save games τους (τουλάχιστον για 5-6 παιχνίδια) μαζί με το νέο interface χωράνε στην 256built-in flash που έχει το jasper ? ναι, σκέφτομαι να αγοράσω την arcade (θεωρώ άχρηστη την ύπαρξη hdd, στην περίπτωσή μου, ΔΕ ΘΕΛΩ demos κλπ. μόνο να παίζω games-dvds και να σώζω), αρκεί να τη βρω jasper... οπότε κατατοπίστε με για το πόσο χώρο περίπου πιάνουν τα savegames των παραπάνω παιχνιδιών , το νέο dashboard ή όπως λέγεται και γενικά αν είσαι άνετος με την ενσωματωμένη 256άρα πλέον (αντί της κλασικής 16ρας, που απαιτούσε και τη συνύπαρξη εξωτερικής κάρτας μνήμης).
Socratis_g Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Τσάμπα πράμα! Ρε παιδιά, μια απορία. Πως γίνεται να κάνουμε save ενώ είμαστε offline?Στο GTA4 με αφήνει, αλλά όχι στο FM2 και στο FarCry 2, και αναγκάζομαι να μπαίνω online με αντίγραφο ασφαλείας. κατι παίζει. ψάξτο. εγώ farcry2 το τερμάτισα offline. κοιτα πουθενά στα settings σου -----Προστέθηκε 16/12/2008 στις 12 : 02 : 42----- Παιδιά έχω πρόβλημα στο να κάνω update στο νέο dashboard offline. Μετά το ban δεν μπορώ να το κάνω αλλιώς.Κάνω ότι λέει εδώ αλλά μου βγάζει "unreadable disc"... δοκίμασα και cd και dvd (με double layer που γράφω τα παιχνίδια δεν δοκίμασα) καμιά ιδέα; δοκίμασε να το περάσεις se usb stick. εγώ έτσι το είχα κάνει.
alexzzz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 δοκίμασε να το περάσεις se usb stick. εγώ έτσι το είχα κάνει. Το δοκίμασα αλλά πάλι τίποτα. Το βάζω με ανοιχτή κονσόλα, τίποτα. Το έχω βαλμένο και την ανάβω μετά, πάλι τίποτα. Πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο;
Storm1672 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Dudes, υπάρχουν online και offline profiles. Άμα θέλετε offline, φτιάξτε ένα profile που δεν το έχετε συνδέσει με LIVE και μια χαρά θα κάνετε save. Eκτός αν δεν κατάλαβα καλά...
Toufas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 λετε η κονσολα να μην ξερει οτι παιζετε παιχνιδι ακομα και offline ?
alexzzz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 (Τούφας το συνεχίζω εδώ το δικό μου το θέμα γιατί έγραφα σε 2 τόπικ) Για update με usb πρέπει να κάνω και κάτι άλλο εκτός από το να το βάλω είτε πριν το άνοιγμα είτε όταν είναι ήδη ανοιχτό; Ψάχνω στο google αλλά δεν βρίσκω κάτι ρε γμτ.
Toufas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 τσεκα αυτο http://digiex.net/homebrew/772-xbox-360-nxe-full-dashboard-avatars-offline-install.html
alexzzz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Το έχω δει. Ουσιαστικά λέει ότι και το επίσημο site της microsoft αλλά και πάλι δεν κάνει τίποτα.
xaros73 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Το εκανα με usb stick. Το εβαλα πριν την ανοιξω. Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι φορμαρισμενο σε fat32. Α μην το ξεχασω, να μην εχει αλλα αρχεια μεσα εκτος του update.
alexzzz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Το εκανα με usb stick. Το εβαλα πριν την ανοιξω. Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι φορμαρισμενο σε fat32. Α μην το ξεχασω, να μην εχει αλλα αρχεια μεσα εκτος του update. Σίγουρα δεν το είχα σε fat 32... αυτό θα δοκιμάσω αύριο (δεν κουνιέμαι από το κρεβάτι τώρα )
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Το εκανα με usb stick. Το εβαλα πριν την ανοιξω. Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι φορμαρισμενο σε fat32. Α μην το ξεχασω, να μην εχει αλλα αρχεια μεσα εκτος του update. Αυτό δεν είναι απαραίτητο εγώ όταν το έκανα το usb flash disk 4gb ήτανε γεμάτο και με άλλα αρχεία και φακέλους και έκανε κανονικότατα το dashboard update. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει το φλασακι να είναι φορμαρισμένο σε fat32. Σίγουρα δεν το είχα σε fat 32... αυτό θα δοκιμάσω αύριο (δεν κουνιέμαι από το κρεβάτι τώρα ) Ε τότε αυτό έφταιγε ρε φίλε γιατί τούς δίσκους και τα φλασακια που είναι σε ntfs δεν τα βλέπει σωστά για να κάνει dashboard update. Είμαι περίεργος πως στο κάλο έγραψες το cd ώστε να μην μπορεί να κάνει το update από το cd....
alexzzz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μακάρι να είναι αυτό. Εις αύριο τα σπουδαία.
S2Katana Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 κατι παίζει. ψάξτο. εγώ farcry2 το τερμάτισα offline. κοιτα πουθενά στα settings σου Το θέμα είναι ως εξής. Βάζω το FC2 να παίξει.Κάνει loading και μετά μου λέει ''You have to sign in to be able to save your progress.You can play offline, but you won't be able to save your progress.'' :fear:
kabamaru21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 @κατανα. υπάρχουνε δυο sign in το ενα ειναι sing in στο profile σου και το αλλο στο live. μήπως εισαι τοσο noob και δεν εχεις κανει το πρωτο? εαν εισαι l33t δοκιμασε στα προφιλε σετινκς να απενεργοποιήσεις το automatic sing in στο live.
S2Katana Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Oχι ρε, το έχω καταλάβει αυτό. Είπαμε, Χ360 n00b, αλλά όχι και τόσο. Θα δω μήπως ανακατεύτηκε τίποτα με το νέο dashboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις