nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά φαίνεται να έχει το κλασικό πρόβλημα "ο απέναντι τύπος με το φανελάκι του παππού χρειάζεται να φάει 10 σφαίρες για να πεθάνει, λες και φοράει τις πανοπλίες του Gears of War". Κατά τ' άλλα κορυφή, δεν το συζητάω!
thief7710 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Το προβλημα που εντωπισα εγω ειναι αλλο.Ο,τι οπλο και αν εχει ο αντιπαλος μπορει να σε πετυχει απο χιλιομετρα μακρια....ακομα και η καραμπινα γ@μ@ει και δερνει απο το χιλιομετρο...
viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 παιδες χθες με τα πολλα ζορια μου φερανε τροφοδοτικο για το 360 αλλα ειχε 2 προβληματα... 1ο το brick ειχε 2 ακιδες απο τις 3 που ειχα εγω στο παλαιο brick 2ο κανει θορυβο... και ετσι και κουνησω το brick απο την θεση του τοτε ακουω των ανεμηστηρα να βρισκει καπου... το θεμα ειναι οτι δουλευει το 360 κανονικα και το brick δεν ειναι καυτο μετα απο 2 ωρες παιχνιδιου... να το στειλω πισω και να περιμενω ποτε θα μου ξαναστειλουν αλλο η να το κρατησω? καμια ιδεα? thanks
panbil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 σου στειλανε το καινουριο 175W δεν εχεις προβλημα κρατα το
privateer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Η ομάδα πετάει και στο cod5:lol: 38 kill streak
viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 σου στειλανε το καινουριο 175W δεν εχεις προβλημα κρατα το ο θορυβος ειναι λογικος? εγω εχω ενα απο τα πρωτα 360 με samsung ms25 και μου φαινεται οτι ειναι 203w... θα εχω προβλημα μελλοντικα?
carfan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 παιδες απο coolers ποιο προτινετε για το 360? εχω ακουσει οτι καποια ειναι θορυβωδη, καποια αλλα καινε τις υποδοχες της τροφοδοσιας κτλ...μολις εστειλα το χβοχ στο service γιατι μου εμφανισε τα τρια φωτακια και οταν μου το φερουν πισω θελω να μην τα φτυσει παλι.
Socratis_g Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 παιδες απο coolers ποιο προτινετε για το 360? εχω ακουσει οτι καποια ειναι θορυβωδη, καποια αλλα καινε τις υποδοχες της τροφοδοσιας κτλ...μολις εστειλα το χβοχ στο service γιατι μου εμφανισε τα τρια φωτακια και οταν μου το φερουν πισω θελω να μην τα φτυσει παλι. εγω εχω nykko intercooler. κανει θορυβο άλλα το κρατάει πολύ κρύο το μηχάνημα. 6 μηνες τώρα δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.
teofross Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Απο την ωρα που εχω βαλει τον 120αρι δισκο και παιζω τα παιχνιδια απο το δισκο,ειδικα στο COD5 μου εχει βγαλει τοσα dirty disk errors οσα δεν μου ειχε βγαλει 3 χρονια τωρα.Και κολλαει σε συγκεκριμενα ιδια σημεια στο φορτωμα.Το εσβησα απο τον δισκο και προχωρησε κανονικα.Υστερα εκανα ξανα εγκατασταση στον δισκο εβγαλα 2 πιστες και αρχισε τα ιδια.Το ξαναεσβησα και το παιζω απο το dvd και παιζει κανονικα.Εκανα και clear cashe τιποτα.Το εχει ξαναδει κανεις αυτο? Βασικα εβαλα τον δισκο για να αποφυγω αυτα τα dirty disk errors και τωρα μου βγαινουν πιο συχνα.Αν ειναι δυνατον γ@μω την ms.Ενα πραγμα σωστο δεν γεινεται να φτιαξουν? Τωρα κοιταζω στο google και βλεπω οτι και αλλοι εχουν το προβλημα αυτο με τον 120 αρι δισκο.Ελεος
Socratis_g Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Απο την ωρα που εχω βαλει τον 120αρι δισκο και παιζω τα παιχνιδια απο το δισκο,ειδικα στο COD5 μου εχει βγαλει τοσα dirty disk errors οσα δεν μου ειχε βγαλει 3 χρονια τωρα.Και κολλαει σε συγκεκριμενα ιδια σημεια στο φορτωμα.Το εσβησα απο τον δισκο και προχωρησε κανονικα.Υστερα εκανα ξανα εγκατασταση στον δισκο εβγαλα 2 πιστες και αρχισε τα ιδια.Το ξαναεσβησα και το παιζω απο το dvd και παιζει κανονικα.Εκανα και clear cashe τιποτα.Το εχει ξαναδει κανεις αυτο? Βασικα εβαλα τον δισκο για να αποφυγω αυτα τα dirty disk errors και τωρα μου βγαινουν πιο συχνα.Αν ειναι δυνατον γ@μω την ms.Ενα πραγμα σωστο δεν γεινεται να φτιαξουν?Τωρα κοιταζω στο google και βλεπω οτι και αλλοι εχουν το προβλημα αυτο με τον 120 αρι δισκο.Ελεος πηγαινε φτιάξε τον 120αρη ton western digital για το Χ360.Κοστίζει 45 euro Και πάει σφαίρα. και ειναι και WD
teofross Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Pε παιδια τον W.Digital εχω βαλει τον φτιαχτο με το hack.Ο δισκος σε φιφα ,2κ9,nfs und παιζει αψογα.Στο COD δεν παιζει με τιποτα και παιζει το παιχνιδι απο το dvd κανονικα ταν το κανω uninstall...
Socratis_g Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Pε παιδια τον W.Digital εχω βαλει τον φτιαχτο με το hack.Ο δισκος σε φιφα ,2κ9,nfs und παιζει αψογα.Στο COD δεν παιζει με τιποτα και παιζει το παιχνιδι απο το dvd κανονικα ταν το κανω uninstall... πακέτο ρε φίλε τότε. επειδή έλεγες "γαμώ τη μικροσοφτ ενα σωστο πραγμα δεν ξέρουνε να φτιάξουν" έλεγα ότι 8α ειχες το δικό τους. Τώρα με βάζεις σε ιδέες
teofross Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Τι να πω ,να εχει γινει κατι στραβο απο εμενα? Παντως σε ολα τα αλλα games μεχρι τωρα οκ kai format εγεινε οκ...
deepk Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια καλησπερα και συγχαρητητια για το site σας!! Διαβαζω γενικα τοσο καιρο τα θεματα που αφορουν το xbox360 κ αν και εχω λυσει καποιες αποριες μου, εχω παραλληλα δημιουργησει και μερικες.. Ειμαι υποψηφιος αγοραστης του μηχανηματος διοτι ενω ενδιαφερομουν για το PS3 με συζητησεις που εκανα ολοι μου λεγανε να παρω xbox..Λογω ελλειψης χρονου δεν μπορω να διαβασω ολο το Topic γι'αυτο θα ηθελα να μου πειτε κατα ποσο ευκολο ειναι να flashαρω μονος μου το xbox και αν χρειαζεται να αγορασω κατι περα απο τον οδηγο που θα κατεβασω..επισης αν ολα τα xbox360 flashαρονται και αν εξαρταται,εαν υπαρχει τροπος να το μαθω πριν το αγορασω ωστε να μην την πατησω..Ακομα ρωτησα σε καταστημα να μου το flashαρουν και μου ζητουν 100Ε..τοσα ειναι ή ειναι πολλα??Υπαρχει αλλο καταστημα το οποιο θα μου ερθει πιο φτηνα σε περιπτωση που δεν αποφασισω να το κανω μονος μου??Ας μου στειλει καποιοσ PM..παρεπιπτωντος μενω στην γλυφαδα οποτε εαν καποιος εχει την καλη διαθεση να με βοηθησει ας το κανει σας παρακαλω λογω του μεγαλου φορτου εργασιας που εχω και γενικα περιορισμο στα οικονομικα μου!! Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις