Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μπορείτε να προτείνετε μια κιθάρα για τα αντίστοιχα παιχνίδια απλά θέλω να προτείνετε την καλύτερη και να παίζει με όλα τα παιχνίδια. rock band & guitar hero.

επειδή δεν πήρα απάντηση, έψαξα λίγο και βρήκα αυτό ισχύει είναι καλή κιθάρα? παίζουν όλα τα παιχνίδια? και το νέο rock band?

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποιά ακριβώς είναι η καλή κιθάρα? Το link που έδωσες είναι ένας οδηγός συμβατότητας μεταξύ των παλαιότερων εκδόσεων του GH και του RB, με τα αντίστοιχα παλιά μοντέλα κιθάρας που δινόσαντε (!) μαζί με το κάθε παιχνίδι. Το πρόβλημα υπάρχει κυρίως με το GH3, που δεν υποστήριζε άλλες κιθάρες εκτός από τις δικές του. Το GHWT υποστηρίζει τα πάντα.

Οι συγκεκριμένες κιθάρες (GH Xplorer, GH Les Paul και RB Strato) είναι συμβατές με τις πρόσφατες εκδόσεις GHWT και RB2.

Ωστόσο τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν διάφορα features, τα οποια δεν υποστηρίζονται όλα ταυτόχρονα από μία κιθάρα. Πχ. το RB/RB2 έχει τα εφέ (flange, wah κλπ) που επιλέγονται από το αντίστοιχο διακόπτη της κιθάρας. Τέτοιος διακόπτης δεν υπάρχει στις κιθάρες του GH. Αντίστοιχα το νέο GH υποστηρίζει slide, κάτι που υλοποιείται και στο μπράτσο της κιθάρας του, ωστόσο δεν υπάρχει σαν λειτουργία στην κιθάρα του RB.

Εν ολίγοις δυστυχώς δεν υπάρχει συνολική λύση. Εγώ έχω μαζέψει 3 κιθάρες ήδη και θα έπαιρνα και τις καινούριες, αν δεν είχα σκοπό να "σπρώξω" τα -περσινά- τύμπανα του RB και να αγοράσω το Ion kit drummer. Πάντως από όσες κιθάρες έχω δοκιμάσει, αυτή που μου άρεσε περισσότερο είναι του RB, κάνει την λιγότερη φασαρία και έχει πιο σωστές διαστάσεις σε μήκος μπράτσου και σε σώμα. Δεν έχω δει όμως τη φετινή του GHWT.

Δημοσ.
Αν το εχεις στο ρευμα και κλειστο να ειναι κανονικα πρεπει το φωτακι του τροφοδοτικου να ειναι αναμενο πορτοκαλι.Αν δεν ειναι μαλλον καηκε τροφοδοτικο

ξερεις μηπως κανα μαγαζι που να περασω να το παρω επιτοπου η μονο online?

Δημοσ.

Υπάρχει και πιο updated οδηγός compatibility πάντως:

http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/

Κι εδώ ένα που λέει ότι είναι official

και δείχνει ότι υπάρχει ασυμβατότητα ανάμεσα στο

Ion Drumkit και στο GH: World Tour......

http://blog.wired.com/games/2008/11/official-guitar.html

Δημοσ.
ghwt-axe-175.jpgGuitar Hero: World Tour Generi-caster άρα με αυτή θα μπορώ να παίξω και τα 2 παιχνίδια θα χάνω κάποια effects. nzeppos αν είχες να διαλέξεις ένα παιχνίδι και μια κιθάρα ποιο θα διάλεγες? GHero ή Rockband? μάλλον το RB.
Δημοσ.

Ποιό rockband ρε παιδιά? Τι ghwt είναι μακράν καλύτερο. Καλύτερα τραγούδια, music creator και καλύτερο interface! 5 λεπτά παίξαμε με την παρέα το rb2, ξενερώσαμε με τις ορθογώνιες νότες και αυτό ήταν. Πίσω στο ghwt...

Δημοσ.

οποιος μπορεί να με κατατοπίσει με pm για φλασάρισμα drive και που μπορώ να το βρώ ετοιμο ενδεχομένος ας κανει ενα κοπο να στείλει .ευχαριστώ..

Δημοσ.

+1 για το Rock Band και απο εμενα. Το 1 ομως οχι το 2 που λεει ο Polakis.. Ουτε εμενα μου αρεσε το 2.

Το 1 ομως τα σπαει κυριως λογο του tracklist, θα δεις οτι το GHWT εχει πολλα τραγουδια που ειχε ηδη το RB1

Δημοσ.

Μα συγκρίνετε τα δύο παιχνίδια βάσει του... σχήματος των νοτών και του interface? Τα τραγούδια του GHWT όντως φαίνονται να είναι καλύτερα εκ πρώτης όψεως, όμως στο RB2 δεν έχω ξεκλειδώσει τίποτα ακόμα οπότε δεν έχω δει το tracklist. Επιπλέον το RB παραδοσιακά έχει απείρως καλύτερο (και πιο συνεπές) DLC. Το RB2 "τραβάει" αυτόματα τα -δεκάδες- τραγούδια που είχα κατεβάσει για το RB1, τα οποια ήταν όλα ένα κι ένα.

Συνεπώς αν αυτή τη στιγμή ήταν να διαλέξω ένα εκ των δύο, αυτό θα ήταν σίγουρα το RB2. Παρ' ολ' αυτά προτίμησα να ρίξω πρώτα μια ματιά στο GHWT, κυρίως γιατί το GH3 δεν το είχα παίξει... επαρκώς. Μόλις είχα αρχίσει να ζεσταίνομαι με το 3, βγήκε το RB1 (με τα τύμπανα) και δεν ξανασχολήθηκα με το GH.

Μόλις αξιωθώ να πάρω το Ion kit drummer θα ξαναπιάσω το RB2.

Δημοσ.

επίσης για αυτούς που έχουν αξιοπρεπές 5.1, η διαφορά RB2 με GHWT είναι χαοτική...πολύ πιο μπροστά το RB (μην ξεχνάμε ότι βάζει το χεράκι του και το MTV)

επίσης αγόρασα την κιθάρα του GHWT που έχει τα slide buttons...πολύ καλή αλλά θεωρώ του RB την κιθάρα κλάσεις ανώτερη από πλευρά κατασκευής και θορύβου

Δημοσ.

Έβαλα επιτέλους να ελέγξω το FarCry2, προκατειλημμένος για τα χειρότερα (έχοντας σιχαθεί το 1 και έχοντας σιχτιρίσει -και μετά αδιαφορήσει- για το Crysis).

Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα, απίστευτο παιχνίδι. Κανένα άλλο σχόλιο. Ελπίζω μόνο το story mode να κρατήσει επαρκή αριθμό ημερών.

Δημοσ.
Έβαλα επιτέλους να ελέγξω το FarCry2, προκατειλημμένος για τα χειρότερα (έχοντας σιχαθεί το 1 και έχοντας σιχτιρίσει -και μετά αδιαφορήσει- για το Crysis).

Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα, απίστευτο παιχνίδι. Κανένα άλλο σχόλιο. Ελπίζω μόνο το story mode να κρατήσει επαρκή αριθμό ημερών.

κρατάει παρα πάρα πολύ! εγω σε μία φάση ή8ελα να το τερματίσω και δεν τη πάλευα! Βάλτο στο easy γιατί πιο δύσκολο δεν ξέρω αν 8α μπορείς να παίξεις στο τελος. γίνεται πολυ αγκουρι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...