supermario29 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 για τα avi πρεπει να κατεβασεις απο το live ενα μικρο αρχειο.... Επειδη μ' ενδιαφερει και μενα. Ποιο αρχειο και πως γινεται αυτο;;
jimbrav Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Επειδη μ' ενδιαφερει και μενα. Ποιο αρχειο και πως γινεται αυτο;; ενω εισαι στο live βαλε να παιξεις ενα avi αρχείο....και ακολούθησε ότι σου βγάλει...
supermario29 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 ενω εισαι στο live βαλε να παιξεις ενα avi αρχείο....και ακολούθησε ότι σου βγάλει... Ευχαριστω!
S2Katana Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Οκς, θα το δοκιμάσω, αν και θυμάμαι πως όταν έβγαλε το μνμ ήμουν online.
izerman76 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Υπότιτλους πώς μπορείς να προβάλεις στο 360 όταν κάνεις streaming απο τον υπολογιστή; Βάζω στον ίδιο φάκελο τους υπότιτλους με το ίδιο όνομα όπως το avi αλλα όταν παίζω το βίντεο δεν μπορώ να τους επιλέξω.
tasoskont Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 δεν μπορεις ετσι πρεπει να ενσωματωσης τους υποτιτλους μεσα στην ταινεια και το avi recomp ειναι ο φιλος σου
Vole Maulder Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Κάποια avi δεν τα παίζει και τα codecs να έχεις. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τι version encoder έχουν γίνει encoded or sth. Αν το pc σου την παλεύει, μπορείς να τα βλέπεις μέσω του TVersity, που τα κάνει convert on the fly την ώρα που τα βλέπεις.
izerman76 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 δεν μπορεις ετσι πρεπει να ενσωματωσης τους υποτιτλους μεσα στην ταινεια και το avi recomp ειναι ο φιλος σου thanks! !!
S2Katana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Κάποια avi δεν τα παίζει και τα codecs να έχεις. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τι version encoder έχουν γίνει encoded or sth. Αν το pc σου την παλεύει, μπορείς να τα βλέπεις μέσω του TVersity, που τα κάνει convert on the fly την ώρα που τα βλέπεις. Α οκ, tnx.
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Την συμβουλή σας.. Σκέφτομαι να αγοράσω το xbox360 μιας και η τιμή του έχει πέσει εξευτελιστικά αλλά έχω μπερδευτεί λίγο 1)Τι έκδοση να διαλέξω; να πάρω την ποιο φτηνή χωρίς σκληρό; ουτος η αλλιώς έχω εξωτερικούς(φαντάζομαι αναγνωρίζει εξωτερικό σκληρό).. υπολείπεται σε δυνατότητες απο την έκδοση με σκληρό; 2) μόλις το πάρω θα το φλασάρω δεν με ενδιαφέρει το online μιας και παίζω σπάνια..το θέμα είναι οτι κάπου πήρε το μάτι μου οτι στις νέες εκδόσεις υπάρχει δυσκολία στο φλασάρισμα με τα lite on ..ισχύει; 3)με ενδιαφέρει πολύ να μετατρέπω τα mkv σε vob και να τα βλέπω στο xbox..Αυτό το έκανα μέχρι πρότεινος στο ps3 ..ισχύει επίσης και στο xbox360; αναμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας
nzeppos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Την συμβουλή σας..Σκέφτομαι να αγοράσω το xbox360 μιας και η τιμή του έχει πέσει εξευτελιστικά αλλά έχω μπερδευτεί λίγο 1)Τι έκδοση να διαλέξω; να πάρω την ποιο φτηνή χωρίς σκληρό; ουτος η αλλιώς έχω εξωτερικούς(φαντάζομαι αναγνωρίζει εξωτερικό σκληρό).. υπολείπεται σε δυνατότητες απο την έκδοση με σκληρό; 2) μόλις το πάρω θα το φλασάρω δεν με ενδιαφέρει το online μιας και παίζω σπάνια..το θέμα είναι οτι κάπου πήρε το μάτι μου οτι στις νέες εκδόσεις υπάρχει δυσκολία στο φλασάρισμα με τα lite on ..ισχύει; 3)με ενδιαφέρει πολύ να μετατρέπω τα mkv σε vob και να τα βλέπω στο xbox..Αυτό το έκανα μέχρι πρότεινος στο ps3 ..ισχύει επίσης και στο xbox360; αναμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας 1) ΔΕΝ αναγνωρίζει οποιονδήποτε εξωτερικό σκληρό. Δέχεται μόνο τους original 20gb, 60gb και 120gb της Microsoft, οι οποιοι είναι ειδικά κατασκευασμένοι για το 360. Με χακεριά δέχεται επίσης και έναν συγκεκριμένο 120άρη Western Digital (που φυσικά θα σου κοστίσει λιγότερο από τα μισά σε σχέση με τον αυθεντικό 120άρη). Κατά τ' άλλα ναι μεν υπολείπεται σε δυνατότητες χωρίς σκληρό δίσκο, αλλά εξαρτάται και από τις δυνατότητες που σε ενδιαφέρουν (πχ. αν θέλεις να κατεβάζεις demo, να περνάς παιχνίδια στο σκληρό και να γλυτώνεις τη φασαρία του dvd-rom drive κλπ) Μπορείς να αγοράσεις την έκδοση arcade με 180 ευρώ (ψάξε και για καμια προσφορά) και να βάλεις το δίσκο αργότερα (όπως και όλα τα υπόλοιπα περιφερειακά). 2) Τα 360 με LiteOn (πλέον όλα τα καινούρια, όσα έχουν κατασκευαστεί από την άνοιξη και μετά) χρειάζονται πολύ συγκεκριμένη διαδικασία για να φλασαριστούν. Η μεγαλύτερη δυσκολία έγκειται στο "διάβασμα" του key από το dvd-rom drive. Ώστε να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις αυτό το κλειδί για να αντικαταστήσεις το LiteOn (το οποιο σημειωτέον δεν φλασάρεται) με κάποιο άλλο drive (Toshiba, Hitachi, Benq). Θεωρώ ότι αν δεν έχεις ασχοληθεί ξανά με το αντικείμενο, θα δυσκολευτείς αρκετά για την όλη διαδικασία και θα χρειαστεί να διαβάσεις άφθονες σελίδες και tutorials για να καταλάβεις ακριβώς πώς πρέπει να το κάνεις. Υπάρχει κόσμος εδώ όμως που είναι πρόθυμος να βοηθήσει. Σκέψου το πάλι αυτό με το online πάντως, πολλά παιχνίδια είναι τουλάχιστον μισά χωρίς το online κομμάτι τους. 3) Μου φαίνεται γίνεται αλλά φυσικά όλη η διαδικασία γίνεται στο PC και όχι στο ίδιο το 360. Η κονσόλα θα αναπαράγει -σχεδόν- ό,τι της δώσεις με live streaming μέσω του Media Center. Για τη συγκεκριμένη δουλειά πάντως, να μου επιτρέψετε να πω ότι είναι απείρως καλύτερη (αλλά και ακριβότερη) λύση η αγορά ενός μηχανακίου που θα κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά. Θα είναι ένα κουτί με ένα σκληρό δίσκο που θα αναπαράγει τα πάντα και θα συνδέεται απευθείας με την τηλεόραση. Δεν θα χρειάζεστε ούτε transcoding ούτε τίποτα άλλο. Επιπλέον θα είναι πολύ πιο... φορητό από μία κονσόλα. Και κλείνοντας να πω ότι χαίρομαι που βλέπω άλλο έναν... συνάδελφο να ασχολείται περισσότερο με τα mkv αρχεία παρά με το περιβόητο -και εξίσου άχρηστο- BluRay του PS3.
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 1) ΔΕΝ αναγνωρίζει οποιονδήποτε εξωτερικό σκληρό. Δέχεται μόνο τους original 20gb, 60gb και 120gb της Microsoft, οι οποιοι είναι ειδικά κατασκευασμένοι για το 360. Με χακεριά δέχεται επίσης και έναν συγκεκριμένο 120άρη Western Digital (που φυσικά θα σου κοστίσει λιγότερο από τα μισά σε σχέση με τον αυθεντικό 120άρη). Κατά τ' άλλα ναι μεν υπολείπεται σε δυνατότητες χωρίς σκληρό δίσκο, αλλά εξαρτάται και από τις δυνατότητες που σε ενδιαφέρουν (πχ. αν θέλεις να κατεβάζεις demo, να περνάς παιχνίδια στο σκληρό και να γλυτώνεις τη φασαρία του dvd-rom drive κλπ) Μπορείς να αγοράσεις την έκδοση arcade με 180 ευρώ (ψάξε και για καμια προσφορά) και να βάλεις το δίσκο αργότερα (όπως και όλα τα υπόλοιπα περιφερειακά). 2) Τα 360 με LiteOn (πλέον όλα τα καινούρια, όσα έχουν κατασκευαστεί από την άνοιξη και μετά) χρειάζονται πολύ συγκεκριμένη διαδικασία για να φλασαριστούν. Η μεγαλύτερη δυσκολία έγκειται στο "διάβασμα" του key από το dvd-rom drive. Ώστε να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις αυτό το κλειδί για να αντικαταστήσεις το LiteOn (το οποιο σημειωτέον δεν φλασάρεται) με κάποιο άλλο drive (Toshiba, Hitachi, Benq). Θεωρώ ότι αν δεν έχεις ασχοληθεί ξανά με το αντικείμενο, θα δυσκολευτείς αρκετά για την όλη διαδικασία και θα χρειαστεί να διαβάσεις άφθονες σελίδες και tutorials για να καταλάβεις ακριβώς πώς πρέπει να το κάνεις. Υπάρχει κόσμος εδώ όμως που είναι πρόθυμος να βοηθήσει. Σκέψου το πάλι αυτό με το online πάντως, πολλά παιχνίδια είναι τουλάχιστον μισά χωρίς το online κομμάτι τους. 3) Μου φαίνεται γίνεται αλλά φυσικά όλη η διαδικασία γίνεται στο PC και όχι στο ίδιο το 360. Η κονσόλα θα αναπαράγει -σχεδόν- ό,τι της δώσεις με live streaming μέσω του Media Center. Για τη συγκεκριμένη δουλειά πάντως, να μου επιτρέψετε να πω ότι είναι απείρως καλύτερη (αλλά και ακριβότερη) λύση η αγορά ενός μηχανακίου που θα κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά. Θα είναι ένα κουτί με ένα σκληρό δίσκο που θα αναπαράγει τα πάντα και θα συνδέεται απευθείας με την τηλεόραση. Δεν θα χρειάζεστε ούτε transcoding ούτε τίποτα άλλο. Επιπλέον θα είναι πολύ πιο... φορητό από μία κονσόλα. Και κλείνοντας να πω ότι χαίρομαι που βλέπω άλλο έναν... συνάδελφο να ασχολείται περισσότερο με τα mkv αρχεία παρά με το περιβόητο -και εξίσου άχρηστο- BluRay του PS3. Αψογα..δλδ χοντρικά κάνω μια διακασία στο drive (την οποία θα την διαβάσω) και έπειτα αγοράζω ενα αλλο drive στην θέση του; πόσο θα κοστίσει κάτι τέτοιο και που θα το προμηθευτώ..; Οσο για τον σκληρό αν μπαίνει στο arcade με καλύπτει.. Διάβασα οτι δεν έχει ethernet η arcade εκδοση ισχύει;υπολείπεται και σε άλλα χαρακτηριστικά πλην του σκληρού απο τις αλλες εκδόσεις;
nzeppos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Οι εκδόσεις arcade/premium/elite, πέρα από το... μαύρο χρώμα του premium, δεν έχουν διαφορές στο hardware, είναι ακριβώς το ίδιο μηχάνημα. Απλώς οι ακριβότερες εκδόσεις πωλούνται με περισσότερα περιφερειακά, πχ το premium είχε 20άρη δίσκο (τώρα έχει 60άρη νομίζω?) ενώ το elite 120άρη. Από το premium και πάνω σου δίνουν και headset (10-15 ευρώ στο ebay), καλώδια ethernet, καλώδια component (YRB) κλπ Ψιλοπράματα δηλαδή, που τα αγοράζεις και αργότερα. Το συνολικό κόστος των περιφερειακών είναι υπολογίσιμο πάντως αν σκεφτείς ότι ενδεχομένως θα χρειαστεί να αγοράσεις και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για τα χειριστήρια, το καλώδιο της φόρτισης (έξτρα), βάση φόρτισης για 2 μπαταρίες, καλώδιο VGA, καλώδιο HDMI, chatpad (μίνι-πληκτρολόγιο που συνδέεται στο joypad για να γράφεις στον messenger του 360), ασύρματο wi-fi adapter και άλλα πολλά. Αν τα χρειάζεσαι τα παίρνεις, αλλιώς... (όχι σαν κάτι άλλους που σου ενσωματώνουν έξτρα usb, card readers, bluetooth κλπ και τα πληρώνεις κερατιάτικα ακόμα κι αν είναι πρακτικά άχρηστα για όσους θέλουν παιχνιδομηχανή). Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι το arcade θεωρητικά δεν υπολείπεται σε τίποτα των άλλων εκδόσεων και ότι μπορεί να αναβαθμιστεί. Φυσικά έχει ethernet, όπως και τα άλλα δύο.
milios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 φίλε πήγαινε για το premium για να έχεις και καλώδιο component εάν δεν έχεις κάποιο hdmi καβάντζα ήδη, για να παίζεις σε hd αναλύσεις, αλλά θα έχεις και 60άρη σκληρό. Η διαφορά στην τιμή είναι μικρή. Εάν πάρεις άλλο σκληρό όπως αυτόν που προτείνει ο φίλος πιο πάνω μην ξεχνάς ότι θα χρειαστείς extra και το case που μπαίνει ο σκληρός του 360. Χριστούγεννα έρχονται όλο και κάποια προσφορά θα παίξει ώστε να το πάρεις ακόμα ποιο φτηνό.
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 φίλε πήγαινε για το premium για να έχεις και καλώδιο component εάν δεν έχεις κάποιο hdmi καβάντζα ήδη, για να παίζεις σε hd αναλύσεις, αλλά θα έχεις και 60άρη σκληρό. Η διαφορά στην τιμή είναι μικρή. Εάν πάρεις άλλο σκληρό όπως αυτόν που προτείνει ο φίλος πιο πάνω μην ξεχνάς ότι θα χρειαστείς extra και το case που μπαίνει ο σκληρός του 360. Χριστούγεννα έρχονται όλο και κάποια προσφορά θα παίξει ώστε να το πάρεις ακόμα ποιο φτηνό. premium = pro ... την Pro εκδοση βλέπω πλέον στα καταστήματα..φαντάζομαι είναι το ίδιο πράγμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις