Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με κάνεις ιδιαίτερα χαρούμενο :lol: :lol: :lol: :lol: με αυτά τα νέα ! !

Πρεπει όμως να προσέξω τίποτα τωρα που θα μπώ μετά απο 2,5 βδομάδες ?

Πρέπει να έχω benq και το είχα φλασαρει πριν κανενα οκταμηνο !!

Για Gears & Call παίζει τίποτα περίεργο (λογω microsoft το ένα) ?

Ευχαριστώ

ναι κοιτα...εαν εγινες ban θα το δεις αμεσως...αλλιως play on...

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μπορείτε να προτείνετε μια κιθάρα για τα αντίστοιχα παιχνίδια απλά θέλω να προτείνετε την καλύτερη και να παίζει με όλα τα παιχνίδια. rock band & guitar hero.

Δημοσ.

παιδες ερωτηση

ακοθσα ενα τσαφ σημερα το πρωι απο υπερταση της δεη στο σπιτι

και το 360 δεν δουλευει.

η ερωτηση ειναι αν καηκε ολο το 360 η μονο το εξωτερικο τροφοδοτικο?

thanks

Δημοσ.
παιδες ερωτηση

ακοθσα ενα τσαφ σημερα το πρωι απο υπερταση της δεη στο σπιτι

και το 360 δεν δουλευει.

η ερωτηση ειναι αν καηκε ολο το 360 η μονο το εξωτερικο τροφοδοτικο?

thanks

Αν το εχεις στο ρευμα και κλειστο να ειναι κανονικα πρεπει το φωτακι του τροφοδοτικου να ειναι αναμενο πορτοκαλι.Αν δεν ειναι μαλλον καηκε τροφοδοτικο

Δημοσ.

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... η διαφορα αναμεσα στο xbox 360 και το xbox 360 elite ειναι πως το elite εχει 120 giga? υπαρχει καπια αλλη διαφορα αναμεσα σε αυτεσ τις δυο κονδολες?

Δημοσ.
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... η διαφορα αναμεσα στο xbox 360 και το xbox 360 elite ειναι πως το elite εχει 120 giga? υπαρχει καπια αλλη διαφορα αναμεσα σε αυτεσ τις δυο κονδολες?

Το χρώμα...

Δημοσ.

Αν πω οτι δεν πολυκαταλαβα τον τροπο μαχης θα γελασετε?

Εχω παιξει καμποσα JRPGs αλλα αυτο σε βαζει κατευθειαν στα βαθια χωρις καποιο hint (εκτος απο αυτα στο loading που ειναι ορατα για 1.5 δευτερολεπτο :) )

Παντως η Square εκανε λιγο ερασιτεχνικο approach στη UT3 μηχανη...

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι.

Προχθές ενεργοποίησα το Media sharing μεταξύ Χ360 και λάπτοπ, μέσω του ρούτερ, οπότε και θεωρητικά μπορεί το 360 να παίξει τις ταινίες που έχω στον σκληρό μου.Ομως, μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να αναπαράγει τα .avi.

Μήπως πρέπει να βάλω κάποιο codec στο Χ360?Πιο σύνθετο δεν μπορούσαν να το κάνουν?λολ

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι.

Προχθές ενεργοποίησα το Media sharing μεταξύ Χ360 και λάπτοπ, μέσω του ρούτερ, οπότε και θεωρητικά μπορεί το 360 να παίξει τις ταινίες που έχω στον σκληρό μου.Ομως, μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να αναπαράγει τα .avi.

Μήπως πρέπει να βάλω κάποιο codec στο Χ360?Πιο σύνθετο δεν μπορούσαν να το κάνουν?λολ

για τα avi πρεπει να κατεβασεις απο το live ενα μικρο αρχειο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...