Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδιά για να ρωτήσω κάτι για το νέο update

αν έχεις ένα παιχνίδι εγκατεστημένο τότε για να το τρέξει από το δίσκο πρέπει να πας στο games menu και την επιλογή "play from hard drive" ή αρκεί απλά να βάλεις το DVD και το τρέχει από το δίσκο;

Δημοσ.

To Dead Space τα σπάει, είναι απίστευτο παιχνίδι αλλά δυστυχώς για κάποιο λόγο το έχω παίξει πρακτικά 2-3 βράδια μόνο (εννοείται σερί, 7ωρα και βάλε). Και μετά κόλλησα σε ένα σημείο και περιμένω να τελειώσω το GoW2 για να το ξαναπιάσω. Απίστευτο παιχνίδι με μοναδική ατμόσφαιρα.

Δημοσ.

ερωτηση: Εχω ενα λαπτοπ με εξοδο hdmi .Aν συνδεσω σε αυτην το χβοχ ελιτ θα βλεπω στην οθονη του λαπτοπ? Ειναι λιγο χαζη η ερωτηση αλλα θελω να ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.
To Dead Space τα σπάει, είναι απίστευτο παιχνίδι αλλά δυστυχώς για κάποιο λόγο το έχω παίξει πρακτικά 2-3 βράδια μόνο (εννοείται σερί, 7ωρα και βάλε). Και μετά κόλλησα σε ένα σημείο και περιμένω να τελειώσω το GoW2 για να το ξαναπιάσω. Απίστευτο παιχνίδι με μοναδική ατμόσφαιρα.

ειναι χέσιμο. Εγω αν δεν είναι άλλος μέσα στο σπίτι. δεν το παίζω.8α το βάζω για 10 λεπτά και μετά 8α παίζω φίφα για μία ώρα να χαλαρώσω.ΛοΛ

Το far cry 2 το έβαλες? Σήμερα το τελειωσα. Είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι. Γίνεται λίγο κουραστικό στις διαδρομές μέ το τζίπ μέσα στη ζούκγλα, αλλά αξίζει.

Δημοσ.

FarCry2 όχι ακόμα, αλλά το έχω στα υπ' όψιν. Άλλωστε έχω ακούσει τα καλύτερα, αν και δυσκολεύομαι να το πιστέψω (μετά το πρώτο Far Cry βαρέθηκα τα παιχνίδια του είδους, με ζούγκλες και τέτοια. Ακόμα και το Crysis). Θα του δώσω όμως μια ευκαιρία αφού τελειώσω το GoW2, δεν πρέπει να έχει πολύ ακόμα.

Δημοσ.
ερωτηση: Εχω ενα λαπτοπ με εξοδο hdmi .Aν συνδεσω σε αυτην το χβοχ ελιτ θα βλεπω στην οθονη του λαπτοπ? Ειναι λιγο χαζη η ερωτηση αλλα θελω να ειμαι σιγουρος.

Δε γίνεται σίγουρα.

Δημοσ.

GoW2 τέλος. Καλό ήτανε δε λέω, σαφώς καλύτερο από το πρώτο (αν μη τι άλλο είχε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία στα περιβάλλοντα των αποστολών). Πάμε γι' άλλα τώρα, ίσως για Fable2, ίσως για FarCry2, ενώ μην ξεχνάμε και τα Dead Space, GTA4, Lost Odyssey και Fallout3. Θα έχουμε σίγουρα καλά Χριστούγεννα, ακόμα κι αν δεν βγει τίποτα άλλο μέχρι τότε.

Δημοσ.
Ρε παιδιά έχουμε καθόλου ιδέα πότε θα ελλατωθούν ή θα τελειώσουν τα Μπανια ! ! !

Θελω live ! ! ! ! ! :cry: :cry: :cry: :cry:

μπες αφοβα.....

Δημοσ.
μπες αφοβα.....

Τι εννοείς ? ?

Τέλειωσε το βασανηστήριο και δεν το πήρα χαμπάρι ? ;) ;)

Μηπως με κάνεις πλάκα . . . για να κάνω κανένα μπανάκι ? ?

Θέλω λεπτομέρειες !! Θα μπώ ! ! !

Δημοσ.
GoW2 τέλος. Καλό ήτανε δε λέω, σαφώς καλύτερο από το πρώτο (αν μη τι άλλο είχε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία στα περιβάλλοντα των αποστολών). Πάμε γι' άλλα τώρα, ίσως για Fable2, ίσως για FarCry2, ενώ μην ξεχνάμε και τα Dead Space, GTA4, Lost Odyssey και Fallout3. Θα έχουμε σίγουρα καλά Χριστούγεννα, ακόμα κι αν δεν βγει τίποτα άλλο μέχρι τότε.

Παίξτε Banjo! :/

Δημοσ.
Τι εννοείς ? ?

Τέλειωσε το βασανηστήριο και δεν το πήρα χαμπάρι ? ;) ;)

Μηπως με κάνεις πλάκα . . . για να κάνω κανένα μπανάκι ? ?

Θέλω λεπτομέρειες !! Θα μπώ ! ! !

το κύμα των ban πέρασε....τώρα για το άφοβα its up to you....

Δημοσ.
το κύμα των ban πέρασε....τώρα για το άφοβα its up to you....

Με κάνεις ιδιαίτερα χαρούμενο :lol: :lol: :lol: :lol: με αυτά τα νέα ! !

Πρεπει όμως να προσέξω τίποτα τωρα που θα μπώ μετά απο 2,5 βδομάδες ?

Πρέπει να έχω benq και το είχα φλασαρει πριν κανενα οκταμηνο !!

Για Gears & Call παίζει τίποτα περίεργο (λογω microsoft το ένα) ?

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...