nzeppos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Zeppos is back online. Ήρθε το νέο κουτί. Arcade, MFR 30/8/08 από ADEU, LOT 0839, λογικά Falcon και είχα μια μικρή ελπίδα μπας και ήταν Benq (κάποια που κατασκευάστηκαν εκείνη την περίοδο γλύτωσαν τη λαίλαπα του Lite-On). Τελικά το τεστ του eject button έδειξε Κίτρινο και την φάγαμε στον κ... Έκανα κάμποση ώρα να συνδεθώ, μέχρι να ολοκληρωθούν τα updates, να θυμηθώ το password του wireless και τα στοιχεία του LiveID, να γυρίσω τα locales τόσο του LiveID όσο και του ίδιου του 360 σε Ireland (τώρα όμως είναι και πάλι Greece) κλπ Εκτός κι αν εγώ δεν ακούω καλά, μου φαίνεται πολύ πιο αθόρυβο από το παλιό 360 μου (κατασκευής 2005). Θα δοκιμάσω το Fifa τώρα, ήρθε κι αυτό σήμερα. Δίσκο 20GB είχα. Μόνο το καλώδιο VGA λείπει για να... ανεξαρτητοποιηθεί εντελώς από το παλιό 360.
S2Katana Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Mεγειά! Πως βλέπουμε το χρώμα του καλωδίου του drive, ανοίγοντας το eject button? Τέλειο το νέο dashboard!
nzeppos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Βγάζεις το faceplate, ρίχνεις φως μέσα στο eject button του dvd (όχι το κανονικό που πατάς με το δάχτυλο αλλά την τρυπούλα που χρησιμοποιείς αν θες να βγάλεις το δισκάκι με σβηστό το 360). Αν το καλώδιο που φαίνεται είναι κίτρινο, έχεις Lite-on. Αν είναι γκρι έχεις Benq. Το τεστ αυτό χρειάζεται γιατί το tray των Lite-on και Benq είναι πανομοιότυπο και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη έτσι (ενώ με τα παλιότερα Samsung και Hitachi μπορείς).
S2Katana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Το faceplate απλά να το τραβήξω προσεκτικά ή αν το ζορίσω θα σπάσει τίποτα?
ni_kuho Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Τι λέτε, αξίζει αυτό το πακέτο ή να πάω για το arcade + 20gb σκληρό από ebay?
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Το faceplate απλά να το τραβήξω προσεκτικά ή αν το ζορίσω θα σπάσει τίποτα? Μπα, δεν σπάει. Αφού είναι φτιαγμένο ακριβώς γ' αυτό το λόγο, για να βγαίνει. Μην το τραβήξεις όμως και με πάρα πολύ δύναμη! Καλύτερα πιασ' το από την κάτω μεριά (που είναι τα USB), όχι απ' την άλλη, γιατί έτσι βγαίνει πιο εύκολα. Θα κάνει ένα ανώδυνο κρακ και θα βγει. -----Προστέθηκε 22/11/2008 στις 06 : 54 : 13----- Τι λέτε, αξίζει αυτό το πακέτο ή να πάω για το arcade + 20gb σκληρό από ebay? 180 ευρώ για το premium? Καλή φάση. Αν το 'ξερα θα πήγαινα να το πάρω από κει. Τώρα στο ebay δεν έχω δει τιμές για τα arcade. Αν εξαιρέσεις το σκληρό, ουσιαστικά το μόνο πράγμα που δίνει παραπάνω το premium είναι το headset και το ethernet cable. Από τα οποια το μεν πρώτο το αγοράζεις με 4-5 λίρες από ebay (όχι το original όμως) και το δεύτερο πρακτικά δεν σου χρειάζεται. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα διαφοράς τιμής public-ebay. Οπωσδήποτε θα προτιμούσα να έπαιρνα το ίδιο το 360 από "κανονικό" μαγαζί (και όλα τα υπόλοιπα περιφερειακά από ebay!) Αν όμως το πακέτο arcade+20gb σου έρθει αρκετά φθηνότερα στο ebay, τότε... Άσχετο αλλά τον 20άρη δίσκο ίσως χρειαστεί να τον αλλάξεις αργά ή γρήγορα. Χωράει μόλις 2 παιχνίδια συν καναδυο demo ακόμα. Ο 120άρης θα ήταν ιδανική λύση αλλά είναι ακριβός ο ρημάδης (ο original, όχι η πατέντα με τον Western Digital). Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2008 από nzeppos Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
ni_kuho Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 180 ευρώ για το premium? Καλή φάση. Αν το 'ξερα θα πήγαινα να το πάρω από κει. Τώρα στο ebay δεν έχω δει τιμές για τα arcade. Αν εξαιρέσεις το σκληρό, ουσιαστικά το μόνο πράγμα που δίνει παραπάνω το premium είναι το headset και το ethernet cable. Από τα οποια το μεν πρώτο το αγοράζεις με 4-5 λίρες από ebay (όχι το original όμως) και το δεύτερο πρακτικά δεν σου χρειάζεται. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα διαφοράς τιμής public-ebay. Οπωσδήποτε θα προτιμούσα να έπαιρνα το ίδιο το 360 από "κανονικό" μαγαζί (και όλα τα υπόλοιπα περιφερειακά από ebay!) Αν όμως το πακέτο arcade+20gb σου έρθει αρκετά φθηνότερα στο ebay, τότε... Άσχετο αλλά τον 20άρη δίσκο ίσως χρειαστεί να τον αλλάξεις αργά ή γρήγορα. Χωράει μόλις 2 παιχνίδια συν καναδυο demo ακόμα. Ο 120άρης θα ήταν ιδανική λύση αλλά είναι ακριβός ο ρημάδης (ο original, όχι η πατέντα με τον Western Digital). Ευχαριστώ για την κατατοπιστικότατη απάντηση! Όχι, δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά στην τιμή από ebay. Θα κάνω αυτό που λες για να είμαι καλυμμένος με εγγυήσεις κλπ. Ο 120ρης σίγουρα δεν αξίζει τα λεφτά του..
S2Katana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Πφφ, τελικά όντως Lite-On έχω. Αντε πια να έρθει και το Samsung drive!
myst77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδιά έπαιξε κανείς το Need for Speed Undercover ; Για pc δεν είχε καλές κριτικές, τι εντυπώσεις σας άφησε στη κονσόλα;
Pytzamarama Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ισως το χειροτερο driving αυτης της γενιας,αν συνυπολογισεις το budget και το hype που διεθετε. Το Porsche Challenge ηταν το τελευταιο NFS,αρχιζω να το παιρνω αποφαση...αν και σαν το NFS στο 3DO δεν βαζω κανενα...
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ισως το χειροτερο driving αυτης της γενιας,αν συνυπολογισεις το budget και το hype που διεθετε. Το Porsche Challenge ηταν το τελευταιο NFS,αρχιζω να το παιρνω αποφαση...αν και σαν το NFS στο 3DO δεν βαζω κανενα... και για μενα το πιο καλο nfs ηταν στο 3do. με τα cutscenes του και ολα του edit: οπως και το τρομερο road rush ηταν τελειο στο 3do Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2008 από Toufas
nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 +1 για το Porsche Challenge. Το τελευταίο που έπαιξα αρκετά (με λίγο NFS Underground 2 στο ενδιάμεσο). Κατέβασα το theme του CoD5, καλό είναι δε λέω, αλλά δεν αξίζουν 250 πόντους αυτά τα πράματα. Μία μόνο στατική εικόνα για background και 3D συμπαθητικά γραφικούλια στο friends menu (που ούτως ή άλλως σπάνια το κοιτάς, γιατί δεν είναι τόσο εύχρηστο όσο το παλιό μενού με τις λίστες).
teofross Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Εγω βρισκω το nfs undercover διασκεδαστικο αρκετα και καλο παιχνιδακι χωρις να ειναι και κατι το τρομερο βεβεα.Αλλα με χαλαει πολυ το frame rate που τρωει λιγο πακετο αρκετα συχνα και το εχω και install στον δισκο...
thief7710 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ρωτησω κατι που παρατηρησα.Μετα το update το far cry που το παιζω απο το δισκο πλεον εχω την αισθηση οτι κολλαει ανεπαισθητα σε καποια σημεια σαν να φορτωνει.Παρατηρησε κανεις και αντιστοιχο?Πριν το update που επαιζε απο το dvd δεν υπηρχε κατι τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις