S2Katana Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 To GTA χωρίς loading time το δοκίμασε κανείς?
teofross Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δεν γεινεται να παιξει παιχνιδι χωρις το dvd.Αν δεν ειναι μεσα δεν ξεκιναει.Οπως και αν πας να το βγαλεις την ωρα που παιζεις σε πεταει εξω. Εγω δοκιμασα εχτες το 2κ9 και παρατηρησα γρηγοροτερα loading times (αναμενομενο) , δεν ειχα τα μικρο κοψιματα στο frame rate στα ρεπλευ και δια της αφης (θερμομετρο δεν εχω) ειδα οτι και απο πισω το 360 εβγαζε λιγοτερο ζεστο αερα οπως φυσικα και το δισκακι ηταν κρυο οταν το εβγαλα.Με απλη λογικη και μονο ειναι σιγουρο οτι ανεβαζει λιγοτερη εσωτερικη θερμοκρασια μεσα το συστημα αφου δεν γυριζει το δισκακι. Συν οτι θα γλιτωσουμε και απο πιθανα read errors αμα εχουμε ταλαιπωρημενο δισκακι...Και αθορυβο πια
afentiko7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ...και όμως στέκει ακόμα και πριν το update με αυτό το τρόπο είχα κάπως καλύτερη εικόνα. Μετά το update και αφού υπάρχει και υποστήριξη native 1680χ1050 η διαφορά είναι πιο εμφανης ? Στην 19άρα με 1440*900 είναι εμφανές το upscaling από ότι στην 32"αρα με 1366*768. Φαντάσου στην οθόνη του pc.
theoritikos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 δεν ειχα τα μικρο κοψιματα στο frame rate στα ρεπλευ και δια της αφης (θερμομετρο δεν εχω) ειδα οτι και απο πισω το 360 εβγαζε λιγοτερο ζεστο αερα οπως φυσικα και το δισκακι ηταν κρυο οταν το εβγαλα.Με απλη λογικη και μονο ειναι σιγουρο οτι ανεβαζει λιγοτερη εσωτερικη θερμοκρασια μεσα το συστημα αφου δεν γυριζει το δισκακι. Συν οτι θα γλιτωσουμε και απο πιθανα read errors αμα εχουμε ταλαιπωρημενο δισκακι...Και αθορυβο πια Αυτό ακριβώς παρατήρησα και εγώ. Το δισκάκι του GoW2 που δοκίμασα ήταν κρύο, και ο ανεμιστήρας έβγαζε λιγότερο ζεστό αέρα. Με αυτό και μόνο, πείστηκα να βάλω τον 120άρη σκληρό (με την γνωστή πατέντα..). Αλλά το dashboard, θα μου πάρει καιρό μέχρι να το μάθω! Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει από που μπορείς να δεις την πρόοδο των downloads σου, και αν υπάρχει συντομότερος δρόμος για να περάσεις κωδικούς για live και points.
bugsbunnie Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Το ποιο ευκολο ειναι πλεον να δεις τι κατεβαζεις και την προοδο και να χωσεις κωδικο, απλως πατωντας το xbox key και δυο τζουρες αριστερα Εκει θα βρεις το redeem και το Active downloads Ελπιζω να σε βοηθησα...
Rebel21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 επιτέλους ένα γρήγορο σε απόκριση dash.to παλιό έκανε δέκα ώρες, κόλλαγε και μερικές φορες όταν πάταγες το x key έβγαζε την καρτέλα σε slow motion.βασικά η ms κράτησε τα καλά από το παλιό έκλεψε και κάνα δυο από την sony και nintendo και κατέληξε σε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.
nzeppos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μην λέτε για live, μου σπαράζετε την καρδιά. Αύριο πρωί όμως έρχεται το νέο 360. Θα το είχα από σήμερα αν δεν είχαν πάρει τηλέφωνο οι αλήτες στις 8.20 το πρωί (μέσα στον ύπνο είναι αδύνατον να συνεννοηθείς). Δυστυχώς όμως το Fifa δεν έχει έρθει ακόμα, αχ βρε ταχυδρομεία.
Pantelis51 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εγώ ακόμα περιμένω να έρθει ο δίσκος μου και τώρα δεν έχω χώρο για να αποθηκεύσω το tomb raider Το ότι αποθηκεύτηκε το update στη κάρτα μνήμης μου φαίνεται κουλό. Αν τη βγάλεις κατα το boot το dashboard λειτουργεί κανονικά πλην του xbox live, αν και νομίζω πως είναι φυσικό μιας και που δεν υπάρχει κάποιος user για να κάνει login. Έχει δοκιμάσει κάνείς να διαγράψει τη μνήμη να μας πει τι γίνεται; Πολύ ωραία τα avatars, ιδιαίτερα αν φτιάξεις ένα που να σου μοιάζει. Τις "πόζες" φαντάζομαι τις έχετε ανακαλύψει, πατώντας τα πλήκτρα. Αυτό με το ρέψιμο δεν κατάλαβα γιατί το έβαλε η Microsoft... Ωραίο το νέο dashboard ΟΜΩΣ το παλιό μου φαινότανε περισσότερο πρακτικό. Όποιος από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη πουλάει δίσκο 20άρη ας μου στείλει ένα PM.
nzeppos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 CoD5 τέλος. Μου φάνηκε λίγο μεγαλύτερο από το 4 (αλλά με μικρότερη ποικιλία στις αποστολές). Από την άλλη έχει μερικές μάχες που πραγματικά είναι συγκλονιστικές. Γενικά άψογο από κάθε άποψη και νομίζω καλύτερο από το CoD3 (είναι του ίδιου studio, ενώ το 4 το έβγαλαν άλλοι). Πάμε γι' άλλα. GoW2 ή Fable2 τώρα.
teofross Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδια, το LEFT 4 DEAD λεει τιποτα? Αξιζει? Τι στυλ ακριβως ειναι COD ή GOW?
MiltoZ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Καλό είναι αλλά στο δεκάλεπτο βαράς επιληψία. Πολύ γρήγορο και αγχωτικό γιατί σου την πέφτουν ασταμάτητα και από παντού zombies. Survival horror first person shooter είναι με 4 player co-op που είναι και το δυνατό του σημείο. Έχει και κάποιο είδος Vs στο Multi.
Hal9000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Προσοχή στην επιλογή HDMI Color Space που εμφανίζεται στο νέο dashboard στα display settings. Κάθησα και την άλλαξα από το rgb που είχε πριν και από τότε γιοκ, δε βλέπω τίποτα από hdmi. Μόνο με component-composite ενώ ένα reset display settings με συνδυασμό του Y - RT δε δουλεύει. Μπουτάρει και μπαίνει κανονικά στο μενού απλά εγώ δε βλέπω τίποτα. Προσπάθησα στα τυφλά να αλλάξω τα settings με οδηγίες φίλου που έχει hdmi και αυτός αλλά πάλι τίποτα. Στο support δεν έχουν ιδέα οπότε αναγκαστικά το στέλνω
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάλι το έβαλα στο auto και μου δουλεύει μια χαρά φίλε. Μήπως ΔΕΝ το υποστηρίζει η τηλεόραση που έχεις συνδέσει το 360.
teofross Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Καλό είναι αλλά στο δεκάλεπτο βαράς επιληψία. Πολύ γρήγορο και αγχωτικό γιατί σου την πέφτουν ασταμάτητα και από παντού zombies. Survival horror first person shooter είναι με 4 player co-op που είναι και το δυνατό του σημείο. Έχει και κάποιο είδος Vs στο Multi. thanx φιλε
zoocra77 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 The last remnant..... Πρώτες εντυπώσεις: ΈΠΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις