Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι αλλά αν το γυρίσεις σε HDMI (εικόνα+ήχος στο ίδιο καλώδιο) και το συνδέσεις σαν DVI πάνω στο μόνιτορ, δεν θα μπορείς να έχεις ήχο.

Δημοσ.

λοιπόν αν βγάλεις με ένα κατσαβίδι το πλαστικό από το βύσμα του HD-VGA cable και το συνδέσεις στη κονσόλα τότε χωράει (με λίγο στρίμωγμα) και το HDMI cable έτσι ο ήχος πάει στα εξωτερικά ηχεία και η εικόνα πάει από το HDMI-DVI στο monitor

Δημοσ.

Ααααα, το 'πιασα. Ωραία πατέντα. Θα το δοκιμάσω κι εγώ στο καινούριο 360 (έ-ε-ερχεται) να δω αν θα παρατηρήσω διαφορά στην εικόνα. (θα γεμίσουμε καλώδια βέβαια! όχι ότι τώρα είναι καλύτερα...)

Δημοσ.

τελικά δοκίμασα στο samsung 22" με HDMI-HDMI και έβαλα και ένα HDMI-DVI adapter

η εικόνα είναι ΕΜΦΑΝΩΣ καλύτερη από ότι με το VGA, ακριβώς όπως στην LCD TV

το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα είμαι βάλε-βγάλε το καλώδιο DVI πάνω στο monitor (με DVI έχω και το PC)

Δημοσ.
τελικά δοκίμασα στο samsung 22" με HDMI-HDMI και έβαλα και ένα HDMI-DVI adapter

η εικόνα είναι ΕΜΦΑΝΩΣ καλύτερη από ότι με το VGA, ακριβώς όπως στην LCD TV

το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα είμαι βάλε-βγάλε το καλώδιο DVI πάνω στο monitor (με DVI έχω και το PC)

Δε στέκει αυτό που λες τι dvi, τι vga ίδιο σήμα στέλνουν (και ειδικά σε 360 upscaling).

δλδ έγινε ήσυχο το μηχάνημα? Τοση φασαρία την έκανε το drive και όχι ο ανεμιστήρας?

Δημοσ.

...και όμως στέκει

ακόμα και πριν το update με αυτό το τρόπο είχα κάπως καλύτερη εικόνα. Μετά το update και αφού υπάρχει και υποστήριξη native 1680χ1050 η διαφορά είναι πιο εμφανης

Δημοσ.

Είναι η ιδέα μου, ή το καινούριο dashboard είναι λίγο gay? :P

Πολύ χαρούμενο, με έντονα χρώματα και όλα τα σχετικά.

Δεν είπε κανείς σας πως με την εγκατάσταση των παιχνιδιών στον σκληρό, η κονσόλα διατηρείται σε χαμηλότερα επίπεδα θερμοκρασίας (τουλάχιστον σε εμένα).

Δημοσ.
Είναι η ιδέα μου, ή το καινούριο dashboard είναι λίγο gay? :P

Πολύ χαρούμενο, με έντονα χρώματα και όλα τα σχετικά.

Δεν είπε κανείς σας πως με την εγκατάσταση των παιχνιδιών στον σκληρό, η κονσόλα διατηρείται σε χαμηλότερα επίπεδα θερμοκρασίας (τουλάχιστον σε εμένα).

σε χαμηλότερα επίπεδα φασαρίας...

Δημοσ.

Θερμόμετρο δεν έβαλα και ούτε έιχα ιδιαίτερο πρόβλημα με θερμοκρασίες μέχρι τώρα, αλλα και μόνο που σταμάτησε ο θόρυβος του drive που διάβαζε συνέχεια είμαι ευχαριστημένος...Όπως λέει και ο frou-frou η διαφορά είναι εμφανής στο fifa (μέχρι στιγμής αυτό μόνο έκανα εγκατάσταση) και στο gameplay και στα loading times.

Δημοσ.

Τώρα με το νέο dashboard που αντιγράφουμε το παιχνίδι στο σκληρό, μπορούμε να νοικιάσουμε ένα παιχνίδι και να το περάσουμε μέσα και να παίζει χωρίς το DVD?

(καλά θα ήταν να κατεβάζαμε ένα παιχνίδι και να το περνούσαμε μέσα με το USB :) πολλά θέλω όμως ε?)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...