pantnick Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Έλα μου; Δεν το νομίζω. Παιδιά κι εγώ τώρα που το άνοιξα και μπήκα Live δεν μου έβγαλε να κατεβάσω κάτι. Μου ήρθε ένα μήνυμα μόνο που λέει πως στις 19 του μήνα οταν μπω στο live θα κατέβει αυτόματα η αναβάθμηση. Βασικά το gold τελείωσε πριν μερικές μέρες και περιμένω να έρθει η 3μηνη κάρτα αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση. Αυτοί που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο preview program της MS είχαν την δυνατότητα να το κατεβάσουν 1 ημέρα νωρίτερα.
xvagos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Και λίγο για να περνάει η ώρα: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=1000000363&product=1184458 ΥΓ. Απλά κοιτάξτε τον κατασκευαστή του προς τα κάτω... LOL!!! Τα μαργαριτάρια είναι πολλά.
MiltoZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως και που το έχω βάλει εδώ και μέρες δεν κατάλαβα και τίποτα. Όλη η ιστορία είναι το install στο δίσκο (που όμως σε αρκετά παιχνίδια δεν έχει σχεδόν καμία επίδραση). Α, και η ανάλυση 1680x1050 (επιτέλους!!) για όσους παίζουμε σε 22άρες οθόνες. Τα άλλα τα κόλπα με τα avatar σε καμια βδομάδα θα σταματήσουν να μας απασχολούν. Κάθε update για καλό βέβαια, ακόμα και για τους μπαναρισμένους (μας χτύπησε πολύ σκληρά και ανελέητα η κακούργα η μοίρα)... Καλό είναι και το party chat. Μπορεί δηλαδής να παίζεις εσύ μουφίφα ο άλλος προ εβο φορ σάκερς εγώ αυτό το φανταστικό παιχνίδι το Banjo Kazooie N&B (true), και ταυτόχρονα να μιλάμε και στο τσατ! Εκπληκτικό δεν είναι? Τι σου κάνει η τεχνολογία ε?
Pantelis51 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Καλά δεν το πιστεύω! 12:01 και μου έβγαλε το update!!! Κατέβασε κάτι, έκανε επανεκίνηση, μου έβγαλε να διαγράψω κάποια save file (τη μνήμη 256 έχω πάνω) και τώρα κατεβάζει κάτι ακόμα.
The_Sheep Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Καλό είναι και το party chat. Μπορεί δηλαδής να παίζεις εσύ μουφίφα ο άλλος προ εβο φορ σάκερς εγώ αυτό το φανταστικό παιχνίδι το Banjo Kazooie FOR NUTS & Bolts (true), και ταυτόχρονα να μιλάμε και στο τσατ! Εκπληκτικό δεν είναι? Τι σου κάνει η τεχνολογία ε? χεχεχε :-D j/k και εγω το Naruto: Broken Bond
MiltoZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 χεχεχε :-D j/kκαι εγω το Naruto: Broken Bond Χε χε Ωραίο παιχνιδάκι ήταν το προηγούμενο Naruto στο 360. Αυτό από όσο είδα μοιάζει πολύ. Χωρίς πλάκα, το banjo τα σπάει. Όρεξη να χεις να μαζεύεις parts και να φτιάχνεις τρελά οχήματα! -----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 04 : 28 : 26----- Τι έγινε ρε παιδιά? Κανείς δεν το κατέβασε το Update να μας πει εντυπώσεις? Οι μισοί εδώ πέρα κοτεύουν να μπουν μου φαίνεται για να μην φάνε μπαν και οι άλλοι μισοί είναι ήδη μπαναρισμένοι
kabamaru21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 το κατέβασα εγω.... πολυ φουτουριστικό ειναι, σπάστηκα στο γεγονος ομως οταν βαζω αναλυση 1680*1050 μου βγαζει μπαρες πανω κατω!!! τι μαλακια ειναι αυτη.
Blackjim Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Κι εγω το κατεβασα , αλλα σιγα τα αυγα. Στην ουσια αλλαξε το GUI , και απλα μπορεις να εχεις τα παιχνιδια στον σκληρο ( με τον 20ρι ενα game εχεις ολο κι ολο ). Κατα τ'αλλα , στο marketplace τα μισα items πετανε error οταν πανε να τα ανοιξεις.
frou-frou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Kαι μόνο που σταμάτησε να φορτώνει το drive επιτέλους πιστεύω ότι είναι επανάσταση αυτό το update.
NikosFE Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 το κατέβασα εγω.... πολυ φουτουριστικό ειναι, σπάστηκα στο γεγονος ομως οταν βαζω αναλυση 1680*1050 μου βγαζει μπαρες πανω κατω!!! τι μαλακια ειναι αυτη. Εχω δει μεγαλη διαφορα στα παιχνιδια με την επιλογη 1680*1050 σε μονιτορ για pc samsung 22'' 2232 bw ! Επιλογη εχω το intermediate στο Reference Level μου φαινετε η καλυτερη επιλογη σε σχεση με stantard και expanded, συνδεση με vga cable! To fifa 09 τωρα εχει καλυτερα γραφηκα καλυτερα animation ειναι γρηγοροτερον, αρκετα καλυτερο gameplay!
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Εμ, αυτή είναι όλη η ιστορία. Το drive που σταμάτησε να φορτώνει, να φθείρεται (και να φθείρει το δισκάκι) συν την σχετική ησυχία που απολαμβάνουμε. Πλέον το 360 δεν κάνει σαν server αλλά σαν απλό θορυβώδες PC Θέλω να βάλω και το Fifa στο δίσκο να δω διαφορά στο θόρυβο (από τότε που έφαγα το ban το παράτησα, ωστόσο το περιμένω να έρθει αυθεντικό). Πολύ σπαστικά τα black bands πάνω-κάτω στο 1680x1050. Και πάνω που νόμιζα ότι είναι κουσούρι του μόνιτόρ μου, τελικά το έχετε κι εσείς. Γενικά αυτά τα δύο είναι η μεγάλη διαφορά. Τώρα τα υπόλοιπα eye-candy, avatars και ιστορίες θα έχουν ξεχαστεί σε καμια βδομάδα. Λες κι άλλη δουλειά δεν έχουμε να καθόμαστε να χαζεύουμε το dashboard. Τώρα μένει να κάνουν μια αναβάθμιση για αναπαραγωγή mkv αρχείων. Έτσι δεν θα χρειαστεί καν blu-ray addon!
jesE Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δεν μπορώ να συνδέθώ στο live (κάποιο πρόβλημα την κονσόλα, όχι ban) Μπορώ να κατεβάσω το dashboard update στον δίσκο μου, σε άλλη κονσόλα? Κάπου δίαβασα περνάει κάποια αρχεία και στην μνήμη της κονσόλας..ισχύει κάτι τέτοιο? ξέρει κανείς?
myst77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 έβαλα και εγώ το update! αυτό που με ενδιέφερε ήταν η υποστήριξη 1680x1050 για να δείχνει σωστά στο 22" monitor πράγματι είναι όλα καλά τώρα! αλήθεια αν τώρα συνδεσω στο 22" monitor HDMI--->DVI θα δω και άλλη διαφορά σε σχέση με το VGA ; ΥΓ δοκίμασα να μπω και live (είναι φλασαρισμένη) και όλα ΟΚ. θα παραγγείλω λοιπόν golden account από το play.com
nzeppos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Αν συνδέσεις HDMI σε DVI να δω από πού θα ακούς ήχο μετά. Επίσης σε τόσες ίντσες δεν νομίζω να δεις καμια διαφορά στην εικόνα. Μια χαρά είναι και το VGA για τις 22". Σου εύχομαι να μην μπαναριστείς ποτέ! (φτου, φτου σκόρδο να μη σε ματιάξω)
frou-frou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Το Fifa09 nzeppos τρέχει τέλεια που το έκανα εγκατάσταση στο σκληρό. Πιο ομαλά και γρήγορα χωρίς να αγκομαχάει όπως όταν διαβάζε από το drive . Ούτε 3 σουτ δεν προλαβαίνω να κάνω στο training πριν μπώ στο παιχνίδι. Εκεί φαίνεται η διαφορά και φυσικά ότι έχει γίνει αθόρυβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις