FILIM0N Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Προβλέπω λιώσιμο (ελπίζω μόνο να τελειώνει γρήγορα γιατί έχουμε κι άλλα 5 games να ξεπαστρέψουμε). Με αφορμη το σχολιο μια γενικη παρατηρηση: Που ειναι οι καλες εποχες που ειχαμε χρονο και απολαμβαναμε ενα παιχνιδι? Προς τι το αγχος να τελειωσουμε ενα παιχνιδι για να παμε στο επομενο?
nzeppos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 α) έχουμε πλέον μεγαλώσει (από λίγο έως πολύ) και δεν υπάρχει χρόνος να παίζουμε όλη μέρα β) πέσαμε πάλι σε περίοδο... κυνηγιού, που σκάσανε όλα μαζεμένα. Fable2, Dead Space, Fallout3, GoW2, CoD5, συν τα πάντα επίκαιρα Fifa09, ΝΒΑ 2k9, το επερχόμενο manager στο PC (για να μη μιλήσω και για το Medieval2 που το ξανάπιασα). Ξεχνάω επίσης το The Witcher που θα ήθελα να το τελειώσω κάποια στιγμή. Φυσικά δεν έχω σκοπό να κάτσω να παίξω μονοκοπανιά σχεδόν όλα τα κεφάλαια του Mirror's Edge, όπως έκανε ο άλλος ο καμένος ο Blackjim! Έχουμε να ασχοληθούμε και με το CoD5! (στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω πάντα και τα Lost Odyssey, GTA4 που πρέπει οπωσδήποτε να τα τελειώσω) Τελικά άκυρο το α), δεν έχουμε μεγαλώσει καθόλου!
Blackjim Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Φυσικά δεν έχω σκοπό να κάτσω να παίξω μονοκοπανιά σχεδόν όλα τα κεφάλαια του Mirror's Edge, όπως έκανε ο άλλος ο καμένος ο Blackjim! Έχουμε να ασχοληθούμε και με το CoD5! (στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω πάντα και τα Lost Odyssey, GTA4 που πρέπει οπωσδήποτε να τα τελειώσω) Τελικά άκυρο το α), δεν έχουμε μεγαλώσει καθόλου! Μονοκοπανια αξιζει πολυ περισσοτερο κατα την γνωμη μου. Σαν να βλεπεις 6ωρη ταινεια που πρωταγωνιστεις κιολας :p Θα το αφησω μερικες μερες και ελπιζω να το ξαναπιασω να το βγαλω στο hard mode. Το gta4 που λες πχ δε μου εκανε καθολου κεφι να το συνεχισω , 2-3 μερες ασχοληθηκα και το παρατησα.Same ol same ηταν... Το Mirror's Edge αντιθετα το βρηκα πολυ πιο εθιστικο και "εξυπνο". Cod5 δε μου κανει επισης ορεξη γιατι γυρισαν σε ww2 κτλ. Το modern στυλ του 4 μου αρεσε πολυ περισσοτερο. Το gow2 μαλλον θα πιασω αφου περασουν τα μπανια. Αυτο που θελω πως και πως ειναι το guitar hero world tour. Αλλα δε το εχει φερει κανεις ακομη γμτ Με τι καθομαστε και ασχολουμαστε...
nzeppos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Μόλις τέλειωσα το τρίτο chapter. Δύσκολα ξεκολλάς. Πραγματικά είναι και πρωτότυπο αλλά και αρκετά έξυπνο σαν υλοποίηση. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να το τελειώσω, το μόνο που μου τη βιδώνει είναι κάποια σημεία που πραγματικά σου σπάει τα νεύρα μέχρι να βρεις πώς ακριβώς πρέπει να κάνεις αυτό που είναι να κάνεις (συνήθως κανα σάλτο μορτάλε ή wall running). Με το GTA4 είχα κολλήσει για μέρες, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από το San Andreas (εκτός από τα γραφικά βέβαια) αλλά όπως και να 'χει το GTA είναι GTA, τέλος. Δεν υπάρχει αντίπαλος. Το παράτησα πολύ απλά επειδή δεν... προλάβαινα να παίξω. Ο αδερφός μου (κι αυτός μέγας οπαδός των GTA, πρακτικά μόνο αυτά παίζει) είχε κολλήσει με το online του παιχνιδιού και ξημεροβραδιαζόταν στο 360. Θα το τελειώσω όμως, πού θα πάει. Το CoD5 μου άρεσε και πέρασα τις πρώτες κάμποσες αποστολές ίσα ίσα γι' αυτό το λόγο. Επειδή είναι WW2. Εγγύηση. Βαριέμαι τα modern warfare μέχρι θανάτου (καλά, για τα διαστημικά πίου-πίου δεν το συζητάω καν, αλάργα, μόνο το Dead Space). Γι' αυτό είχα ξενερώσει τη ζωή μου όταν έμαθα το concept του CoD4, τελικά όμως βγήκε κι αυτό απίστευτο παιχνίδι και το έλιωσα (κυρίως το online στο XBL, αφού το "campaign" ήταν πολύ μικρό... αλλά εξαιρετικό). Από την άλλη όλα αυτά που βλέπω στο CoD5 κάτι μου θυμίζουν, όλο deja vu τρώω... Είναι το Medal of Honor: Pacific Assault που το είχα καραλιώσει όταν βγήκε, έπαιζα μέρα-νύχτα (παρ' ότι γενικά τα MoH δεν με τρελαίνουν, μόνο με το πρώτο είχα ασχοληθεί). Το GoW2 κι αυτό έχω μέρες να το παίξω (εννοείται μόνο offline). Περιμένω κι εγώ να δω τι θα γίνει με τα μπάνια, μπας και το ξαναπιάσω σε co-op online campaign. Όσο για το GHWT, το μόνο που έχω να πω είναι ότι περιμένω το RB2 για να αγοράσω και το Ion kit drummer... Τώρα που είπα τα δικά μου, μπορώ να πάω για ύπνο με ελαφρά τη καρδία. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2008 από nzeppos
MiltoZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 α) έχουμε πλέον μεγαλώσει (από λίγο έως πολύ) και δεν υπάρχει χρόνος να παίζουμε όλη μέρα β) πέσαμε πάλι σε περίοδο... κυνηγιού, που σκάσανε όλα μαζεμένα. Fable2, Dead Space, Fallout3, GoW2, CoD5, συν τα πάντα επίκαιρα Fifa09, ΝΒΑ 2k9, το επερχόμενο manager στο PC (για να μη μιλήσω και για το Medieval2 που το ξανάπιασα). Ξεχνάω επίσης το The Witcher που θα ήθελα να το τελειώσω κάποια στιγμή. Φυσικά δεν έχω σκοπό να κάτσω να παίξω μονοκοπανιά σχεδόν όλα τα κεφάλαια του Mirror's Edge, όπως έκανε ο άλλος ο καμένος ο Blackjim! Έχουμε να ασχοληθούμε και με το CoD5! (στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω πάντα και τα Lost Odyssey, GTA4 που πρέπει οπωσδήποτε να τα τελειώσω) Τελικά άκυρο το α), δεν έχουμε μεγαλώσει καθόλου! Εμένα δεν με αφήνουν καθόλου αδιάφορο και τα banjo kazooie, shawn white snowboard, midnght run, far cry 2, james bond: quantum of solace, tomb raider underworld, που όλα αυτά μαζί με αυτά που είπες έχουν βγει τις τελευταίες 2-3 εβδομαδες και αναγκαστικά τα περισσότερα θα φάνε άκυρο.
badbaddog Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 το FAR CRY 2 προβλεπω να κραταει συντροφια αυτες τις μερες σε πολλους απο εμας. ειναι παιχνιδαρα. Το συστεινω ανεπιφυλακτα...
MiltoZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Το portal στο xbla το έχει πάρει κανείς? Αξίζουν οι επιπλέον πίστες 1200 πόντους?
DimitRi_Del Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Το έχει πάρει ένας φίλος και λέει ότι έχει πιο πολλά από ότι είχε στο HalfLife και αξίζει με το παραπάνω!!! Πολύ πρωτότυπο παιχνίδι, από τα καλύτερα που έχω δει!
tasoskont Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Τι να το κάνεις όταν εμείς οι έλληνες δεν μπορούμε να επωφεληθούμε της προσφοράς... Πόσο είπαμε πωλείται ο 120αρης δίσκος στην ελλάδα; 190 ευρώ; Τα καλά νέα είναι αυτό το update!! παρε 20αρη με 40 ευρω
MiltoZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Το έχει πάρει ένας φίλος και λέει ότι έχει πιο πολλά από ότι είχε στο HalfLife και αξίζει με το παραπάνω!!! Πολύ πρωτότυπο παιχνίδι, από τα καλύτερα που έχω δει! Thanks. Ναι, είναι απίστευτο παιχνίδι, από τα αγαπημένα μου.
nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Mirror's Edge τέλος. Όχι, δεν το τελείωσα. Το παράτησα στο 7ο chapter γιατί βαρέθηκα να πρέπει να παίζω το κάθε σημείο 20 φορές μέχρι να καταφέρω να βρω τι στο διάολο ακριβώς πρέπει να κάνω. Και αφού κατανοήσω την ιδέα, να πρέπει να την εκτελέσω και άψογα. Αμάν, μου έσπασε τα νεύρα το ρημάδι, δεν το ξαναβάζω. Back to Dead Space.
Storm1672 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Παιχνιδάρα... Είναι για υπομονετικούς τύπους και για να λέμε κ του στραβού το δίκιο (γιατί πέφτει πολύ κράξιμο απ' ό,τι ακούω για το game) έχει μέσα 4-5 sequences που είναι απλά WOW! Επίσης, όλη την ώρα είσαι στην τσίτα... Τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού... Και τέλος.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα πρωτότυπο παιχνίδι.
deus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 +1 και από εμένα όντως πολύ διαφορετικό παιχνίδι το mirror edge. το half life 2 λέει σαν παιχνίδι?
The_Sheep Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 παραπολυ καλο το νεο tomb raider...εχω παιξει μονο την 1η πιστα και εχω θυμηθει εποχες tomb raider 1....ενα πραγματικα next-gen tomb raider....για φαν της Λαρας...ειναι Must.
jimbrav Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 παραπολυ καλο το νεο tomb raider...εχω παιξει μονο την 1η πιστα και εχω θυμηθει εποχες tomb raider 1....ενα πραγματικα next-gen tomb raider....για φαν της Λαρας...ειναι Must. μαζί σου...μου θύμισε τις παλιές καλές εποχές....
Προτεινόμενες αναρτήσεις