BucketheadGR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Γινεται να ανταλλαξεις δεδομενα μεταξυ δυο memory card xbox360?Αν ναι πως? Απλώς βάζεις και τις 2 memory cards στο 360, μπαίνεις στο dashboard και κάνεις τις μεταφορές.
deus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 για πείτε καμιά γνώμη για μερικά παιχνίδια: banjo kazooie πολύ περιέργο παιχνίδι κάτι οχήματα έχεις και μεταφέρεις κάτι παπαριές πολύ παιδικό μου φαίνεται... στο πρώτο level είμαι μπορεί να θέλει χρόνο. spiderman web of shadows: αυτό μου αρέσει πολύ σαν το gta αλλά με τον spiderman καμιά γνώμη για τα warhammer, golden axe, pinata 2
aGka8l Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 banjo kazooie επαιζα παλια στο nintendo 64 xaxa ειχε αρκετο γελιο για το 360 8α σε γελασω αλλα τωρα π μ το πες θα το ψαξω σε κανα μαγαζι
dreaming123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 To golden axe το περίμενα πως και πώς να θυμηθώ τα παλιά αλλά με απογοήτεψε...
theoritikos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Θέλω και εγώ την γνώμη σας για κάποια παιχνίδια. Θα πάρω από ebay το gears of war 2, και μαζί με αυτό λέω να πάρω και κάποιο άλλο. Είμαι μεταξύ των dead space, fable 2 και fallout 3. Ποίο πιστεύεται ότι αξίζει να αγοράσω?
ultralisk Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Θέλω και εγώ την γνώμη σας για κάποια παιχνίδια.Θα πάρω από ebay το gears of war 2, και μαζί με αυτό λέω να πάρω και κάποιο άλλο. Είμαι μεταξύ των dead space, fable 2 και fallout 3. Ποίο πιστεύεται ότι αξίζει να αγοράσω? θα σου έλεγα Fall out 3 που απλά είναι τεράστιο, πέρα από παιχνιδάρα...το Dead Space καλό αλλά σχετικά μικρό, ενώ το Fable ψιλοαπογοήτευσε σε σχέση με το πρώτο
nzeppos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Και τα 3 παιχνίδια είναι ένα κι ένα. Πιο πολύ έχω ασχοληθεί με το DS, το οποιο όμως θέλει ειδικές συνθήκες για να το ευχαριστηθείς (βράδυ, χωρίς φώτα, δυνατά ο ήχος κλπ). Αν φυσικά το τελειώσεις δεν ασχολείσαι ξανά μαζί του και δεν νομίζω να σου πάρει πάνω από βδομάδα. Το Fable2 είναι σαφώς καλύτερο από το πρώτο Fable, αλλά όλοι γκρινιάζουν για το μικρό main story (από την άλλη θεωρώ μλκια να ασχολείσαι μόνο με αυτό, όταν υπάρχουν κι άλλα 500 πράματα να κάνεις, side quests κλπ). Είναι κι αυτό από τα παιχνίδια που άπαξ και το τελειώσεις το παρατάς (εκτός αν κάτσεις να το ξαναπαίξεις με online co-op που πρέπει να έχει χαβαλέ). Το Fallout τώρα δεν ξέρω αν είναι τεράστιο ή όχι αλλά σίγουρα έχει μεγαλύτερο βάθος από τα 2 προηγούμενα και λογικά θα σε κρατήσει περισσότερο καιρό. Αν ήμουν στη θέση σου πραγματικά δεν ήξερα ποιο να διαλέξω! Θα προτιμούσα μάλλον το Fable2, γιατί είμαι μεγάλος fan της σειράς, με σκοπό αργότερα να πάρω και τα άλλα δύο. Ένας σωστός gamer πρέπει να τα έχει και τα 3 στη συλλογή του! (το Dead Space εναλλακτικά μπορείς να το νοικιάσεις από κανα video club, να το κρατήσεις 5-7 μέρες και να του βγάλεις τα συκώτια μέχρι να το τελειώσεις)
klainmaingr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 @deus Κανένα δεν αξίζει ιδιαίτερη ενασχόληση. Υπάρχουν αρκετά καλύτερα παιχνίδια. Το μόνο που δεν ξέρω είναι το banjo που απο ότι διαβάζω απο παιδιά που το παίξανε, απογοητεύτηκαν. @theoritikos Αξίζει να αγοράσεις και τα 3. Το dead space όπως σωστά είπε ο zeppos είναι μικρό και αξίζει μόνο για ενοικίαση. Απο την άλλη, προσωπικά το fable το τερμάτισα πιο γρήγορα απο το dead space μιας και το main story του είναι ελάχιστο και βγαίνει και σε 2-3μέρες. Τα side quests δεν με συγκίνησαν γιατί πρώτον είμαι αντιτζογαδόρος οπότε τα pub games με άφησαν αφιάφορο, δεύτερον βαριέμαι να πατάω συνέχεια το Α για να πώ οτι έφτασα lvl 5 όλες τις δουλειές και τρίτον ... τίποτα.. τρίτον δεν έχει Ωραίο παιχνίδι.. αλλα θέλει να έχεις όρεξη. Το fallout δεν το είδα ακόμα και δεν νομίζω να το δώ κιόλας μιας και απο τα video που είδα απέχει πολύ απο παιχνίδια που μου αρέσουν. Οτιδήποτε έχει πάνω απο 13-15 ώρες single, το αποφεύγω.
The_Sheep Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Οδηγος για το πως να βρειτε ολα τα death cards στο COD 5 Thunder Level: Semper Fi - Eight of Hearts Effect: Steady hands pack a powerful punch. headshots cause enemies to explode. Location: At the very begining, fter leaving the shack, you should see another shack to the right. It's in there. Hard Headed Level: Little Resistance - Four of Clubs Effect: Keep your finger on the trigger. Enemies take less bullet damage. Location: This is at the end of the level. Before going into the last buidling, look to the right. It's in a corner of bushes. Suicide King Level: Hard Landing - King of Hearts Effect: Go down fighting. Fire explosive pistol rounds while downed. Location: Lower level of the big building. Before you enter this building there is a mini-trench outside. It's to the right when you go into the room with the stairs. About half-way through the mission. Cold Dead Hands Level: Vendetta - Five of Diamonds Effect: Save your brass. Enemies take their weapons with them to the grave. Location: After going through the sniper part at the first of the mission, Reznov leads you through a building. Follow the bar around to the end and there you go. Sticks & Stones Level: Their Land, Their Blood - Joker Effect: Hope you've got a strong arm. your weapon arsenal consists of a knife and a bunch of rocks. Location: After destroying the tanks, you go through a barn. Search the stalls to your right. Vampire Level: Burn 'em Out - Queen of Hearts Effect: Steal life from your prey. Only recharge your health by getting kills. Location: Just before the second mortar position, there is a bunker to the left. Inside is a Death Card. Flak Jacket Level: Relentless - Nine of Diamonds Effect: No more easy grenade kills. Enemies take less explosive damage. Location: This is at the end of the mission. You choose either to go down the left path or the right path. Eventually you'll run into a path that connects the two. Midway down the pathway is the Death Card. Body Armor Level: Ring of Steel - Jack of Spades Effect: Hone your accuracy. Enemies die by headshot only. Location: As soon as you enter the asylum, go the the left. It's in the far bottom left corner. Undead Soldier Level: Eviction - Ace of Spades Effect: This is a different kind of war. Enemies are back from the dead with a vengeance. Location: Well hidden. At one point you'll see a room to your right that has a huge hole in it. Just drop down and it's right there. It's in the first half of the mission, just after the kitchen area. Painkiller Level: Blowtorch & Corkscrew - Ten of Clubs Effect: Make your weapon useful for a change. Shoot downed Co-Op teammates to revive them. Location: This is to the left as you go toward the second bunker. You'll see a Japanese soldier hanging upside down near this one. Berserker Level: Breaking Point - Three of Diamonds Effect: Steal life from your prey. Only recharge your health by getting kills. Location: After cleaning up all of the four mortar pits, head to the small shack in the south of this area. It's in there. Paintball Level: Heart of the Reich - Six of Clubs Effect: Can't handle the brutality of war? Try paintball guns. Location: This is in the closed-off subway entrance across the street from the start of the mission. Victory Level: Downfall - Two of Spades Effect: You've defeated the entire Nazi empire at the Reichstag. Now go back and do it again with the merciless nature of real war. Limit your HUD, turn on friendly fire, and bleed out in half the time. Location: Before you get to the theater, a couple of your allies break through a door to your right. It's right in here. Υ.Γ Πολυ καλο το παιχνιδι, σε ολα, Multi -single ειδικα μετα το κραξιμο που του εριχναν ολοι πριν το δουν...
MiltoZ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εμένα μου αρέσει και το fable2 πολύ και έχει πολλά πράγματα να κάνεις εκτός από το main quest. Απίστευτα προσεγμένο παιχνίδι και φαίνεται στην καθε του λεπτομέρεια. Βέβαια προτιμάω την παιχνιδάρα το fallout που είναι περισσότερο του γούστου μου. Το banjo που το έπαιζα σε έναν φίλο εκτός ότι έχει φανταστικά γραφικά, που δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί ποτέ τόσο όμορφα (δεν κάνω πλάκα), είναι και πολύ κόλλημα γιατί όσο προχωράς σου ανοίγουν καινούργια parts και φτιάχνεις μετά παπάδες!
Socratis_g Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Και τα 3 παιχνίδια είναι ένα κι ένα. Πιο πολύ έχω ασχοληθεί με το DS, το οποιο όμως θέλει ειδικές συνθήκες για να το ευχαριστηθείς (βράδυ, χωρίς φώτα, δυνατά ο ήχος κλπ) Και 10 πάνες για να αλλάζεις μετά το χ*σιμο! LoL!
Blackjim Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Απιστευτο game το Mirror's Edge!! 6 ωρες σερι το πηγα και το αφησα στο τελευταιο chapter να το τελειωσω αυριο Δε ξερω γιατι αλλα το ολο στυλ του μου θυμιζει πολυ half-life2 , και κυριως portal. Ειναι παντως απο τα καλυτερα game που επαιξα φετος. Ευκολα.
MindMaker Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Guyz, μήπως ξέρετε στο CoD:WaW πώς ολοκληρώνω το achievement "Stormed Peleliu" (Stormed Peleliu – You need to make a beachhead on Peleliu island in Solo on any difficulty.) Έχω παίξει 3 φορές ήδη την πίστα με την απόβαση στο νησί και δεν μπορώ να καταλάβω πως το ξεκλειδώνω το συγκεκριμένο achievement. Γνωρίζει κανείς?
anamenos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 παιδιά έπαιξα το demo του L4D , ειλικρινά περίμενα πολύ περισσότερα και απογοητεύτηκα, αλλά ίσως να έχει και δίκαιο o Cliff...
nzeppos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Αποσυμπιέζεται το Mirror's Edge. Θα επανέλθω με εντυπώσεις. Αν μη τι άλλο φαίνεται πρωτότυπο (δεν ξέρω πολλά πράγματα, μόνο ένα βιντεάκι στο youtube έχω δει, με το gameplay του). -----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 12 : 48 : 20----- Καλά ρε σεις, δεν υπάρχει το παιχνίδι! Έπαιξα μόνο το training και τις δύο πρώτες αποστολές και κοντεύω να βαρέσω επιληψία, είναι πολύ πρωτότυπο το παιχνιδάκι. Προβλέπω λιώσιμο (ελπίζω μόνο να τελειώνει γρήγορα γιατί έχουμε κι άλλα 5 games να ξεπαστρέψουμε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις