Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Earlier this month, Microsoft revealed that the New Xbox Experience will require systems to have at least 128MB of free space, which automatically let some Xbox 360 owners (those who got a Core edition) in the dark. As a result, Microsoft is offering several storage solutions for those Core owners that want to Jump In to the New Xbox Experience on November 19th. One, it's the Xbox 360 Memory Upgrade Program. Today, GameStop revealed that Microsoft has a new option ready for the holiday season.

As its name implies, the Xbox 360 60GB Live Starter Pack includes a 60 GB Hard Drive, plus an Xbox 360 headset, a 3-month LIVE Gold subscription, and Ethernet cable. That basically means this pack has everything not included with the basic Xbox 360 system. How much does it cost? As you'd expect, it sells for $99, the same price difference between the Xbox 360 Arcade ($199.99) and the Pro ($299.99).

source

Πάρε κόσμε!!!:lol:

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι να το κάνεις όταν εμείς οι έλληνες δεν μπορούμε να επωφεληθούμε της προσφοράς... Πόσο είπαμε πωλείται ο 120αρης δίσκος στην ελλάδα; 190 ευρώ;

Τα καλά νέα είναι αυτό το update!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανείς δεν μιλάει; Έβαλε το πλέι προσφορά το alone in the dark στα 27 ευρώ και μάλλον δεν θα υπάρχει και για πολύ. Οπότε εσείς που έχετε πεθαμένους τους θείους σας ή σέβεστε έστω και λίγο τους προγραμματιστές θα σας ενδιαφέρει!

Αγόρασα στη τιμή των 70 ευρώ (δηλαδή όσο ένα παιχνίδι αγορασμένο από ελλάδα) τα ακόλουθα:

1.Alone in the dark

2.Prey

3.Fifa 08

4.Assasin's creed

Τρομερές αυτές οι προσφορές αρκεί να μπορείς να τσεκάρεις κάθε μέρα τι παίζει γιατί δεν κρατάνε για πολύ.

Σήμερα τελείωσα το HALO 3. Παιδιά τι απογοήτευση που ήτανε αυτό το παιχνίδι; Καλά γραφικά μεν αλλά μικρό και βαρετό.

Επεξ/σία από Pantelis51
Δημοσ.
Σήμερα τελείωσα το HALO 3. Παιδιά τι απογοήτευση που ήτανε αυτό το παιχνίδι; Καλά γραφικά μεν αλλά μικρό και βαρετό.

Το παιχνίδι είναι κυρίως για multi. Το story αξίζει να το παίξεις co-op στο πιο δύσκολο και χρησιμοποιόντας και κανά skull.

Δημοσ.

Δε θα συμφωνήσω μαζί σου. Μόνος μου έχω παίξει μόνο την πρώτη πίστα, αλλά το έχω τερματίσει coop στο Legendary πριν καν δοκιμάσω να το παίξω μόνος.

Μακράν το καλύτερο Halo (τα άλλα 2 τα είχα παίξει μόνος μου).

Δημοσ.

Για τη διαφήμιση, το θόρυβο, την αναμονή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ, προσωπικά ΔΕΝ αξίζει. Πόσο είχε η Legendary edition που έχω;; 120 ευρώ :cry:

Δοκίμασα να παίξω μαζί με άλλους αλλά μου έβγαλε ένα ωραιότατο μήνυμα πως χρειάζεται σκληρός δίσκος :mad:

Το online του δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα. Το καλύτερο που έχω παίξει μέχρι στιγμής (από άποψη διασκέδασης) είναι το Team Fortress 2. Φυσικά κάποια στιγμή το βαριέσαι κι αυτό... :-D

Τώρα παίζω Assasin's Creed. Ωραιότατα γραφικά αλλά έχω καταμπερδευτεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί αυτός ο χάρτης και προς τα που πρέπει να πάω. Επίσης επειδή δεν το παίζω σε High Definition βγαίνουνε τα μάτια μου για να διαβάζω κάθε φορά αυτά τα μικρά γραμματάκια με τις οδηγίες στο αριστερό μέρος της οθόνης.

Δημοσ.

ηθικό δίδαγμα, γιατί όλοι την πάθαμε σε κάποια φάση της ζωής μας , πριν από ότι δήποτε αγοράσεις να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς...

Δημοσ.
Για τη διαφήμιση, το θόρυβο, την αναμονή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ, προσωπικά ΔΕΝ αξίζει. Πόσο είχε η Legendary edition που έχω;; 120 ευρώ :cry:

Δοκίμασα να παίξω μαζί με άλλους αλλά μου έβγαλε ένα ωραιότατο μήνυμα πως χρειάζεται σκληρός δίσκος :mad:

Το online του δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα. Το καλύτερο που έχω παίξει μέχρι στιγμής (από άποψη διασκέδασης) είναι το Team Fortress 2. Φυσικά κάποια στιγμή το βαριέσαι κι αυτό... :-D

Τώρα παίζω Assasin's Creed. Ωραιότατα γραφικά αλλά έχω καταμπερδευτεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί αυτός ο χάρτης και προς τα που πρέπει να πάω. Επίσης επειδή δεν το παίζω σε High Definition βγαίνουνε τα μάτια μου για να διαβάζω κάθε φορά αυτά τα μικρά γραμματάκια με τις οδηγίες στο αριστερό μέρος της οθόνης.

εξαιρετικός τίτλος,δυστυχώς την αιτία του προβλήματος που αναφέρεις την λες μόνο σου...

Δημοσ.

a) τερμάτισα το tomb raider legend χωρίς λύσεις (το χα κάνει μόνο στο 2 που ταν action oriented)

B) ρε τι μπούρδα το hitman δεν σ αφήνει να μαζεύεις από κάτω τις σφαίρες των αντιπάλων που σκοτώνεις.

c)στο dead rising η ιδέα μου είναι ή τα ζόμπι είναι πιο επικίνδυνα τη νύχτα?επισης τα κεφάλαια που έχει πρέπει να τα τελειώσεις μέσα σε συγκεκριμένη ώρα?και τι γίνεται με τις non story side missions? εξαφανίζονται και αυτά? μαλακία να μην μπορείς να τα κάνεις όλα.

Δημοσ.

c)στο dead rising η ιδέα μου είναι ή τα ζόμπι είναι πιο επικίνδυνα τη νύχτα?επισης τα κεφάλαια που έχει πρέπει να τα τελειώσεις μέσα σε συγκεκριμένη ώρα?και τι γίνεται με τις non story side missions? εξαφανίζονται και αυτά? μαλακία να μην μπορείς να τα κάνεις όλα.

ναι είναι πιο ζόρικα την νύχτα και ναι πρέπει να τελειώνεις τα missions σε συγκεκριμένη ώρα, είτε είναι main είτε όχι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...