Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αγοράσεις 120αρη θα βρεις μέσα ένα εργαλείο για να το κάνεις (τη μεταφορά αρχείων)

Μόλις είδα πως WD1200BEVS έχει το ήσοπ στα 46 ευρώ!!!

Όταν παραλάβω τον 20αρη θα το δοκιμάσω παιδιά. Πραγματικά αξίζει. Το θέμα είναι τι κάνουμε με το παλιό 20αρη δίσκο. Δεν υπάρχει κανένα firmware για να γίνει "κανονικός";

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Το θέμα είναι τι κάνουμε με το παλιό 20αρη δίσκο. Δεν υπάρχει κανένα firmware για να γίνει "κανονικός";

Ότι γίνεται, γίνεται. Αλλά τι να τον κάνεις; Να αποθηκεύσεις 3-4 ταινίες; :P :p Δεν έχει νόημα. Τον δικό μου τον έχω αφήσει στο ράφι.

Δημοσ.

Ναι ρε σεις, είναι τόσο μικρός που ούτε για laptop δεν θα κάνει καλά καλά. Εγώ θα τον κρατήσω σαν backup, αν πάθει τίποτα ο 120άρης. Και στο πρώτο ΧΒΟΧ τα ίδια είχα κάνει, άλλαξα τον 8άρη με 120άρη και ο παλιός ακόμα μαζεύει σκόνη, δεν μου πάει η καρδιά να τον πετάξω (συναισθηματικοί λόγοι...)

Δημοσ.

Μία πρώτη εντύπωση μετά από μία ώρα στο James Bond: Quatum Of Solace:

Οπτικά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στα cutscenes. Το game δυστυχώς είναι πολύ προχειροφτιαγμένο. Άθλιοι εχθροί που σε προκαλούν στα ίσα για headshot, τελείως flat επιφάνειες, αδικαιολόγητα real time events και... άσχημα γραφικά σα σύνολο. 2008 έχουμε και υπέθεσα πως ένα game με την engine του CoD4 και όνομα James Bond θα είχε κάποιο επίπεδο...

Το cover system πολύ καλό, ωραία και η κατατροφή περιβάλλοντος αλλά όταν βγαίνω σε σκεπές και βλέπω ένα flat πράγμα το οποίο πρέπει να υποθέσω πως είναι κεραμύδια, καταστρέφεται όλο το game.

Πάει και αυτό... κανένα fps της προκοπής δε θα βγει; CoD5 ούτε κατά διάνοια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε μάγκες μια ερώτηση σχετικά με το far cry 2. Το τερματίζω όπου να ναι... έχειτε όμως παρατηρήσει κάποια αργά texture loadings στις άκρες στα χόρτα? Κυρίως όταν εισαι μέσα σε αμάξι ή βάρκα... Το έχει κι άλλος αυτό το πρόβλημα?

Επεξ/σία από vk13
Δημοσ.

Μου βγήκαν τα μάτια όξω. Έπαιζα 4,5 ώρες σερί Dead Space, με φώτα κλειστά και ήχο τσίτα (με ακουστικά όμως). Ακόμα ακούω ουρλιαχτά και βρυχηθμούς. Άντε να κοιμηθείς τώρα... τουλάχιστον προχώρησα κάμποσα κεφάλαια.

Το παιχνίδι είναι κόλαση.

Δημοσ.
Μου βγήκαν τα μάτια όξω. Έπαιζα 4,5 ώρες σερί Dead Space, με φώτα κλειστά και ήχο τσίτα (με ακουστικά όμως). Ακόμα ακούω ουρλιαχτά και βρυχηθμούς. Άντε να κοιμηθείς τώρα... τουλάχιστον προχώρησα κάμποσα κεφάλαια.

Το παιχνίδι είναι κόλαση.

Τόσο καλό ε?:-)

Δημοσ.

Ουφ, σάμπως κοιμήθηκα και καθόλου. Βαρέθηκα να βλέπω εξωγήινους, πτώματα, ποτάμια αίματος στον ύπνο μου. Όπως παλιά που έπαιζα όλη μέρα Tetris στο Gameboy και ονειρευόμουν... τουβλάκια που πέφτουν.

Κάποια στιγμή μπορεί να ρίξω μια ματιά και στο Silent Hill, αλλά έχω φάει σκάλωμα στο μυαλό μου και η εν λόγω σειρά δεν με συγκινεί. Δεν έχω ασχοληθεί με κανένα SH πάνω από 5-6 ώρες, τα βαριέμαι.

Καλό το Dead Space αλλά επαναλαμβάνω ότι ακόμα δεν έχει βγει παιχνίδι που να έχει την ατμόσφαιρα του Clive Barker's Undying.

Δημοσ.
Ρε μάγκες μια ερώτηση σχετικά με το far cry 2. Το τερματίζω όπου να ναι... έχειτε όμως παρατηρήσει κάποια αργά texture loadings στις άκρες στα χόρτα? Κυρίως όταν εισαι μέσα σε αμάξι ή βάρκα... Το έχει κι άλλος αυτό το πρόβλημα?

Έχει γίνει εκνευριστικό. Το έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα??

Δημοσ.

Ωπ! Fifa 08 στα 11.49 ευρώ! Αξίζει;;;

Ερώτηση: Όσο αφορά τα παιχνίδια Classics, έχουνε μέσα booklet; Δεν πιστεύω να έχουνε τίποτα διαφημίσεις όπως τα ανοίγεις γιατί με εκνευρίζονυε απίστευτα... Επίσης η θήκη είναι η κλασσική η πράσινη ή τίποτα μαύρη;

Δημοσ.

Πάντως παιδιά τερμάτισα χθες το dead space και έχω να πω ότι ήταν κλάσεις ανωτερο από το πολυδιαφημισμένο fable2! Εύκολα από τα game of the year το dead space. Και σου δίνει και ωραία καλούδια όταν το τερματίσεις...

Θα αρχίσω τώρα το gears 2 για να πορωθώ...

Δημοσ.

Το καινούργιο Tomb Raider φαίνεται πολύ καλό. Όπως και το καινούργιο bond. Έχω μείνει λίγο πίσω αυτές τις μέρες και δεν ξέρω τι να προτωπιάσω, γίνεται ένας χαμός. Λέω να ξεκινήσω με dead space μαζί με gears και ολίγον fable και fallout για συμπλήρωμα και midnight club για την αλλαγή lol. Αυτό το gears πάντως ότι και να λέτε, είναι το παιχνίδι ορισμός αυτής της γενιάς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...