Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά αξίζει τώρα με το νέο update να έχει κάποιος σκληρό δίσκο; Τα παιχνίδια θα τα γράφεις στο σκληρό ή θα τρέχουν από το DVD με τη βοήθεια του σκληρού;;

Δημοσ.
Ρε παιδιά αξίζει τώρα με το νέο update να έχει κάποιος σκληρό δίσκο; Τα παιχνίδια θα τα γράφεις στο σκληρό ή θα τρέχουν από το DVD με τη βοήθεια του σκληρού;;

θα τρέχουν 100% από το σκληρό απλά χρειάζεται και το DVD απλά για εξακρίβωση..

Δημοσ.
θα τρέχουν 100% από το σκληρό απλά χρειάζεται και το DVD απλά για εξακρίβωση..

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα συμβαίνει αυτό. Τέσπα. Ελπίζω προβλήματα σχετικά με textures ή loading times σε παιχνίδια όπως το GTA IV να λείπουν έτσι :)

Θα γίνεται αυτό και σε πειραγμένες κονσόλες έτσι;

Δημοσ.

Εμ, τι ακριβώς δεν μπορείς να καταλάβεις? Και το PS3 έτσι δουλεύει, το παιχνίδι ναι μεν παίζει από το σκληρό αλλά χρειάζεται να υπάρχει το DVD μέσα στο dvdrom για λόγους εξακρίβωσης (ώστε να μην έχουμε το "πρόβλημα" του πρώτου xbox που πέρναγες όλα τα παιχνίδια στο δίσκο και δεν χρειαζόσουν καν δισκάκια).

Βέβαια στο PS3 αυτό γίνεται σε συγκεκριμένα παιχνίδια, ενώ στο 360 θα γίνεται σε ΟΛΑ. Η MS μιλάει για ταχύτητες φόρτωσης 40% μεγαλύτερες σε σχέση με την τωρινή κατάσταση. Το αν θα διορθωθεί το πρόβλημα με τα textures του GTAIV είναι άλλη ιστορία, το σκέφτηκα κι εγώ αυτό και νομίζω ότι όντως θα λυθεί το ζήτημα.

Για τις πειραγμένες κονσόλες δεν μπορεί κανένας να είναι σίγουρος, υπάρχουν πολλές παράμετροι. Το θέμα είναι αν θα ξεκινήσουν μαζικά ban πριν ή μετά το update. Υποτίθεται το NXE update θα βγει στην κυκλοφορία 19/11 αλλά νομίζω ότι σε αρκετές χώρες (μεταξύ αυτών ΗΠΑ, Καναδάς και μερικές ευρωπαϊκές) θα είναι διαθέσιμο σε καμια βδομάδα. Κατά πάσα πιθανότητα, από τη στιγμή που θα έχει κάνει κάποιος το update, είτε φάει ban μετά είτε όχι, πάλι θα μπορεί να περάσει τα παιχνίδια στο δίσκο.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς μπορείς από εδώ να σιγουρευτείς για το τι σόι drive έχει η κονσόλα που θα πάρεις. Σε ενδιαφέρει να δεις το MFR date και το LOT number, που συνήθως αναγράφονται στο αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος του 360.

Από εκεί και πέρα πρέπει να ξεχαρβαλώσεις το Xbox, να "τραβήξεις" το dvd-key του LiteOn (όχι και η ευκολότερη διαδικασία) και μετά να περάσεις αυτό το σειριακό αριθμό σε ένα Hitachi ή Samsung. Το οποιο θα πρέπει να το spoof-άρεις κιόλας, δηλαδή όταν θα του περνάς το κλειδί και θα του ρίχνεις το φλασάρισμα με το νέο firmware (κατά πάσα πιθανότητα το iXtreme 1.4) να "αναγκάσεις" και το 360 να το δει σαν να ήταν LiteOn .

Αυτό το τελευταίο (κλειδί, φλασάρισμα, spoofing) ακούγεται δυσκολότερο από ότι είναι στην πραγματικότητα, αρκεί να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό (πχ. SATA PCI κάρτα με το chipset VIA6421). Μεγάλο ρόλο στην διαδικασία του φλασαρίσματος/σπουφαρίσματος θα παίξει το τι drive θα προμηθευτείς. Δυστυχώς οι προσωπικές μου εμπειρίες αρχίζουν και τελειώνουν στο Hitachi 47DJ που έχω και δεν γνωρίζω τι παίζει με τα υπόλοιπα.

Περιληπτικά μόνο να σου πω ότι η γκάμα είναι αρκετά μεγάλη, πχ. για τα Hitachi/LG παίζουν τα μοντέλα 46DH, 47DG, 47DJ, 59DJ, 78FK, 79FK, 79FL κλπ ενώ για τα Samsung/Toshiba τα MS25 και MS28. Υπάρχουν φυσικά και τα Benq. Κάποια από αυτά φλασάρονται πιο εύκολα από άλλα, όμως γενικά είναι θέμα εξοπλισμού (πχ. εμένα μου έκατσε να έχω στο PC έναν onboard sata controller που συνεργάζεται με τα Hitachi 47).

Πέρα από όλα αυτά η συμβουλή μου είναι να ΜΗΝ πάρεις το νέο drive από τους εδώ αγιογδύτες! Το ebw κοστολογεί τα Samsung και τα Hitachi γύρω στα 45-50 ευρώ, όταν το ίδιο πράγμα μπορείς να το πάρεις στο ebay.co.uk με λιγότερα από 30...

Νομίζω πάντως ότι καλύτερα να συνεχίσεις τις ερωτήσεις σου στο σχετικό thread, δηλαδή στο Xbox 360 Hacking Guide v2 .

Δημοσ.
Εμ, τι ακριβώς δεν μπορείς να καταλάβεις? Και το PS3 έτσι δουλεύει, το παιχνίδι ναι μεν παίζει από το σκληρό αλλά χρειάζεται να υπάρχει το DVD μέσα στο dvdrom για λόγους εξακρίβωσης (ώστε να μην έχουμε το "πρόβλημα" του πρώτου xbox που πέρναγες όλα τα παιχνίδια στο δίσκο και δεν χρειαζόσουν καν δισκάκια).

Βέβαια στο PS3 αυτό γίνεται σε συγκεκριμένα παιχνίδια, ενώ στο 360 θα γίνεται σε ΟΛΑ. Η MS μιλάει για ταχύτητες φόρτωσης 40% μεγαλύτερες σε σχέση με την τωρινή κατάσταση. Το αν θα διορθωθεί το πρόβλημα με τα textures του GTAIV είναι άλλη ιστορία, το σκέφτηκα κι εγώ αυτό και νομίζω ότι όντως θα λυθεί το ζήτημα.

Φίλε δεν τα ήξερα αυτά. Εγώ νόμιζα ότι θα έκανες "install" το παιχνίδι στο σκληρό,αλλά είχα ακούσει κιόλας ότι έπρεπε να έχεις το DVD, που είπες. Και από έγκυρες πηγές έμαθα πριν λίγο, ότι αυτό θα κάνει και σε όσους χρησιμοποιούν "αγορασμένα" παιχνίδια από το θείο ;p.

Ο σκληρός θα παίζει ρόλο,από τη στιγμή που δεν θα το κάνεις "install " στο σκληρό; Δηλαδή θα υπάρχει καμιά διαφορά στον 20αρι από τον 60άρι ή τον 120αρι, στο φόρτωμα παιχνιδιών;

Δημοσ.

Εννοείς σε θέμα ταχύτητας? Μπα, δεν νομίζω. Ο 20άρης όμως είναι πολύ μικρός. Γιατί λέει μεν 20, αλλά στην πράξη ακόμα και τώρα σου δίνει γύρω στα 12 νομίζω? Άρα 2 παιχνίδια με το ζόρι.

Πάμε για μαζικές παραγγελίες 120άρηδων!

Δημοσ.
Εννοείς σε θέμα ταχύτητας? Μπα, δεν νομίζω. Ο 20άρης όμως είναι πολύ μικρός. Γιατί λέει μεν 20, αλλά στην πράξη ακόμα και τώρα σου δίνει γύρω στα 12 νομίζω? Άρα 2 παιχνίδια με το ζόρι.

Πάμε για μαζικές παραγγελίες 120άρηδων!

εγώ με ένα FIFA και ένα COD4 που παίζω τακτικά προς το παρόν την βγάζω , θα δείξει ποιο μετά αν χρειαστεί πραγματικά ο 60άρης η ο 120άρης...

Δημοσ.

Δεν εννοω απο ταχύτητα.

Είναι σίγουρο ότι δεν γίνεται όλοι οι σκληροί δίσκοι να φορτώσουν τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών; Δηλαδή αποθηκεύει στοιχεία από κάθε παιχνίδι στον σκληρό;;

Δημοσ.
Δεν εννοω απο ταχύτητα.

Είναι σίγουρο ότι δεν γίνεται όλοι οι σκληροί δίσκοι να φορτώσουν τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών; Δηλαδή αποθηκεύει στοιχεία από κάθε παιχνίδι στον σκληρό;;

πως γίνεται φιλε μου να αποθηκεύουν όλοι των ίδιο αριθμό?μιλάμε για full install δηλαδή από 5 έως άντε 7 gb.δηλαδή ο 20(12)gb πως είναι δυνατόν να πάρει πάνω από 2 games?μην μπερδεύουμε το install του ps3 με αυτό xbox δεν έχουν καμια σχέση πρόκειται για full install σαν να γραφεις ένα iso στον σκληρό ένα πράγμα. το feature θέλει τουλάχιστον 60gb σκληρό εγώ θα προμηθευτώ έναν 120 τις επόμενες μέρες.

Δημοσ.
πως γίνεται φιλε μου να αποθηκεύουν όλοι των ίδιο αριθμό?μιλάμε για full install δηλαδή από 5 έως άντε 7 gb.δηλαδή ο 20(12)gb πως είναι δυνατόν να πάρει πάνω από 2 games?μην μπερδεύουμε το install του ps3 με αυτό xbox δεν έχουν καμια σχέση πρόκειται για full install σαν να γραφεις ένα iso στον σκληρό ένα πράγμα. το feature θέλει τουλάχιστον 60gb σκληρό εγώ θα προμηθευτώ έναν 120 τις επόμενες μέρες.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Και εγώ λέω να κλείσω έναν μέσω ebay τις επόμενες μέρες ;p

Δημοσ.

Διαβάζω που λέτε για σκληρό 20giga στα 30 ευρώ. Από που ρε παιδιά;

PS: Νομίζω πως η λειτουργία αποθήκευσης είναι ότι πρέπει. Όποιος έχει το Orange box με τα εκνευριστικά loading κάθε 3 λεπτά παιχνιδιού ξέρει το γιατί.

PS2: Θέλω να παίξω Team Fortress 2 online με έλληνες! Πως θα μπορούσε να γίνει ρε παιδιά;

Δημοσ.
Διαβάζω που λέτε για σκληρό 20giga στα 30 ευρώ. Από που ρε παιδιά;

PS: Νομίζω πως η λειτουργία αποθήκευσης είναι ότι πρέπει. Όποιος έχει το Orange box με τα εκνευριστικά loading κάθε 3 λεπτά παιχνιδιού ξέρει το γιατί.

PS2: Θέλω να παίξω Team Fortress 2 online με έλληνες! Πως θα μπορούσε να γίνει ρε παιδιά;

Φίλε με 30-40 ευρώ 20 gb σκληρό δίσκο έβρισκες πριν το καλοκαίρι. Είχε ο Κοτσόβολος και το πλαίσιο κάποιες περιόδους τυχαίες. Τώρα άστο, μόνο με ebay βρίσκεις καλές τιμές. Άποψη μου να κοιτάξεις να βρεις 60αρι ή 120αρι και όχι τον 20αρι.

Όντως για τη μείωση του loading time θα αξίζει πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...