Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@privateer (ή οποιοσδήποτε άλλος το έχει παίξει): έχεις βρει καθόλου αν μπορεί να βγει αυτή η "επιτάχυνση" που έχει το right stick όταν στρίβει; Πολύ ενοχλητικό ρε γμτ... Ή θέλει απόλυτο έλεγχο;

Επίσης, είμαι στο σημείο που

πρέπει να πάω στο bar. Δεν προλαβαίνω να φτάσω γιατί προφανώς ο τυπάς θέλει τα χάπια του. Πώς στο καλό μπορώ να φτάσω στο bar χωρίς να πεθάνω;;;;

Δημοσ.

Σας εχω ερωτηση,το 360 μου ειναι banαρισμενο και απο οτι θυμαμαι παλιοτερα που ειχα προσπαθησει δεν μπορουσα να κανω αναβαθμηση του dashboard με cd.

Στα νεα παιχνδια ομως στην αρχη σε μερικα μου ζηταει update πραγμα που κανω,αυτο το update ειναι για το dashboard σωστα;

Δηλαδη για το επερχομενο update θα ειμαι καλυμενος ετσι η αλλαζει κατι;

Δημοσ.

To 360 δεν παίζει BluRay. Έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες στο παρελθόν, είτε για εξωτερικό addon, όπως ήταν το HD-DVD που είχε, είτε για ενσωματωμένο BR. Αλλά φυσικά τίποτα από αυτά δεν είναι επίσημο, ενώ αποκλείω την περίπτωση να βάλουν το BR εσωτερικά.

Από την άλλη αν πάρεις ένα 360 και ένα BluRay deck θα σου έρθει πιο φτηνά από ένα PS3.

Από την... παράλλη, αν έχεις γρήγορη σύνδεση στο Δίκτυο, κατεβάζεις τις ταινίες που θέλεις σε x264 mkv format και ούτε BluRay χρειάζεσαι ούτε τίποτα...

Δημοσ.

@privateer: ΚΑΙ το Midnight Club καλό;;;;

Έλεος πια. Από εκεί που δεν είχα τι να παίξω, κοντεύω να αφήσω τα κόκκαλά μου μπροστά από την τηλεόραση. lol :P

Δημοσ.
To 360 δεν παίζει BluRay. Έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες στο παρελθόν, είτε για εξωτερικό addon, όπως ήταν το HD-DVD που είχε, είτε για ενσωματωμένο BR. Αλλά φυσικά τίποτα από αυτά δεν είναι επίσημο, ενώ αποκλείω την περίπτωση να βάλουν το BR εσωτερικά.

Από την άλλη αν πάρεις ένα 360 και ένα BluRay deck θα σου έρθει πιο φτηνά από ένα PS3.

Από την... παράλλη, αν έχεις γρήγορη σύνδεση στο Δίκτυο, κατεβάζεις τις ταινίες που θέλεις σε x264 mkv format και ούτε BluRay χρειάζεσαι ούτε τίποτα...

καλά το θέμα bluray είναι πονεμένη ιστορία κοιτάω τις τιμές τους στο play.com 20-22 euro για νέους τίτλους οι οποιοι έχουν 25 διαφορετικούς υπότιτλους εκτος από ελληνικά .τι να πει κανεις.ολική αποτυχία για μένα το bluray στην ελλάδα.το bluray μου από την πολύ σκόνη είναι πλέον άσπρο.:-(

Δημοσ.

Κάτσε man, υπομονή... Η Ελλαδίτσα είναι λίγο αργή. Μπορεί να θέλει το χρόνο της για να γίνουν mainstream τα blu-ray

ή απλά να έρθουν τα mkv players (επιτραπέζια) και να ανθίσει και πάλι η πειρατία :)

Δημοσ.

Παιδιά, έχω βρει ένα πρόσφατα αγορασμένο 360, με τον 60άρη δίσκο, στα 200 ευρώ.Είναι καλή τιμή?

Μπορώ να βρω σκέτο dvd να του το βάλω και να το φλασάρω?

Δημοσ.
Παιδιά, έχω βρει ένα πρόσφατα αγορασμένο 360, με τον 60άρη δίσκο, στα 200 ευρώ.Είναι καλή τιμή?

Απορώ πως δεν το πήρες ήδη. Ναι γίνεται κι αυτό που λες αλλά γιατί να το κάνεις? Τι toshiba, τι samsung, τι benq όλα την ίδια δουλειά κάνουν.

Επαιξα το halo το 1ο και μετά την 4η πίστα το βγαλα. Εχει πάθει κανείς το ίδιο?

Δημοσ.

Νομίζω είναι καλή η τιμή, αν και δεν μας λες τι άλλο έχει (πχ. με πόσα joypads, αν σου δίνουν και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, καλώδιο φόρτισης, καλώδιο VGA, wifi adapter, headset, chatpad και γενικά τα περιφερειακά, που μόνο φτηνά δεν είναι. Επίσης αν είναι μπαναρισμένο από το Xbox Live). Αν εμπιστεύεσαι αυτόν που στο πουλάει και το 360 είναι καινούριας φουρνιάς, παρ' το και μην το σκέφτεσαι.

Τώρα για "σκέτο dvd" που λες, φυσικά μπορείς να πάρεις και να το φλασάρεις. Αλλά δεν θα πάρεις ακριβώς "σκέτο dvd". Το 360 συνεργάζεται με συγκεκριμένα μόνο μοντέλα των Hitachi-LG, Toshiba-Samsung και Benq (τα οποια μπορείς εύκολα να βρεις είτε σε ελληνικά μαγαζιά, είτε ακόμα καλύτερα -στη μισή τιμή- στο ebay). Από εκεί και πέρα η διαδικασία του φλασαρίσματος θα εξαρτηθεί από το ποιό drive θα "φοράει" το 360 που θα αγοράσεις (ελπίζω να μην σου κάτσει κανα LiteOn).

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα arcade Kαι ένα σκληρό 20ρι στα 33 ευρώ (σύνολο 233) και να ξέρεις οτι όλα είναι οκ και να είσαι με τις εγγυήσεις σου κτλ..

Απλά θέλει να ψάξεις να βρείς κανένα με benq. Δεν είναι και το πιό εύκολο πράγμα στον κόσμο αλλα γίνεται. Έτσι θα γλυτώσεις και τα έξοδα για το dvd γιατί θα το φλασάρεις μόνος σου. Απο βοήθεια όση θέλεις ;)

Δημοσ.
Νομίζω είναι καλή η τιμή, αν και δεν μας λες τι άλλο έχει (πχ. με πόσα joypads, αν σου δίνουν και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, καλώδιο φόρτισης, καλώδιο VGA, wifi adapter, headset, chatpad και γενικά τα περιφερειακά, που μόνο φτηνά δεν είναι. Επίσης αν είναι μπαναρισμένο από το Xbox Live). Αν εμπιστεύεσαι αυτόν που στο πουλάει και το 360 είναι καινούριας φουρνιάς, παρ' το και μην το σκέφτεσαι.

Τώρα για "σκέτο dvd" που λες, φυσικά μπορείς να πάρεις και να το φλασάρεις. Αλλά δεν θα πάρεις ακριβώς "σκέτο dvd". Το 360 συνεργάζεται με συγκεκριμένα μόνο μοντέλα των Hitachi-LG, Toshiba-Samsung και Benq (τα οποια μπορείς εύκολα να βρεις είτε σε ελληνικά μαγαζιά, είτε ακόμα καλύτερα -στη μισή τιμή- στο ebay). Από εκεί και πέρα η διαδικασία του φλασαρίσματος θα εξαρτηθεί από το ποιό drive θα "φοράει" το 360 που θα αγοράσεις (ελπίζω να μην σου κάτσει κανα LiteOn).

Οκ, αυτό ήθελα να μάθω.Αν δλδ έχει LiteOn, δεν μπορώ να βάλω κάποιο dvdrom που να μπορεί να φλασαριστεί?Είναι ολοκαίνουριο το Xbox και έχει 3ετή έγκυρη εγγύηση.

Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα arcade Kαι ένα σκληρό 20ρι στα 33 ευρώ (σύνολο 233) και να ξέρεις οτι όλα είναι οκ και να είσαι με τις εγγυήσεις σου κτλ..

Απλά θέλει να ψάξεις να βρείς κανένα με benq. Δεν είναι και το πιό εύκολο πράγμα στον κόσμο αλλα γίνεται. Έτσι θα γλυτώσεις και τα έξοδα για το dvd γιατί θα το φλασάρεις μόνος σου. Απο βοήθεια όση θέλεις ;)

Φίλε μου, το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό, αλλά μιας και παίζει να ρίξω την τιμή στα 150 ευρώ με κάποιες ανταλλαγές, για αυτό και το σκέφτομαι.

Δημοσ.
Οκ, αυτό ήθελα να μάθω.Αν δλδ έχει LiteOn, δεν μπορώ να βάλω κάποιο dvdrom που να μπορεί να φλασαριστεί?Είναι ολοκαίνουριο το Xbox και έχει 3ετή έγκυρη εγγύηση.

Θα χρειαστεί οπωσδήποτε να αλλάξεις drive μόνο αν έχει LiteOn (γιατί τα LiteOn δεν φλασάρονται).

Αν όμως έχει κάποιο άλλο drive, τότε αυτό θα φλασάρεται και δεν θα χρειαστεί καν αλλαγή.

Άρα και στις 2 περιπτώσεις θα τη βρεις την άκρη και θα κάνεις τη δουλειά σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...