Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά για να μην ξοδεύομαι άδικα.. Υπάρχει κάποιος που δουλεύει το 360 με wi-fi, wpa2 κλείδωμα στο ασύρματο ρουτερ της οτενετ; Δλδ το baudtek?

Δημοσ.
Παιδιά για να μην ξοδεύομαι άδικα.. Υπάρχει κάποιος που δουλεύει το 360 με wi-fi, wpa2 κλείδωμα στο ασύρματο ρουτερ της οτενετ; Δλδ το baudtek?

εγώ αλλά όχι με wpa2...απ'ότι ξέρω δεν δουλεύει wpa2 στον wireless αντάπτορα της MS

Δημοσ.

Ρε .... να μην πω τι... έκανες το ίδιο ποστ και σε αυτό και στο τόπικ για το iphone και με μπέρδεψες. Νόμιζα ότι είχα deja vu.

Δημοσ.

καλα το far cry ειναι απλα α-πι-στευ-το. ειδικα το map editor ...δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο , εχουμε να δουμε απιστευτα map απο μερικα ατομα...ελπιζω μονο το multi να ειναι εξισου καλο

Δημοσ.

Το Far Cry καλό φαίνεται, αλλά ο χειρισμός πολύ ενοχλητικός... Το right analog stick τραβάει κάτι απότομες επιταχύνσεις και βρίσκομαι να κάνω σβούρες. Δε διορθώνεται ούτε με το sensitivity.

Ψιλοκαταστροφή. Ο μόνος λόγος που θα το συνεχίσω λίγο ακόμη, είναι τα γραφικά. Ο χειρισμός το στέλνει άπατο. :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...