BillGS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Καλως μας βρηκε παλι... Μιλαω για το δευτερο RROD που με χτυπαει,μετα απο αρμονικη συμβιωση περιπου 18 μηνων με το 360.Το πρωτο μου συνεβη 15 μερες μετα την αγορα της κονσολας (την αγορασα στο launch date),οπου και μου εστειλαν καινουργια.Δυστυχως ομως τωρα πια η κονσολα ειναι φλασαρισμενη,οποτε τι κανουμε?Εχω ακουσει κατα καιρους ατομα που ειχαν φλασαρισμενη κονσολα και επαθαν RROD,και με καποιο τροπο καταφεραν να στειλουν τη κονσολα πισω και να παρουνε καινουργια.Τι ακριβως πρεπει να κανω?Θυμαμαι παντως οταν τη φλασαρα πως φυλαξα το αυτοκολλητακι της εγγυησης,ισως αυτο ειναι μια καλη αρχη.Οποιος εχει παρομοια εμπειρια θα παρακαλουσα να ποσταρει ASAP,καθως το RROD με βρηκε τη χειροτερη δυνατη περιοδο (τελος εξεταστικης,απειροι καλοι τιτλοι,ευκαιρια για λιωσιμο). Το μονο που ξερω ειναι πως και να στο γυρισουνε πισω,σου αλλαζουνε το drive με liteon,ελα ομως που ειχα απο παλια καβαντζωσει ενα φλασαρισμενο Benq απο αλλο 360 και το φυλαω στο παταρι...
Pantelis51 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Συγνώμη αλλά εγώ που δεν έχω σκληρό δίσκο και είμαι συνδρομητής στο XBOX LIVE, όταν βγει αυτό το update τι θα γίνει;;; Δεν θα μπορώ να μπω στο Live;; Και δεν καταλαβαίνω κάτι: Ο δίσκος θα χρειαστεί για να αποθηκευτεί ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ το update και από εκεί να αποθηκευτεί στη Flash rom του xbox; Ή θα είναι αποθηκευμένο στο σκληρό δίσκο οπότε και όταν τον αφαιρέσω δεν θα λειτουργεί το XBOX; Για όλους εμάς που έχουμε το XBOX για το LIVE και δεν έχουμε δίσκο, νομίζω πως το θέμα είναι αρκετά σοβαρό...
BucketheadGR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Συγνώμη αλλά εγώ που δεν έχω σκληρό δίσκο και είμαι συνδρομητής στο XBOX LIVE, όταν βγει αυτό το update τι θα γίνει;;; Δεν θα μπορώ να μπω στο Live;; Και δεν καταλαβαίνω κάτι: Ο δίσκος θα χρειαστεί για να αποθηκευτεί ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ το update και από εκεί να αποθηκευτεί στη Flash rom του xbox; Ή θα είναι αποθηκευμένο στο σκληρό δίσκο οπότε και όταν τον αφαιρέσω δεν θα λειτουργεί το XBOX; Για όλους εμάς που έχουμε το XBOX για το LIVE και δεν έχουμε δίσκο, νομίζω πως το θέμα είναι αρκετά σοβαρό... Η απάντηση της Microsoft θα είναι πως "αφού το live δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα, στα @@ μας". Δε νομίζω πως μπορεί να γίνει κάτι, εκτός και αν αλλάξουν γνώμη μόνοι τους και προσφέρουν τους δίσκους στα 20 ευρώ. Μπαστουνόβλαχοι.
kabamaru21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 αμαν με την υποστηριξη με το live, ειναι τρομερη υπηρεσια αλλα εχει τις μισες απο το psn! ελεος.
sodeli Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Καλως μας βρηκε παλι...Μιλαω για το δευτερο RROD που με χτυπαει,μετα απο αρμονικη συμβιωση περιπου 18 μηνων με το 360.Το πρωτο μου συνεβη 15 μερες μετα την αγορα της κονσολας (την αγορασα στο launch date),οπου και μου εστειλαν καινουργια.Δυστυχως ομως τωρα πια η κονσολα ειναι φλασαρισμενη,οποτε τι κανουμε?Εχω ακουσει κατα καιρους ατομα που ειχαν φλασαρισμενη κονσολα και επαθαν RROD,και με καποιο τροπο καταφεραν να στειλουν τη κονσολα πισω και να παρουνε καινουργια.Τι ακριβως πρεπει να κανω?Θυμαμαι παντως οταν τη φλασαρα πως φυλαξα το αυτοκολλητακι της εγγυησης,ισως αυτο ειναι μια καλη αρχη.Οποιος εχει παρομοια εμπειρια θα παρακαλουσα να ποσταρει ASAP,καθως το RROD με βρηκε τη χειροτερη δυνατη περιοδο (τελος εξεταστικης,απειροι καλοι τιτλοι,ευκαιρια για λιωσιμο). Το μονο που ξερω ειναι πως και να στο γυρισουνε πισω,σου αλλαζουνε το drive με liteon,ελα ομως που ειχα απο παλια καβαντζωσει ενα φλασαρισμενο Benq απο αλλο 360 και το φυλαω στο παταρι... Βαζεις το αυτοκόλλητο της εγγύησης, το πακετάρεις, το στέλνεις στην m$ και κάνεις την προσευχή σου. Αν η κονσόλα δεν κανει μπαμ οτι έχει ανοιχτεί, έχεις ελπίδες. Αλλιώς πας για x-clump fix κτλ...
johnnypatras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Η απάντηση της Microsoft θα είναι πως "αφού το live δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα, στα @@ μας". Δε νομίζω πως μπορεί να γίνει κάτι, εκτός και αν αλλάξουν γνώμη μόνοι τους και προσφέρουν τους δίσκους στα 20 ευρώ. Μπαστουνόβλαχοι. Από την άλλη, πες πως κάτοχος arcade αρχές 2009 αγοράζει τίτλο που μόλις έχει βγει και συμπεριλαμβάνει το NXE update ( άρα είναι και προαπαιτούμενο για να παίξει το παιχνίδι) . Τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση που καμία σχέση δεν έχει με live;; Τα μόνα που μπορώ να υποθέσω είναι : - είτε να δίνουν τη δυνατότητα να μπορεί να παίξει το παιχνίδι με το πιο πρόσφατο μη-ΝΧΕ dashboard - να γίνεται το ΝΧΕ-update, αλλά με περιορισμένες επιλογές και χαρακτηριστικά π.χ. χωρίς avatars κτλ. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, να δούμε πώς θα το χειριστούν. Βέβαια πιστεύω ότι πρέπει να είναι τραγικά μικρό το ποσοστό των χρηστών που έχουν 360 ΜΟΝΟ με 64άρα κάρτα μνήμης και τίποτε άλλο, αλλά δεν έχει σχέση αυτό. Πρέπει να καλύπτονται ΟΛΟΙ.
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Εμμ, αν υποθέσουμε ότι έχω ένα 360, που βρίσκεται στην ντουλάπα εδώ και 2 χρόνια, που δεν έχει μπει ποτέ στο Live, θα υπάρχει περίπτωση να αγοράσω ένα παιχνίδι του 2009 και να μη μου δουλεύει? Δεν νομίζω, δεν πρέπει να έχει σχέση το dashboard version με τα παιχνίδια.
Rebel21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδιά μην τραγικοποιούμε την κατάσταση.προφανώς το νέο dash θα μπαίνει κανονικά στην rom του xbox από εκεί και πέρα μια κάρτα των 64mb λογικά δεν θα μπορεί να χειριστεί τα extra δηλαδή κάποιο avatar,αξεσουάρ και τέτοια + το προφίλ+saves.μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. όσο για το xbox live στην ελλάδα τα έχουμε ξαναπεί είναι όνειρο απατηλό δεν συμφέρει οικονομικά την ms και την κάθε εταιρεία μια τέτοια επένδυση λόγο της μικρής βάσης χρηστών.είναι λογικό.καμια μεγάλη προσφορα της sony και ms στο παρελθόν δεν ίσχυε στην ελλάδα όπως τα 5 bluray που έδινε δώρο η sony παλαιότερα.
johnnypatras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) nzeppo, ναι, έχει σχέση το dashboard version με τα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια που βγαίνουν έχουν μέσα στο dvd και το πιο πρόσφατο dashboard version την ώρα της κυκλοφορίας τους. Την πρώτη φορά που πας να τα παίξεις, αν δουν πως έχεις παλιότερο, σου επιβάλλουν update ( μόνο που γίνεται από το dvd του παιχνιδιού και όχι από to internet, όπως στην περίπτωση του live). EDIT : Έχω μια μικρή επιφύλαξη των όσων λέω, το ψάχνω λίγο ακόμα για επιβεβαίωση 100%. EDIT 2 : Ισχύουν. Πιστεύω πάντως θα ισχύσει πιθανότατα το παραπάνω που αναφέρω : - να γίνεται το ΝΧΕ-update, αλλά με περιορισμένες επιλογές και χαρακτηριστικά π.χ. χωρίς avatars κτλ. Εξάλλου, κάτι παρόμοιο συμβαίνει και τώρα αν ανοίξουμε την κονσόλα μόνη της. Το dash είναι ουσιαστικά κενό, χωρίς προφίλ, gamertags, κτλ. κτλ. Όσο το σκέφτομαι, πιστεύω το θέμα ξεκινά από το ότι ενω παλιά χωρούσαν σε κονσόλα + 64άρα κάρτα μνήμης το dashboard ( που έτσι και αλλιώς αποθηκεύεται στο flash της κονσολας, και πριν και τώρα τον Νοέμβρη) μαζί με τα profiles, gamertags κτλ., τώρα με την είσοδο των avatars απλά τα 64ΜΒ δεν αρκούν. Εν τέλει, δεν τίθεται θέμα ανησυχίας πιστεύω . Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2008 από johnnypatras
Rebel21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 nzeppo, ναι, έχει σχέση το dashboard version με τα παιχνίδια.Όλα τα παιχνίδια που βγαίνουν έχουν μέσα στο dvd και το πιο πρόσφατο dashboard version την ώρα της κυκλοφορίας τους. Την πρώτη φορά που πας να τα παίξεις, αν δουν πως έχεις παλιότερο, σου επιβάλλουν update ( μόνο που γίνεται από το dvd του παιχνιδιού και όχι από to internet, όπως στην περίπτωση του live). EDIT : Έχω μια μικρή επιφύλαξη των όσων λέω, το ψάχνω λίγο ακόμα για επιβεβαίωση 100%. πολύ σωστά τα λες.είναι για αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση στο live και ίσως γιατί το εκάστοτε game θέλει κάποιο feature του νέου dash(camera,κιθάρες κλπ)
johnnypatras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ΟΚ Rebel21, thanks για την επιβεβαίωση! Έκανα και μία επέκταση των σκεψεών μου στο edit. Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν κάποιοι που φοβούνται.
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 OK μάγκες, σας πιστεύω, δεν το ήξερα. Όπως και να 'χει είναι αστείο να μιλάμε τώρα για τον κόσμο που έχει κάρτες μνήμης 64ΜΒ. Μιλάμε τώρα για major update, το μεγαλύτερο που έχει βγει από το 2005. Αν δεν αντέχουν να πάρουν μεγαλύτερη κάρτα ή δίσκο, τότε ας τσιμπήσουν ένα PS2. Οι next-gen κονσόλες θέλουν και... next-gen έξοδα, ρωτήστε όσους έχουν PS3!
Rebel21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 μην ανησυχείτε το update θέλω να πιστεύω ότι θα γίνετε κανονικά και θα έχει περιορισμένες δυνατότητες σε κάρτες 64mb.
BillGS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Βαζεις το αυτοκόλλητο της εγγύησης, το πακετάρεις, το στέλνεις στην m$ και κάνεις την προσευχή σου.Αν η κονσόλα δεν κανει μπαμ οτι έχει ανοιχτεί, έχεις ελπίδες. Αλλιώς πας για x-clump fix κτλ... Eυχαριστω για την απαντηση.Μιας και επεσα σε δυσκολους καιρους (ΝΧΕ update) οποτε και θα μονοπωληθει το παρον thread,λεω να ανοιξω νεο για να μαζεψω εμπειριες απο οσους εχουν ξαναπερασει τετοια ιστορια.
anamenos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 παιδιά ακούγονται πολύ έντονα φήμες ότι τελικά το MGS4 θα έρθει στο 360, εδώ και ένα άρθρο του ign.com .. http://xbox360.ign.com/articles/919/919647p1.html.
Προτεινόμενες αναρτήσεις