parginos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 γεια σας, να κανω μια ερωτηση, ενδιαφερομαι για το xbox360 με συμφερει να αγορασω το arcade η καποιο με μεγαλυτερη μνημη? online δεν με ενδιαφερει να παιζω. ευχαριστω.
SpyDerMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Κατά τη γνώμη μου η πιο συμφέρουσα προσφορά αυτή τη στιγμή είναι αυτή: Θα το είχα πάρει ήδη αν είχε φλασαριστεί το νέο drive και αν είχε πάνω την jasper...
vk13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Διάβασα κάποιες ανακρίβεις και το αναφέρω, man. Relax.Πχ. οι εκδόσεις seed4me, που έχουν βγει και ξέρουμε ότι δεν είναι retail, δίνουν κι αυτές achievements. Επίσης ένα παιδί έλεγε ότι οι Falcon mobos έχουν μηδαμινά ποσοστά εμφάνισης RROD σε σχέση με τα προηγούμενα. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ναι, είναι λιγότερα, αλλά όχι "μηδαμινά". Το πρόβλημα εννοείται συνεχίζει να υπάρχει και αυτός είναι και ένας βασικός λόγος, που φτιάχνουν νέες mobo. To RROD συνεχίζει και είναι τεράστιο πρόβλημα του 360. Για εκεί πήγαινε το σχόλιό μου, φίλε sodeli. Δεν βλέπω το λόγο που είπες τότε όποιος δεν είναι σίγουρος να μην απαντά. Δεν είδα να λέει κανείς ότι το φλασάρισμα έχει να κάνει με τη mobo. Άλλο αν κάποιος το ρώτησε γιατί προφανώς δεν ήξερε. Καλό είναι να απαντάμε και να βοηθάμε και όχι να κάνουμε τον έξυπνο για πράγματα που δεν έγιναν ούτε ειπώθηκαν. -----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 09 : 34 : 57----- γεια σας, να κανω μια ερωτηση, ενδιαφερομαι για το xbox360 με συμφερει να αγορασω το arcade η καποιο με μεγαλυτερη μνημη? online δεν με ενδιαφερει να παιζω. ευχαριστω. Κοίτα ο σκληρός δίσκος του 360 είναι να του βάζεις ή και να κατεβάζεις τραγούδια, ταινίες, trailers demo κτλπ. Με το νέο update όμως θα μπορείς να φορτώνεις και παιχνίδια από το σκληρό και να παίζεις (δεν ξέρω όμως αν αυτό θα γίνει με τις φλασαρισμένες κονσόλες). Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά η memory card φτάνει και παραφτάνει. Α επίσης έχε υπόψη σου ότι σε περίπτωση που τελικά θες να παίζεις online, με το νέο update που θα γίνει το Νοέμβριο θα θες μεγαλύτερη από 128 mb memory card. Άρα εγώ στη θέση σου θα αγόραζα ένα arcade που έχει 256mb memory και θα είσαι καλυμμένος ούτως ή άλλως. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2008 από vk13 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Τι πρόβλημα να έχουν οι φλασαρισμένες κονσόλες με το πέρασμα των παιχνιδιών στο σκληρό? Από τη στιγμή που θα κάνουμε το NXE update (αν υποθέσουμε ότι δεν θα πέσει κανα ban wave πιο πριν), θα έχουμε όλοι το νέο dashboard που θα μας επιτρέπει να παίζουμε απευθείας απ' το σκληρό. Ούτως ειπείν και ban να φάμε μετά, το πολύ πολύ να μας κόψουν το Live. Αλλιώς η MS θα μπορούσε απ' την αρχή να το κάνει, όσοι τρώνε ban επειδή ανιχνεύθηκαν με αντίγραφα να μην μπορούν γενικά να ξαναπαίξουν παιχνίδια, να κλείδωνε κάτι στην κονσόλα και Τέλος, να μην έτρεχε πλέον ούτε signed code. Προσωπικά πιστεύω ότι ο σκληρός δίσκος είναι εντελώς απαραίτητος ακόμα και τώρα (πόσο μάλλον μετά το update), για την περίπτωση των demo παιχνιδιών. Ξέρετε τι είναι να έχει βγει το Fifa/NBA2k demo και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, να το περιμένεις πώς και πώς και να μην μπορείς να το δεις επειδή δεν έχεις σκληρό να το κατεβάσεις?
vk13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Τι πρόβλημα να έχουν οι φλασαρισμένες κονσόλες με το πέρασμα των παιχνιδιών στο σκληρό? Από τη στιγμή που θα κάνουμε το NXE update (αν υποθέσουμε ότι δεν θα πέσει κανα ban wave πιο πριν), θα έχουμε όλοι το νέο dashboard που θα μας επιτρέπει να παίζουμε απευθείας απ' το σκληρό. Ούτως ειπείν και ban να φάμε μετά, το πολύ πολύ να μας κόψουν το Live. Αλλιώς η MS θα μπορούσε απ' την αρχή να το κάνει, όσοι τρώνε ban επειδή ανιχνεύθηκαν με αντίγραφα να μην μπορούν γενικά να ξαναπαίξουν παιχνίδια, να κλείδωνε κάτι στην κονσόλα και Τέλος, να μην έτρεχε πλέον ούτε signed code. Προσωπικά πιστεύω ότι ο σκληρός δίσκος είναι εντελώς απαραίτητος ακόμα και τώρα (πόσο μάλλον μετά το update), για την περίπτωση των demo παιχνιδιών. Ξέρετε τι είναι να έχει βγει το Fifa/NBA2k demo και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, να το περιμένεις πώς και πώς και να μην μπορείς να το δεις επειδή δεν έχεις σκληρό να το κατεβάσεις? Τα demo τα γραφεις σε cd κανονικό και παίζουνε...
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μωρέ τα γράφεις, δε λέω αλλά ποιός κάθεται τώρα να τα κατεβάζει από κάτι πάναργα τορεντάδικα και μετά δώστου να τα γράψεις σε δισκάκι. Παίρνεις ένα δίσκο και τέλος. Αφού έτσι όπως έχει η κατάσταση και ban να φάω και να χρειάζεται να πάρω νέο 360, αποκλείεται να πάρω σκέτο arcade. Ένα δεύτερο δίσκο θα τον θέλω οπωσδήποτε, άρα θα πάω στο premium.
vk13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Πραγματικά αν γίνεται να τα γράφεις τα παιχνίδια σε σκληρό δίσκο θα λέει άσχημα πάντως...
johnnypatras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 http://360.kombo.com/article.php?artid=14702 Η Microsoft αποκάλυψε σήμερα τις λύσεις που θα προσφέρει σε αυτούς που δεν έχουν αρκετά μεγάλη κάρτα μνήμης ή σκληρό δίσκο για το NXE που έρχεται σε ένα μήνα περίπου. Οι λύσεις: - FREE 512 MB Memory Card ή -refurbished 20 GB hard drive for $19.99 Οι αιτήσεις γίνονται από τις παρακάτω σελίδες : Memory Update Support Website Memory Upgrade Service Website
gust Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 http://360.kombo.com/article.php?artid=14702 Η Microsoft αποκάλυψε σήμερα τις λύσεις που θα προσφέρει σε αυτούς που δεν έχουν αρκετά μεγάλη κάρτα μνήμης ή σκληρό δίσκο για το NXE που έρχεται σε ένα μήνα περίπου. Οι λύσεις: - FREE 512 MB Memory Card ή -refurbished 20 GB hard drive for $19.99 Οι αιτήσεις γίνονται από τις παρακάτω σελίδες : Memory Update Support Website Memory Upgrade Service Website Ισχυει αυτο στην Ελλαδα γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ισχυει για εμας τους κακομοιρους, τουλαχιστον μεχρι τωρα......
sodeli Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Εφόσον δεν υπάρχει επίσημα xbox live στην Ελλάδα, δε νομίζω να ισχύει
JUST-GAMER Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά το συγκεκριμένο το κάνανε όχι για το live αλλά κατά κύριο λόγο για το νέο dashboard update και πιστεύω υποστηρίζουν οποιαδηποτε χώρα πουλάνε 360 άρα και την ΕΛΛΑΔΑ. Άλλωστε όταν συμπληρώνεις τα στοιχεία για να σου στείλουν τον δίσκο ή την κάρτα μνήμης δίνεις το serial no & id number της κονσόλας σου όχι το gamertag που έχεις στο live.
sodeli Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Θα δοκιμάσω τότε να στείλω serial+id της bannned κονσόλας μου να δω τι θα γίνει.
stavrossak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά το συγκεκριμένο το κάνανε όχι για το live αλλά κατά κύριο λόγο για το νέο dashboard update και πιστεύω υποστηρίζουν οποιαδηποτε χώρα πουλάνε 360 άρα και την ΕΛΛΑΔΑ.Άλλωστε όταν συμπληρώνεις τα στοιχεία για να σου στείλουν τον δίσκο ή την κάρτα μνήμης δίνεις το serial no & id number της κονσόλας σου όχι το gamertag που έχεις στο live. Δυστυχώς...η πικρή αλήθεια http://www.xboxstorageupgrade.com/hh/web/home/hhauthentication.jsp?ssLocale=NA
bugsbunnie Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Κατι ακομα, αυτες ειναι οι χωρες που υποστηριζονται.... Only these countries are supported * Australia * Austria * Belgium * Canada (English) * Canada (French) * Denmark * Finland * France * Germany * Hong Kong * India * Ireland * Italy * Japan * Mexico * Netherlands * New Zealand * Norway * Portugal * Puerto Rico * Singapore * Spain * Sweden * Switzerland * Taiwan * United Kingdom * United States Με τις υγειες μας αγαπητοι Ελληνες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις