Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

να κανω μια ερωτηση, ενδιαφερομαι για το xbox360 με συμφερει να αγορασω το arcade η καποιο με μεγαλυτερη μνημη? online δεν με ενδιαφερει να παιζω.

ευχαριστω.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου η πιο συμφέρουσα προσφορά αυτή τη στιγμή είναι αυτή:

Θα το είχα πάρει ήδη αν είχε φλασαριστεί το νέο drive και αν είχε πάνω την jasper...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Διάβασα κάποιες ανακρίβεις και το αναφέρω, man. Relax.

Πχ. οι εκδόσεις seed4me, που έχουν βγει και ξέρουμε ότι δεν είναι retail, δίνουν κι αυτές achievements.

Επίσης ένα παιδί έλεγε ότι οι Falcon mobos έχουν μηδαμινά ποσοστά εμφάνισης RROD σε σχέση με τα προηγούμενα. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ναι, είναι λιγότερα, αλλά όχι "μηδαμινά". Το πρόβλημα εννοείται συνεχίζει να υπάρχει και αυτός είναι και ένας βασικός λόγος, που φτιάχνουν νέες mobo. To RROD συνεχίζει και είναι τεράστιο πρόβλημα του 360.

Για εκεί πήγαινε το σχόλιό μου, φίλε sodeli.

Δεν βλέπω το λόγο που είπες τότε όποιος δεν είναι σίγουρος να μην απαντά. Δεν είδα να λέει κανείς ότι το φλασάρισμα έχει να κάνει με τη mobo. Άλλο αν κάποιος το ρώτησε γιατί προφανώς δεν ήξερε.

Καλό είναι να απαντάμε και να βοηθάμε και όχι να κάνουμε τον έξυπνο για πράγματα που δεν έγιναν ούτε ειπώθηκαν.

-----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 09 : 34 : 57-----

γεια σας,

να κανω μια ερωτηση, ενδιαφερομαι για το xbox360 με συμφερει να αγορασω το arcade η καποιο με μεγαλυτερη μνημη? online δεν με ενδιαφερει να παιζω.

ευχαριστω.

Κοίτα ο σκληρός δίσκος του 360 είναι να του βάζεις ή και να κατεβάζεις τραγούδια, ταινίες, trailers demo κτλπ. Με το νέο update όμως θα μπορείς να φορτώνεις και παιχνίδια από το σκληρό και να παίζεις (δεν ξέρω όμως αν αυτό θα γίνει με τις φλασαρισμένες κονσόλες).

Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά η memory card φτάνει και παραφτάνει.

Α επίσης έχε υπόψη σου ότι σε περίπτωση που τελικά θες να παίζεις online, με το νέο update που θα γίνει το Νοέμβριο θα θες μεγαλύτερη από 128 mb memory card.

Άρα εγώ στη θέση σου θα αγόραζα ένα arcade που έχει 256mb memory και θα είσαι καλυμμένος ούτως ή άλλως.

Επεξ/σία από vk13
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Τι πρόβλημα να έχουν οι φλασαρισμένες κονσόλες με το πέρασμα των παιχνιδιών στο σκληρό? Από τη στιγμή που θα κάνουμε το NXE update (αν υποθέσουμε ότι δεν θα πέσει κανα ban wave πιο πριν), θα έχουμε όλοι το νέο dashboard που θα μας επιτρέπει να παίζουμε απευθείας απ' το σκληρό. Ούτως ειπείν και ban να φάμε μετά, το πολύ πολύ να μας κόψουν το Live.

Αλλιώς η MS θα μπορούσε απ' την αρχή να το κάνει, όσοι τρώνε ban επειδή ανιχνεύθηκαν με αντίγραφα να μην μπορούν γενικά να ξαναπαίξουν παιχνίδια, να κλείδωνε κάτι στην κονσόλα και Τέλος, να μην έτρεχε πλέον ούτε signed code.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο σκληρός δίσκος είναι εντελώς απαραίτητος ακόμα και τώρα (πόσο μάλλον μετά το update), για την περίπτωση των demo παιχνιδιών. Ξέρετε τι είναι να έχει βγει το Fifa/NBA2k demo και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, να το περιμένεις πώς και πώς και να μην μπορείς να το δεις επειδή δεν έχεις σκληρό να το κατεβάσεις?

Δημοσ.
Τι πρόβλημα να έχουν οι φλασαρισμένες κονσόλες με το πέρασμα των παιχνιδιών στο σκληρό? Από τη στιγμή που θα κάνουμε το NXE update (αν υποθέσουμε ότι δεν θα πέσει κανα ban wave πιο πριν), θα έχουμε όλοι το νέο dashboard που θα μας επιτρέπει να παίζουμε απευθείας απ' το σκληρό. Ούτως ειπείν και ban να φάμε μετά, το πολύ πολύ να μας κόψουν το Live.

Αλλιώς η MS θα μπορούσε απ' την αρχή να το κάνει, όσοι τρώνε ban επειδή ανιχνεύθηκαν με αντίγραφα να μην μπορούν γενικά να ξαναπαίξουν παιχνίδια, να κλείδωνε κάτι στην κονσόλα και Τέλος, να μην έτρεχε πλέον ούτε signed code.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο σκληρός δίσκος είναι εντελώς απαραίτητος ακόμα και τώρα (πόσο μάλλον μετά το update), για την περίπτωση των demo παιχνιδιών. Ξέρετε τι είναι να έχει βγει το Fifa/NBA2k demo και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, να το περιμένεις πώς και πώς και να μην μπορείς να το δεις επειδή δεν έχεις σκληρό να το κατεβάσεις?

Τα demo τα γραφεις σε cd κανονικό και παίζουνε...

Δημοσ.

Μωρέ τα γράφεις, δε λέω αλλά ποιός κάθεται τώρα να τα κατεβάζει από κάτι πάναργα τορεντάδικα και μετά δώστου να τα γράψεις σε δισκάκι. Παίρνεις ένα δίσκο και τέλος. Αφού έτσι όπως έχει η κατάσταση και ban να φάω και να χρειάζεται να πάρω νέο 360, αποκλείεται να πάρω σκέτο arcade. Ένα δεύτερο δίσκο θα τον θέλω οπωσδήποτε, άρα θα πάω στο premium.

Δημοσ.

http://360.kombo.com/article.php?artid=14702

Η Microsoft αποκάλυψε σήμερα τις λύσεις που θα προσφέρει σε αυτούς που δεν έχουν αρκετά μεγάλη κάρτα μνήμης ή σκληρό δίσκο για το NXE που έρχεται σε ένα μήνα περίπου.

Οι λύσεις:

- FREE 512 MB Memory Card

ή

-refurbished 20 GB hard drive for $19.99

Οι αιτήσεις γίνονται από τις παρακάτω σελίδες :

Memory Update Support Website

Memory Upgrade Service Website

Δημοσ.
http://360.kombo.com/article.php?artid=14702

Η Microsoft αποκάλυψε σήμερα τις λύσεις που θα προσφέρει σε αυτούς που δεν έχουν αρκετά μεγάλη κάρτα μνήμης ή σκληρό δίσκο για το NXE που έρχεται σε ένα μήνα περίπου.

Οι λύσεις:

- FREE 512 MB Memory Card

ή

-refurbished 20 GB hard drive for $19.99

Οι αιτήσεις γίνονται από τις παρακάτω σελίδες :

Memory Update Support Website

Memory Upgrade Service Website

Ισχυει αυτο στην Ελλαδα γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ισχυει για εμας τους κακομοιρους, τουλαχιστον μεχρι τωρα......

Δημοσ.

Παιδιά το συγκεκριμένο το κάνανε όχι για το live αλλά κατά κύριο λόγο για το νέο dashboard update και πιστεύω υποστηρίζουν οποιαδηποτε χώρα πουλάνε 360 άρα και την ΕΛΛΑΔΑ.

Άλλωστε όταν συμπληρώνεις τα στοιχεία για να σου στείλουν τον δίσκο ή την κάρτα μνήμης δίνεις το serial no & id number της κονσόλας σου όχι το gamertag που έχεις στο live.

Δημοσ.
Παιδιά το συγκεκριμένο το κάνανε όχι για το live αλλά κατά κύριο λόγο για το νέο dashboard update και πιστεύω υποστηρίζουν οποιαδηποτε χώρα πουλάνε 360 άρα και την ΕΛΛΑΔΑ.

Άλλωστε όταν συμπληρώνεις τα στοιχεία για να σου στείλουν τον δίσκο ή την κάρτα μνήμης δίνεις το serial no & id number της κονσόλας σου όχι το gamertag που έχεις στο live.

Δυστυχώς...η πικρή αλήθεια http://www.xboxstorageupgrade.com/hh/web/home/hhauthentication.jsp?ssLocale=NA

Δημοσ.

Κατι ακομα, αυτες ειναι οι χωρες που υποστηριζονται....

Only these countries are supported

* Australia

* Austria

* Belgium

* Canada (English)

* Canada (French)

* Denmark

* Finland

* France

* Germany

* Hong Kong

* India

* Ireland

* Italy

* Japan

* Mexico

* Netherlands

* New Zealand

* Norway

* Portugal

* Puerto Rico

* Singapore

* Spain

* Sweden

* Switzerland

* Taiwan

* United Kingdom

* United States

Με τις υγειες μας αγαπητοι Ελληνες....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...