frou-frou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Παίδες υπομονή να κυκλοφορήσει η Jasper mobo με 65nm gpu γιατί και η Falcon δεν είναι RROD free... Δεν νομίζω να κάνουν και πολλά άτομα υπομονή μέχρι να βγεί η jasper στα ράφια! Η συχνότητα εμφάνισης RROD εμφάνισης σε falcon είναι μηδενική σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Το πρόβλημα έχει λυθεί. Καμία σχέση με τις κονσόλες κατασκευής 2005-2006 ακόμα και του 2007. Πάρτε άφοβα παιδιά.
sodeli Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δεν νομίζω να κάνουν και πολλά άτομα υπομονή μέχρι να βγεί η jasper στα ράφια! Η συχνότητα εμφάνισης RROD εμφάνισης σε falcon είναι μηδενική σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Το πρόβλημα έχει λυθεί. Καμία σχέση με τις κονσόλες κατασκευής 2005-2006 ακόμα και του 2007. Πάρτε άφοβα παιδιά. Η jasper κανονικά ήταν να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο οπότε δε νομίζω να αργήσει. Και όντως η συχνότητα του RROD έχει μειωθεί κατα πολύ στις falcon αλλά το πρόβλημα δεν εχει λυθεί 100%. Στα γνωστά sites δεν είναι και λίγοι αυτοί που αναφέρουν RROD σε falcon mobo. Άλλωστε το RROD σχετίζεται στις περισσότερες περιπτώσεις με την gpu και η falcon έχει τον ίδιο τύπο gpu με τις κονσόλες 2005/2006. Στην jasper θα ενσωματωθεί νέα gpu 65nm. Και αργότερα στη valhala θα υπάρχει ένα chip για cpu και gpu. Κατα τη γνώμη μου αν κάποιος θέλει να αγοράσει κονσόλα με την προοπτική να τη φλασάρει, είναι καλύτερα να περιμένει για την jasper mobo.
frou-frou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Και πάλι επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για χιλιάδες περιπτώσεις χαλασμένων κονσολών και παράπονα για τα παλαιότερα μοντέλα. Επειδή έχω ψάξει όλα τα site που σχετίζονται με αυτό το θέμα δεν έχω δεί τίποτα ιδιαίτερο από καινούργιες κονσόλες. Πραγματικά μηδενικά τα νούμερα. Κάνεις λάθος. Όποιος θέλει να την φλασάρει αγοράζει 1 falcon με benq που φλασάρεται.
sodeli Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δε διαφωνώ οτι το πρόβλημα στις falcon έχει μειωθεί, απλά λεω οτι δεν είναι ανύπαρκτο. Και στις jasper ίσως να μην είναι ανύπαρκτο, απλά είμαι αισιόδοξος με τις 65nm gpu. Όσο για το φλασάρισμα, ακόμα και falcon με benq δεν είναι και τόσο έυκολο να βρεις. Οπότε πας για αλλαγή drive ούτως ή άλλως...
S2Katana Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Κάνεις λάθος. Όποιος θέλει να την φλασάρει αγοράζει 1 falcon με benq που φλασάρεται. Αρα, αν είναι με ΒenQ φλασάρεται, ακόμη και αν είναι Falcon.
frou-frou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ναι! Αφού αν την βγάλω για πώληση θα την δώσω 200 ευρώ αντί για 179 και θα την πάρουν αμέσως γιατί είναι δυσεύρετη και αφλασάριστη! Σημαίνει πολλά αυτό για το live!
Storm1672 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Το αν φλασάρεται ή όχι εξαρτάται από το drive. Άλλο το drive, άλλο η motherboard. Tα BenQ φλασάρονται, άσχετα αν είναι σε Falcon ή οποιαδήποτε άλλη mobo. Θα ήθελα να παρακαλέσω τα παιδιά, που δεν είναι σίγουρα για κάποια πράγματα να μην παίρνουν ρίσκα και να απαντούν σε ερωτήσεις που δεν ξέρουν στάνταρ, γιατί μετά και οι νέοι μαθαίνουν λάθος τις πληροφορίες και όλο το σκηνικό καταλήγει στο να διαβάζεις τα απίστευτα και γενικά πράγματα που δεν ισχύουν. Επίσης να πω ότι η MS ανέφερε πως έχει στο πρόγραμμα κάποιου είδους "μεταχείρηση" (δεν ανέφερε ακόμα τι) για να χαρούν το νέο dashboard ακόμα και αυτοί που δεν έχουν τον κατάλληλο αποθηκευτικό χώρο. Τέλος, βγήκε Saints Row 2 που είναι retail (Release Team: x360inT) υγ, Kάπου πήρε και το μάτι μου κάποιο ποστ που απαριθμούσε τις mobo, να ενημερώσω πως υπήρχανε/υπάρχουν και Zephyr χωρίς HDMI.
badmojo99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ΑΓΟΡΑ ΧΒΟΧ360 ELITE ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ (mp3 divx dvd αντιγραφές) παρακαλω οποιος γνωρίζει ας απαντήσει
sodeli Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Προφανώς δεν παίζει ρόλο η mobo στο αν φλασάρετε. Το θέμα είναι να μην αγοράσεις κονσόλα και μετά απο φλασάρισμα σου πετάξει RROD. Εκεί κολλάει η mobo.
vk13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Θα ήθελα να παρακαλέσω τα παιδιά, που δεν είναι σίγουρα για κάποια πράγματα να μην παίρνουν ρίσκα και να απαντούν σε ερωτήσεις που δεν ξέρουν στάνταρ, γιατί μετά και οι νέοι μαθαίνουν λάθος τις πληροφορίες και όλο το σκηνικό καταλήγει στο να διαβάζεις τα απίστευτα και γενικά πράγματα που δεν ισχύουν. Ρε φίλε ποιος πήρε ρίσκο και απάντησε κάτι που δεν ήξερε? Εγώ είδα τα παιδιά να τα γράφουν μια χαρά καλά.
Storm1672 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Διάβασα κάποιες ανακρίβεις και το αναφέρω, man. Relax. Πχ. οι εκδόσεις seed4me, που έχουν βγει και ξέρουμε ότι δεν είναι retail, δίνουν κι αυτές achievements. Επίσης ένα παιδί έλεγε ότι οι Falcon mobos έχουν μηδαμινά ποσοστά εμφάνισης RROD σε σχέση με τα προηγούμενα. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ναι, είναι λιγότερα, αλλά όχι "μηδαμινά". Το πρόβλημα εννοείται συνεχίζει να υπάρχει και αυτός είναι και ένας βασικός λόγος, που φτιάχνουν νέες mobo. To RROD συνεχίζει και είναι τεράστιο πρόβλημα του 360. Προφανώς δεν παίζει ρόλο η mobo στο αν φλασάρετε. Το θέμα είναι να μην αγοράσεις κονσόλα και μετά απο φλασάρισμα σου πετάξει RROD. Εκεί κολλάει η mobo. Αρα, αν είναι με ΒenQ φλασάρεται, ακόμη και αν είναι Falcon. Για εκεί πήγαινε το σχόλιό μου, φίλε sodeli. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2008 από Storm1672
S2Katana Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Ωπα, μην τα βάζεις με εμένα!Εγώ ερωτήσεις έκανα!
frou-frou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δεν είπαμε κάτι λάθος. Και όντως οι φετινές κονσόλες falcon είναι πολυ πιο αξιόπιστες-σκυλιά που λέμε σε σχέση με αυτές πριν 2-3 χρόνια. Οι πρώτες παρτίδες χτυπούσαν πολύ εύκολα. Έβγαζαν τα λαμπάκια. Το ποσοστό έφτανε το 30% και παραπάνω ίσως ελλατωματικών παρτίδων σύμφωνα με τα περισσότερα sites. Καμία σχέση με την τωρινή κατάσταση. Δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση.
MiltoZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Επίσης ένα παιδί έλεγε ότι οι Falcon mobos έχουν μηδαμινά ποσοστά εμφάνισης RROD σε σχέση με τα προηγούμενα. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ναι, είναι λιγότερα, αλλά όχι "μηδαμινά". Το πρόβλημα εννοείται συνεχίζει να υπάρχει και αυτός είναι και ένας βασικός λόγος, που φτιάχνουν νέες mobo. To RROD συνεχίζει και είναι τεράστιο πρόβλημα του 360. Sorry φίλε μου αλλά τώρα λες εσύ (τεράστιες) ανακρίβειες. Νέες mobo βγάζει για μείωση κόστους όπως συμβαίνει παντού και πάντα, ενώ το failure rate των falcon εναι μέσα στα επιτρεπόμενα όρια. Αν έχεις διαβάσει κάπου το αντίθετο είναι παραπληροφόρηση.
frou-frou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Miltoz δεν το παρεξηγώ το παιδί. Πάντως κατηγόρησε άδικα πολλά παιδιά εδω μέσα χωρίς τεκμηριωμένα στοιχεία. Του χρόνου βγαίνει και η valhala έκδοση που ενσωματώνει και cpu και gpu σε 1 chipset για ακόμα περαιτέρω μείωση του κόστους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις