Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια χαρά είναι.

Βασικά σε όλα τα πακέτα η κονσόλα είναι ακριβός η ίδια.

Τα περιφερικά αλλάζουνε μόνο.

Η Arcade δεν έχει σκληρό δίσκο, έχει μια memory 256mb.

Αμα βιάζεσαι και δεν έχεις πολλά $ παίρνεις Arcade και ότι άλλο θέλεις από σκληρό, καλώδια, ακουστικά κτλ στην πορεία...

Δημοσ.
Α, οπότε είναι fully adjustable...Πολύ ενδιαφέρον, tnx παιδιά.

απλά δεν θα μπορείς να κατεβάζεις trailers, demos κτλ οπότε δεν θα εκμεταλλέυεσε και τις δυνατότητες του ΧΒΟΧ Live, χώρια που με το καινούριο update θα χρειάζεσαι μεγαλύτερο χώρο (τουλάχιστον μία κάρτα 512ΜΒ)...με 60 ευρώ παραπάνω παίρνεις την premium έκδοση με σκληρό δίσκο

έχω την εντύπωση ότι σαν πρώτο ΧΒΟΧ δεν συμφέρει το arcade, παρά μόνο για αυτούς που έχουν μπαναριστεί ή που θέλουν 2 ΧΒΟΧ για καβάτζα...μόνο αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το online καταλήγεις εκεί

Δημοσ.

Ok, θα σας πρήξω λίγο, σόρρυ.

Πόσες είναι οι εκδόσεις?

Και τα 240 ευρώ πάλι λίγα είναι...

φλασάρονται ή όχι πλέον?

Δημοσ.

3 είναι οι εκδόσεις.

Αrcade: άσπρη κονσόλα, άσπρο dvd trey, composite/scart καλώδιο, 256mb memory unit, 1ασύρματο controller

Premium: άσπρη κονσόλα, νίκελ dvd trey, component καλώδιο, 60gb hard disk, headset, 1ασύρματο controller

Elite: μαύρη κονσόλα, νίκελ dvd trey, HDMI καλώδιο, 120gb hard disk, headset, 1ασύρματο controller

Πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις κονσόλα με το παλιό benq dvd drive που φλασάρεται. Και άν βρεις.

Όλα τα καινούρια, έρχονται με Lite-on Drive που δε φλασάρεται αλλά υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις με ένα από τα παλιά Drives που φλασάροντε.

Δημοσ.

να προσθέsω και τις τιμή της Elite που είναι 300 ευρώ, δηλαδή με 60 ευρώ παραπάνω από την Premium παίρνεις HDMI καλώδιο και 60GB μεγαλύτερο σκληρό...επίσης να πω ότι είναι κούκλα στα μαύρα :P

Δημοσ.

Εχουν ολα εξοδο αλλα δεν εχουν ολα το καλωδιο...

σε καποιο post καποιος φιλος τα ειχε γραψει αναλυτικα!

τωρα δεν ειμαι στο ΔΙΚΟ μου pc αλλα το εχω bookmark και θα σου το στειλω :)

Δημοσ.
HDMI δεν έχουν όλα πλέον; Αυτή την εντύπωση είχα. Ή έχουν την έξοδο και δεν έχουν το καλώδιο;

θύρα HDMI πλέον έχουν όλα...καλώδιο έχει μόνο η Elite μέσα

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι και εγώ σήμερα άνοιξα το xbox το οποίο το έχω από το 2005 με το πρώτο hitachi φλασαρισμένο bannarismeno και σήμερα πρώτη φορά... έχει κάτι ωραία κόκκινα φωτάκια... υπάρχει καμιά λύση? αν όχι ποια έκδοση να πάρω? έχω το σκληρό 20GB και μνήμη και controller να πάω για την arcade? έχω βρει αυτή " Αναβαθμισμένη Κονσόλα XBOX 360 Arcade System - iXtreme Firmware" 220 τελική.

αν πάρω το απλό και του αλλάξω το drive με το δικό μου το παλιό θα δουλεύει?

θα μπαίνω στο live κανονικά? κρίμα ρε γαμώτο πάνω που βγήκε το nba2κ9...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...