Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
To Saints Row 2 που εχει βγει εχω την εντυπωση ή δεν δινει achievements?

Νομίζω ότι υπάρχουν 2 εκδόσεις του Saints Row 2, μία των Seed4ME και μία των MRN.

Για την MRN δεν ξέρω αλλά σχετικά με το SR2 των Seed4ME οι μισοί λένε ότι είναι review version, γι' αυτό και δεν έχει online, συν κάτι άλλα κουσούρια που φριζάρει κλπ. Ενώ οι άλλοι μισοί ισχυρίζονται ότι το online δεν δουλεύει γιατί πολύ απλά το παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα.

Αchievements πάντως σίγουρα έχει, μόνο που είναι δύσκολο να τα πάρεις.

Δημοσ.

Τι να σου πω τώρα, οι Seed4ME λένε ότι είναι η retail έκδοση. Κι εμένα μια χαρά μου φάνηκε, τουλάχιστον δεν είχε κάτι χτυπητό. Έχει και achievements. Όσο για το παιχνίδι καθεαυτό, είναι λίγο νωρίς για να εκφέρω άποψη αλλά νομίζω ότι θα τα σπάει.

Δημοσ.

Παιδιά αν μάθετε ότι είναι η retail έκδοση σίγουρα πείτε, γιατι δεν την παλεύω άλλο. Είχα σκοπό να το αγοράσω ούτως ή άλλως αλλά 3 εβδομάδες είναι too much. Δηλαδή να παίζετε εσείς fallout3 και να σχολιάζετε κι εγώ να κάθομαι να σας βλέπω? Και να το έχετε τελιώσει κι εγώ να περιμένω ακόμα να βγει? Χα!

Αισταδιάλα, πάω κι εγώ σφαίρα για μπανάκι και για τρίτο μποξ μου φαίνεται.:devil:

Δημοσ.
Για το νεο dashboard θα πρεπει να εχει καποιος οπωσδηποτε σκληρο δισκο?

Ναι φίλε έτσι διάβασα. Θα είναι λέει μεγάλο σε μέγεθος αρκετά και η κατοχή σκληρού δίσκου κρίνεται απαραίτητη. Αν ισχύει αυτό είμαστε αναγκασμένοι να αγοράσουμε σκληρό όσι δεν έχουμε....

Κρίμα

Δημοσ.
Δεν έχει καμία σχέση με memory cards και σκληρούς δίσκους παίδες...αποθηκεύεται σε internal flash του XBOX...μην ανησυχείτε!;)

Ρε φίλε σοβαρά:;; Λέγε μου τέτοια να χαίρομαι....

Δημοσ.

Exω το 360 χωρίς hdmi και η TV 42" FullHD 1080p που έχω δεν έχει VGA ή DVI αλλά μόνο hdmi.

Έχει βέβαια component.

Αν το συνδέσω με το component(τώρα το έχω σε οθόνη PC με VGA) η ανάλυση θα είναι ΜΕΧΡΙ 720p?

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το συνδέσω και να ανέβει η ανάλυση πιο ψηλά απο του component;

Δημοσ.
Exω το 360 χωρίς hdmi και η TV 42" FullHD 1080p που έχω δεν έχει VGA ή DVI αλλά μόνο hdmi.

Έχει βέβαια component.

Αν το συνδέσω με το component(τώρα το έχω σε οθόνη PC με VGA) η ανάλυση θα είναι ΜΕΧΡΙ 720p?

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το συνδέσω και να ανέβει η ανάλυση πιο ψηλά απο του component;

Oxi an to sindeseis me component(5 kalwdia(kokkino, mple, prasino gia tin eikona kai ta alla dyo gia ton ixo oxi ta 3(kokkino, kitrino, aspro)) kai valeis to diakoptaki sto hdtv tote tha mporei na soy vgalei aneta mexri 1080p.

Καλησπέρα παιδιά.

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μειώσω τις στροφές των 2 ανεμιστήρων του xbox360 core cooler version 2 γιατί κάνουν πολύ θόρυβο.

Σκέφτηκα να βάλω σε ένα από τα δυο καλώδια που είναι στο ορθογώνιο μια αντίσταση ώστε να το κάνω να παίρνει λιγότερο ρεύμα από 12v που παίρνει τώρα από το dvdrom άρα να επιβραδύνω λίγο τους ανεμιστήρες και να μειώσω τον θόρυβο που κάνουν.

Xbox360 core cooler version 2:

Core%20Blue%20LED_1.jpg

Το καλώδιο που λέω να κόψω και να βάλω την αντίσταση σε ένα από τα δυο(Κίτρινο ή μαύρο).

ntf2ah0.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι την αγορά του X-BOX 360 αλλά μου είπαν να περιμένω για το νέο chipset που θα έχει gpu με την ονομασία Jasper... ισχύει? Αν ναι, πότε αναμένεται? Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Oxi an to sindeseis me component(5 kalwdia(kokkino, mple, prasino gia tin eikona kai ta alla dyo gia ton ixo oxi ta 3(kokkino, kitrino, aspro)) kai valeis to diakoptaki sto hdtv tote tha mporei na soy vgalei aneta mexri 1080p.

Σε ευχαριστώ, θα το συνδέσω με component τότε. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...