klainmaingr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Lol,,, Παντού υπάρχει μια μπλέ οθόνη.. Έλεος..
alexzzz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Lol,,,Παντού υπάρχει μια μπλέ οθόνη.. Έλεος..
Storm1672 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 To Saints Row 2 και το Fracture που'χουν βγει (εκτός απ'το Fracture της STRANGE, είναι leakαρισμένα από p2p. Συγκεκριμένα, το release τους κανονικά είναι seed4me. Μετά απ'αυτό ΠΟΛΛΕΣ ομάδες κάνανε repack το ίδιο release. Tα releases αυτά, όταν πας να παίξεις στο Live, κολλάνε. (σε κάνει kick από το XBL μέχρι να βγάλεις το δισκάκι). Είναι review copies και έχουν διαφορά απ'τα retail. Αν θέλετε να'στε ασφαλείς και σίγουροι παίξτε αυτά τα games μόνο offline και περιμέντε για ένα κανονικό επίσημο release της scene. Το Fracture έχει ήδη βγει από την STRANGE και είναι μια χαρά. Το Saints Row 2 όχι ακόμα.
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Ομοίως και το NBA 2k9 της Seed4ME. Εκτός του ότι σε πετάει από το XBL (και θεωρητικά αυξάνει τις πιθανότητες μπαναρίσματος της κονσόλας), είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι δεν τελική retail έκδοση. Πάει να πει τζάμπα τα 2 ευρώ. Ναι μεν κουτσά στραβά παίζουμε το παιχνιδάκι, αλλά αύριο μεθαύριο θα αναγκαστούμε να το ξαναπάρουμε από το θείο και να το ξαναγράψουμε.
kirdou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα.εχω καποιο προβλημα με το component στο 360 ξαφνικα μου εμφανιζει αλιωμενα τα χρωματα πχ το κοκκινο το δειχνει πρασινο κτλ τι μπορει να φταιει;εβαλα και το vga και λειτουργει κανονικα....help
darksoho33 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 2 πραγματα μπορω να σκεφτω. 1. οτι καταλαθος πειραξες την επιλογη hdtv - tv πανω στο καλωδιο εκει που ενωνεις το χβοχ 2. να εχεις βαλει αλλιως τα καλωδια πισω απο την tv
Kraken Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά, sorry αν έχει συζητηθεί άπειρες φορές, δεν το έχω δει. Πώς μπορώ να πάρω/αγοράσω πόντους για να κατεβάσω το Megaman 9 στο Xbox?
Dyolf Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά, sorry αν έχει συζητηθεί άπειρες φορές, δεν το έχω δει.Πώς μπορώ να πάρω/αγοράσω πόντους για να κατεβάσω το Megaman 9 στο Xbox? http://www.amazon.co.uk/Xbox-Live-4200-Pts-card/dp/B000XUKZB6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1223487712&sr=8-1 υπάρχει καρτα και με 2100 points
spocky Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Για το νεο dashboard θα πρεπει να εχει καποιος οπωσδηποτε σκληρο δισκο?
man_of_the_moon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα.εχω καποιο προβλημα με το component στο 360 ξαφνικα μου εμφανιζει αλιωμενα τα χρωματα πχ το κοκκινο το δειχνει πρασινο κτλ τι μπορει να φταιει;εβαλα και το vga και λειτουργει κανονικα....help μμμμμ κακο σημαδι... Εμενα οταν το εκανε αυτο μετα απο δυο μερες καηκε η καρτα γραφικων του χωρις να βγαλει τρια κοκκινα λαμπακια απλα δεν ειχε εικονα.. Σε ενα φιλο μου απο την αλλη του εβγαλε τρια κοκκινα λαμπακια... Δεν θελω να σε γρουσουζεψω απλα αν λες οτι βαζοντας το vga δεν υπαρχει το προβλημα τοτε ειναι κατι στο καλωδιο η καποια επιλογη!
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Fallout 3 READNFO XBOX360-Seed4ME 3 βδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία. Αυτοί οι Seed4ME έχουν κάνει παπάδες τώρα τελευταία, κάτι με το NBA 2k9, κάτι με 2-3 άλλα παιχνιδάκια σε PC μας έχουν κουφάνει. Το πρόβλημα όμως ότι τα περισσότερα από τα release τους φαίνεται να είναι leaked betas, οπότε κρατάω μια πισινή για το Fallout3. Κάπου ακούστηκε όμως ότι το παιχνίδι μπήκε στην gold φάση χθες. Θα το ελέγξω όπως και να 'χει. Να δούμε πότε θα διαρρεύσει και το Dead Space! -----Προστέθηκε 9/10/2008 στις 07 : 19 : 07----- Πιστεύω σε καμια ώρα θα το έχω στο drive. Αποσυμπιέζεται τώρα. Η διαμάχη σχετικά με το αν το συγκεκριμένο release είναι retail ή review έκδοση συνεχίζει και κανένας δεν έχει δώσει σαφή απάντηση. Προσωπικά κλίνω προς την retail έκδοση. Το βέβαιο είναι ότι παίζει και θα το δω σε λίγο. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2008 από nzeppos
@kyros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 αν σου δωσει achievments μαλλον ειναι οκ,μακρια απ το live ξερς..
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μια χαρά achievement πήρα για το πρώτο quest. Ακόμα είμαι στη φάση που φτιάχνω τον χαρακτήρα μου, οπότε δεν μπορώ ξέρω τι λέει το παιχνίδι. Μέχρι στιγμής καλό φαίνεται, πολύ προσεγμένο. Και φυσικά έχω αποσυνδέσει το Live, δεν είμαστε για πειράματα τώρα (άσχετα αν δεν γλιτώνουμε το ban με τίποτα).
The_Sheep Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 To Saints Row 2 που εχει βγει εχω την εντυπωση ή δεν δινει achievements?
kirdou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 2 πραγματα μπορω να σκεφτω. 1. οτι καταλαθος πειραξες την επιλογη hdtv - tv πανω στο καλωδιο εκει που ενωνεις το χβοχ 2. να εχεις βαλει αλλιως τα καλωδια πισω απο την tv Tα εχω τσεκαρει και δεν ειναι απο αυτους τους λογους.....Προφανως κατι φταει με το καλωδιο απλα θελω να σιγουρευτω οτι αν αγορασω καινουριο θα λυθει το προβλημα.Η καρτα γραφικων δεν νομιζω να φταιει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις