Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Pure απλά τα σπάει. Εντυπωσιακά γραφικά και οι πίστες ίσως οι καλύτερες που έχω δεί σε ραλάκι.

Ακριβώς οι σκέψεις μου. Σήμερα το τελείωσα κι εγώ. Πολύ όμορφα και αρτιστικά γραφικά, φοβερό στυλ σε όλο το παιχνίδι (από μενού μέχρι χρώματα), πολλή διασκέδαση και όπως προείπε ο Privateer το μεγάλο ατού του παιχνιδιού (μαζί με το στυλ) είναι οι πίστες. Ανεπανάληπτες. Να, ένα game που προχωράει το (atv) racing μπροστά.

Και πολύ καλό Live (αν και έχανα συνέχεια :D )

Γενικά, τέλειο στην κατηγορία του. Μακάρι να'ταν τόσο προσεγμένα κι άλλα παιχνίδια.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα κολλούσε χτες, αλλά σήμερα είναι οκ. Ίσως είναι προσωρινό (ψάχνει δίκτυο και καλά).

Πρόβλημα και εγώ. Άλλαξα το windows live id, ολοκληρώθηκε η αλλαγή, όλα καλά και τώρα, δεν κάνει sign in γιατί το password δεν είναι πια valid ΚΑΙ ΚΑΛΑ. Το έχω γράψει δέκα φορές.. Το γκουγκλάρω και δε βρίσκω κάτι σαφές, μόνο να πάρω την ms λέει (ναι τρελός είμαι να μου πουν, "απο ελλάδα; αντε γεια"...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδες μολις συνδεομαι στο live κολλαει το 360!!!Εχει παρατηρησει κανεις κατι παρομοιο?

και σε μενα @!#@!#$#@$#@$:cry::cry::cry:

απο οτι διαβασα υπαρχει προβλημα...αντε να δουμε......ειχα δικιο που μου φαινοταν χτες το βραδυ πιο αργα τα μενου.

καθε φορα που κανουν συντηρηση γα@#@ και κατι

http://forums.xbox.com/23049630/ShowPost.aspx

Επεξ/σία από The_Sheep
Δημοσ.

Βρε παιδια κολλησα και δεν θυμαμαι τη σελιδα που λεει την ημερομηνια παραγωγης, την ομαδα παραγωγης και αλλες τετοιες πληροφοριες για το 360!Αν το ξερει καποιος ας το ποσταρει...

Δημοσ.
Βρε παιδια κολλησα και δεν θυμαμαι τη σελιδα που λεει την ημερομηνια παραγωγης, την ομαδα παραγωγης και αλλες τετοιες πληροφοριες για το 360!Αν το ξερει καποιος ας το ποσταρει...

Αυτό λες?

http://www.360drives.com/list

Δημοσ.

Χαχαχαχα, Pro online? Το ανέκδοτο της -περασμένης- χρονιάς. Να σου πω την αλήθεια, εγώ πέτυχα καναδυο Έλληνες σε κάτι 10vs10 που δοκίμασα. Ελπίζουμε να φανούμε περισσότεροι αν καταφέρουμε να οργανώσουμε το Fifa club που λέγαμε...

Δημοσ.
Σε έχω κάνει εδώ και κάνα μήνα add στο xbox και εσύ ακόμα να κάνεις σύνδεση;

Ναί είναι πολύ χρήσιμη η σύνδεση στο live όταν η τελλάς κάνει 1μήνα++ για να σου βάλει ίντερνετ ;p

Εκτός αμα παίρνω το 360 στο γραφείο.. αλλα μάλλον δεν θα αρέσει σε πολλούς αυτό :P

Anyway μπαίνω αισίως απο χθές που μου άνοιξε η γραμμή με κάτι παλιά username/password.. Activation 24αρα.. ακόμα.. Αναβάθμιση λένε και κάτι τέτοιες πίπες..

Αν βρώ κάτι καλό για 12μηνη θα πάρω απο σήμερα να τελειώνω και θα μπαίνω με την παλιά μέχρι να δεηθούνε... :D

Χθές είχα 406ms ping καποια στιγμή στο wow.. γτπ..

Δημοσ.

Το saints row 2 σας κανει κολληματα εσας η μονο εγω ειμαι ο γκαντεμης;

Μερικες φορες εκει που παιζω παγωνουν ολα και για να ξεκινισω παλι πρεπει να σβησω και να ξανανοιξω την κονσολα

Δημοσ.

Δεν το έβαλα ακόμα αλλά αυτό μου το κάνει η κονσόλα μου τώρα τελευταία σε μερικά παιχνίδια.

Χτες έκανε ένα ακόμα κορυφαίο. Ίντερνετ παίρνω μέσω του ΠιΣι. Ήταν ανοιχτό το ΠιΣι και ανοίγω το 360. Στο σήμα της Microsoft κόλλησε η κονσόλα και πέταξε μπλε οθόνη το ΠιΣι (Vista). Πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο. Μετά δούλεψε κανονικά αλλά δεν έμπαινε στο Live το 360. Θα το ξαναδοκιμάσω σε λίγο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...