Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά καλύτερο racing το CMR Dirt ή το GRID ?

και γενικά ποιο θεωρείτε το καλύτερο του είδους για το 360 ;

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Forza2 μακράν.

Για το άλλο που είπες, θεωρώ ότι το Grid είναι αρκετά καλύτερο αν και το Dirt το έχω δει ελάχιστα. Λίγο το demo έβαλα και μου φάνηκε εντελώς μούφα.

Δημοσ.

1ον εγώ ας πούμε θέλω να παίξω καθαρόαιμος μάγος. Εμ δεν μπορώ πρέπει να είμαι spellsword ή ακόμα χειρότερο να χρησιμοποιώ και τόξο. 2ον είναι rpg δεν είναι zelda να λοκάρω και να πρέπει να στοχεύσω με το τόξο. Rpg σημαίνει σκέφτομαι όχι hackarw όποιον εχθρό βρω μπροστά μου. 3ον χάλια interface για να βρω ένα spell πατάω το r, μετά το y και μετά πατάω άλλο κουμπί για να κάνω αυτό που θέλω. Και πάλι πρέπει να λοκάρω το στόχο. 4ον μεγάλη μπούρδα το renown και τα trophies να τρέχω σαν μαλάκας να ψάχνω να βρω πολίτες να με καμαρώσουν. 5ον μήπως δεν είναι ενήλικο?6ον ο χάρτης με ζαλίζει. Χάθηκε ένας σαν του oblivion? 7ον ο μαλάκας στο ναό που με ενημερώνει για την υγεία μου κάθε 3 και λίγο. 8ον 35 χρυσά νομίσματα για ένα χρυσό κρεββάτι:cry: και να μην μπορώ να κοιμηθώ σε κρεβάτι άλλου. 9ον που μια κλεψιά αν κάνεις οι φρουροί σε μυρίζονται από τη διπλανή πόλη?

Δημοσ.

Πρπσωπικα παιχνιδια σαν το FF με πιανει ο υπνος στον καναπε! Το fable 2 ειναι παιχνιδαρα. Μπορει να ειναι και τα 2 rpg αλλα διαφορετικου ειδους.... Παντως fallout 3 kai oblivion ειναι τα καλυτερα με βαση του γoυστο μου rpg.

Δημοσ.

Τελείωσα τα Pure και Brother in Arms:HH

Pure απλά τα σπάει. Εντυπωσιακά γραφικά και οι πίστες ίσως οι καλύτερες που έχω δεί σε ραλάκι.

Το ΒΒ ακολουθεί την συνταγή των παλιών ΒΒ. Σε όποιον άρεσαν (όπως εγώ) αυτά θα του αρέσει και το νέο. To multi του όμως είναι τραγικό. Είναι φανερό ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου μαζί του.

Δημοσ.
To multi του όμως είναι τραγικό. Είναι φανερό ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου μαζί του.

Multi πήγαμε να παίξουμε προχτές με τον Pantnick... άθλιο

Δημοσ.
Πρπσωπικα παιχνιδια σαν το FF με πιανει ο υπνος στον καναπε! Το fable 2 ειναι παιχνιδαρα. Μπορει να ειναι και τα 2 rpg αλλα διαφορετικου ειδους.... Παντως fallout 3 kai oblivion ειναι τα καλυτερα με βαση του γoυστο μου rpg.

Fanboys rules. Το oblivion ναι δε λέω γαμάτη δομή αλλά ήταν μόνο για melee μάχη και μόνο με addons. Τα spell του ήταν άχρηστα. . Και γω σιχαίνομαι τα strategies όχι γιατί με πιάνει ο ύπνος αλλά γιατί βαριέμαι να κουράζω το μυαλό μου. Ακου τον παίρνει ο ύπνος. :P

Δημοσ.

παρήγγειλα από πλαίσιο το καινούργιο premium με τα 60gb

θα μου το φέρουν αύριο σπίτι

υπάρχει περίπτωση να μπορώ να το σπάσω ή είναι σίγουρα liteon(που δεν σπάει) οπότε να το δώσω πίσω; πότε θα σπάσει και το liteon;

θα ήθελα μια υπεύθυνη απάντηση

ευχαριστώ

Δημοσ.

μολις το παρεις θα καταλαβεις τι εχει και αν θα μπορεις να το απαυτωσεις μην ανησυχεις! :-D

Μου κανει εντυπωση γιατι δεν το εψαξες λιγο απο μονος σου μηπως βρεις χωρις liteon..

Φαινεται δεν σε πολυνοιαζει και πολυ.

το PURE ειναι οντως πολυ καλο παιχνιδι, σε πορωνει να τους σκισεις ολους εκει ειδικα τον Mr Andrews! To τελειωσα σε 2-3μερες!

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση κι απο μένα γιατί μάλλον ήρθε η ώρα να πάρω κι εγώ μια κονσόλα(αν και είμαι σίγουρος οτι θα έχει ξαναειπωθεί... αλλά είναι πολλά τα topics)

Στο ΧΒΟΧ 360 για να παίξω online παιχνίδια θα πρέπει να πληρώνω κάποια συνδρομή???Αυτό μου το είπε ένας φίλος που έχει Playstation 3 αλλά αυτός δεν πληρώνει για να παίζει online.Αληθεύει αυτό που μου είπε?Κι αν αληθεύει πόσα πληρώνεις?

Δημοσ.

32-50 ευρώ το χρόνο (ανάλογα με την χαμηλότερη προσφορά της 12-month prepaid κάρτας που θα βρεις στο e-bay). Η ίδια κάρτα στην Ελλάδα κοστίζει γύρω στα 60 ευρώ, άρα καλύτερα πάρτην απ' έξω. Από Amazon.co.uk ή play.com αλλά ακόμα καλύτερα από ebay.co.uk

Αυτή τη στιγμή με 25.5 λίρες (32 ευρώ περίπου) παίρνεις κάρτα 12+1 μήνες Live στο ebay.co.uk, δεν το συζητάμε καν.

Μην μπεις στο τριπάκι "το PS3 έχει τζάμπα online ενώ για το 360 πρέπει να πλερώνουμε σα μαμάκες", γιατί το Xbox Live ως υπηρεσία απέχει έτη φωτός από το online της Sony.

Δημοσ.

Εγώ πήρα από αυτόν.

Με την σημερινή αναλογία βγαίνει περίπου 31,2 ευρώ δηλαδή εφόσον είναι για 13 μήνες 2,4Ε τον μήνα.Κατα την άποψή μου χωρίς να έχω κάποια μεγάλη εμπειρία με άλλα online services ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά του το LIVE.

Δημοσ.

Προσπαθώ να συνδέσω την κονσόλα (xbox360) στο router της HOL(NetFaster), αλλά δεν ανάβει καν η ένδειξη LAN στο router. Το xbox δεν "βλέπει" ούτε το καλώδιο.

Άλλαξα καλώδια, LAN port στο router, δοκίμασα -και κατάφερα- να συνδέσω την κονσόλα σε άλλο router.

Firmware update για το συγκεκριμένο router δεν βρήκα πουθενά να κάνω.

Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα με το router της Hellas On Line?

Προτινόμενη λύση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...