ultralisk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Moνο με αποδειξη αγορας το στελνεις ΜS? εμένα δεν μου ζήτησαν ποτέ απόδειξη...3 χρόνια ισχύει μόνο για RROD Μια τέτοια εννοείτε από το amazon? ακριβώς
Storm1672 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Για την εγγύηση, μπορείς να πάρεις τηλ και να τους ρωτήσεις αν ισχύει ακόμα για το δικό σου. Θα σου ζητήσουν serial number.
George! Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με το πως θα περάσω τραγούδια από cd ή από φλασάκι στον σκληρό δίσκο του xbox; Γιατί ψάχνω αρκετή ώρα και δεν βρίσκω λύση.
jowl_tnt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 MP3 δε μπορείς να αντιγράψεις, ούτε από cd ούτε από Flashaκι. Ο μόνος τρόπος να περάσεις τραγούδια στο σκληρό είναι να πάρεις ένα κανονικό audio cd και να το κάνεις encode από το 360 στο σκληρό του...
Federer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Επαιξα κι εγω το καινουργιο Star Wars...και μου διημουργηθηκε η εξης ασχετη απορια... Ειδα οτι τα γραφικα στα cut-scenes (τα οποια ειναι φτιαγμενα με την μηχανη γραφικων του παιχνιδιου και οχι pre-rendered) εχουν πολυ περισσοτερη λεπτομερεια και ειναι πολυ πιο εντυπωσιακα απο τα in-game γραφικα? Γιατι συμβαινει αυτο?Αφου ολα απο την GPU διημουργουνται...γιατι δεν εχει και το παιχνιδι γραφικα παρομοια με των cut scenes?
George! Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 MP3 δε μπορείς να αντιγράψεις, ούτε από cd ούτε από Flashaκι. Ο μόνος τρόπος να περάσεις τραγούδια στο σκληρό είναι να πάρεις ένα κανονικό audio cd και να το κάνεις encode από το 360 στο σκληρό του... Ευχαριστώ!
AKOYLINI Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδιά βοηθήστε γιατί θα με φάει ο γιος μου,ποιο ει ναι αυτό το παιχνίδι με τον τύπο που οδηγάει αεροπλάνα,σκάφη,αυτοκίνητα,το παιχνίδι ξεκινάει με τον τύπο να κατεβαίνει με αερόστατο σε μια παραλία ,επίσης άλλο ένα χαρακτηριστικό είναι που πυροβολεί στα αυτοκίνητα και ανεβαίνει με αερόστατο και τον πάνε όπου πάνε και τα αυτοκίνητα,βοηθήστε να ζήσω!!!!!
ultralisk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδιά βοηθήστε γιατί θα με φάει ο γιος μου,ποιο ει ναι αυτό το παιχνίδι με τον τύπο που οδηγάει αεροπλάνα,σκάφη,αυτοκίνητα,το παιχνίδι ξεκινάει με τον τύπο να κατεβαίνει με αερόστατο σε μια παραλία ,επίσης άλλο ένα χαρακτηριστικό είναι που πυροβολεί στα αυτοκίνητα και ανεβαίνει με αερόστατο και τον πάνε όπου πάνε και τα αυτοκίνητα,βοηθήστε να ζήσω!!!!! Just Cause
jehuty Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 sorry αν έχει ξαναγίνει η ερώτησή αλλά πήγα να κατεβάσω to duke nukem 3d σήμερα και δεν μπορώ λόγω region lock . Υπάρχει κάποιος τρόπος να το παρακαμψω αυτο το restriction ? ευχαριστώ
George! Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Πως συνδέω το xbox με το pc για να περάσω αρχεία(μουσική, ταινίες, κτλ.) στον σκληρό δίσκο του xbox; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2008 από George!
afentiko7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε τι μάπα παιχνίδι το fable. Rpg για πεντάχρονα. Οσο πιο δυνατά πατάς λέει το κουμπί τόσο πιο δυνατή η fireball. Χα χα. Καλά έτσι νόμιζαν στην ms ότι θα χτυπήσουν τα ff. Με ένα παιδικό d&d. Ούτε και το ghost recon μου άρεσε.
snik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Το ghost recon δεν το εχω παιξει για να εχω γνωμη αλλα το fable μια χαρα παιχνιδαρα ηταν! Ασε που οι κατασκευαστες του δεν νομιζω να ειχαν προθεση να χτυπησουν τα ff γιατι εχει διαφορετικη νοοτροπια σαν παιχνιδι απο τα ff.Οσο για το fable 2 μεχρι τωρα εχω ακουσει τα καλυτερα,σε λιγο καιρο θα δειξει ελπιζω να ειναι αξιος συνεχιστης του 1ου.
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Τι λέτε ρε, πάτε καλά? Το πρώτο Fable ήταν απλώς α.π.ί.σ.τ.ε.υ.τ.ο παιχνίδι, θυμάμαι έπαιζα μήνες στο Xbox, είχα λιώσει. Έδωσε άλλη διάσταση στα RPG (εντάξει, δεν είναι hardcore RPG με την έννοια πχ. του Baldur's Gate, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα). Τα 90άρια και τα 85άρια που πήρε απ' όλα τα μεγάλα review sites ήταν πολύ λίγα σε σχέση μ' αυτά που άξιζε. Και πού να είχε κατορθώσει ο Molyneux να το φτιάξει όπως ήθελε, οι μισές ιδέες τελικά δεν μπήκαν στο παιχνίδι. Περιμένουμε εναγωνίως τον δεύτερο τίτλο της σειράς. Έχει να πέσει ανείπωτο λιώσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις