George! Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 1. 60hz. Τα περοσσότερα παιχνίδια δε δουλεύουν με 50.2. Παίζει ναι. Αλλά την πρώτη φορά που θα πας να τρέξεις, να είσαι συνδεμένος στο Live για να κατεβάσει τους codecs. 3. Yep. 4. Αν μιλάς για το Firmware του Dashboard, πήγαινε στην καρτέλα System> Console Settings> System Info> και κοίτα δεξιά. Απλά μπες Live, και άμα δε σου ζητήσει update πάει να πει οτι έχεις το τελευτέο. Ευχαριστώ πολύ, με κάλυψες απόλυτα!
afentiko7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Το gamerscore που χρησιμεύει? Και μπορώ να πάρω xbox live points κάρτα από κανά μαγαζί Ελλάδα ή όχι?
nzeppos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 To gamerscore χρησιμεύει για να πουλάς μούρη στο γείτονα ("Το gamerscore μου την έχει πιο μεγάλη απ' το δικό σου... τη βαθμολογία!") Για XBOX live points υπάρχουν μερικά ελληνικά μαγαζιά που πουλάνε καρτούλες, αλλά ακριβώς επειδή είναι λίγα τσιμπάνε πάρα πολύ τις τιμές. Ενδεικτικά να αναφέρω δύο απ' αυτά, το Game Explorers και το I-Play, τα οποια κοστολογούν τις κάρτες των 2100 πόντων στα 39-40 ευρώ. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι οι ίδιες κάρτες στην υπόλοιπη Ευρώπη κοστίζουν γύρω στα 24-28 ευρώ... Καλύτερα πάρε καμια καρτούλα είτε από ebay, είτε από κανα amazon. Τις καλύτερες τιμές τις είχε το play.com, αλλά νομίζω για κάποιο λόγο σταμάτησε να στέλνει τέτοιες κάρτες στην Ελλάδα. Κρίμα, γιατί αγόραζα συνέχεια από εκεί.
ultralisk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 αλλά νομίζω για κάποιο λόγο σταμάτησε να στέλνει τέτοιες κάρτες στην Ελλάδα. Κρίμα, γιατί αγόραζα συνέχεια από εκεί. ο λόγος που σταμάτησε το play να στέλνει Ελλάδα είναι οι κλασσικοί Ελληνάρες που έλεγαν συνέχεια ότι δεν τους ήρθε η παραγγελία, ώστε να παίρνουν ξανά ένα δεύτερο κομμάτι ή τα χρήματα τους πίσω...σε κάθε μεγάλη κυκλοφορία πνιγόμασταν γενικά στις αγγελίες με παιχνίδια που δίνονταν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ...ΟΥΣΤ κωλόγυφτοι
anamenos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ο λόγος που σταμάτησε το play να στέλνει Ελλάδα είναι οι κλασσικοί Ελληνάρες που έλεγαν συνέχεια ότι δεν τους ήρθε η παραγγελία, ώστε να παίρνουν ξανά ένα δεύτερο κομμάτι ή τα χρήματα τους πίσω...σε κάθε μεγάλη κυκλοφορία πνιγόμασταν γενικά στις αγγελίες με παιχνίδια που δίνονταν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ...ΟΥΣΤ κωλόγυφτοι πριν 4 μέρες μου ήρθε η κάρτα των 2100 από Play, στα 23 ευρώ
ultralisk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 πριν 4 μέρες μου ήρθε η κάρτα των 2100 από Play, στα 23 ευρώ δεν στέλνει προϊόντα άνω των 30 λιρών
anamenos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 δεν στέλνει προϊόντα άνω των 30 λιρών μαζί με Gears 1 για ένα φίλο , αλλά είχε πάρει και ποιο πριν GTAΙV που ήταν κάπου 40 στερλίνες
ultralisk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 μαζί με Gears 1 για ένα φίλο , αλλά είχε πάρει και ποιο πριν GTAΙV που ήταν κάπου 40 στερλίνες δεν ξέρω περίεργο μου φαίνεται...εμένα μου είχε στείλει πριν λίγο καιρό αλλά όταν ξαναδοκίμασα δεν έστελνε συγκεκριμένα λέει http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Help.html?page=del *Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece. τόσες χώρες μόνο εμείς έχουμε αστερίσκο...πάλι πρώτοι και καλύτεροι
anamenos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 μπορεί να με δέχονται γιατί κάνω παραγγελίες με την πιστωτική της City Bank που είναι διεθνής τράπεζα, δεν το θεωρώ απίθανο...
nzeppos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω βρε παιδιά, εγώ μια ζωή από το play.com έπαιρνα αλλά πριν κανα μήνα που πήγα να παραγγείλω μια κάρτα για το Live (24 λίρες) μου έλεγε ότι δεν τη στέλνει Ελλάδα και αναγκάστηκα να την πάρω από το amazon.
ultralisk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω βρε παιδιά, εγώ μια ζωή από το play.com έπαιρνα αλλά πριν κανα μήνα που πήγα να παραγγείλω μια κάρτα για το Live (24 λίρες) μου έλεγε ότι δεν τη στέλνει Ελλάδα και αναγκάστηκα να την πάρω από το amazon. nα σου πω 1000 φορές το amazon αφού ασχέτως και αν χρεώνει μεταφορικά η τιμή βγαίνει ίδια σχεδόν αφού το play στην μετατροπή με ευρώ ανεβάζει την τιμή της ισοτιμίας...συν του ότι με το amazon την έχεις σε 3 μέρες TOP
anamenos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ναι αλήθεια είναι, η άλλοι σου το φέρνουν με έμμεσο τρόπο..
spocky Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ξερει κανεις αν η εγγυηση 3 χρονων που δινει η MS ισχυει και για τα πιο παλια ΧΒΟΧ η ειναι μονο για τα καινουργια?Αν εχω χασει την αποδειξη αγορας μπορω να δω αν ισχυει ακομη η εγγυηση μου?
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ίσα ίσα γι' αυτά είναι που ισχύει ποιο πολύ καθότι αυτά είναι που βγάζουν ποιο πολύ το κλασικά rrod πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις