Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω κάτι μπαταρίες επαναφορτιζόμενες της sanyo (για φωτογραφική) αλλά δεν είδα διαφορά σε σχέση με τις απλές (περίπου ίδιο χρόνο κράτησαν). Εσείς τι μπαταρίες χρησιμοποιείτε?

Το 360 παίζει xvidakia ? Και πως είναι το upscaling?

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

http://kotaku.com/5049323/man-steals-cheque-kills-parents-buys-xbox

nice...

Έπαιξα μετά απο πολύ καιρίο το bourne conspiracy... Ενώ στην αρχή γελούσα με την αηδία που αντίκρυσα.. τα vids, οι γρήγορες εναλλαγές και το όλο interactive movie concept με ξετρέλαναν..

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό time waster και ιδιαίτερα στο trainee που είναι σχεδόν αδύνατο να χάσεις ευχαριστιέσαι μπουνίδια κτλ... Πολύ ωραία takedowns.. Γ@μ@τη φάση με το cooper στο παρίσι... Καλά bosses... Προτείνω ανεπιφύλακτα για μερικές ώρες χαλαρής δράσης χωρίς πολλά πολλά... (Αρκεί να το αντέξετε τα πρώτα 10 λεπτά μέχρι να μπείτε στο πνεύμα)

Δημοσ.
πειτε καμμια γνωμη για το Star Wars αξιζει η οχι το bandwidth;;

εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Πολυ καλυτερο απο οτι το περιμενα με βαση το ντεμο.ειμαι στην τριτη αποστολη και δεν εχω βαρεθει καθολου, ολο και κατι νεο συμβαινει.Πολυ καλο.

Και ειναι αψογο "σκηνοθετικα-κινητογραφικα" και δινει την αισθηση του τεραστιου ο χωρος που παιζεισ.

το μονο χαζο ειναι οτι ,πως να το κανουμε, δεν γινεται να σε κοντραρουν με το φωτοσπαθο σου τα καθε λογης ζουφια με ενα ροπαλο στο χερι+απουσια...ακρωτηριασμων :).

Δημοσ.

Έχω το -Box 360 Premium 20GB αι έχω το εξής πρόβλημα. Από την κονσόλα παίζουμε ο αδερφός μου και εγώ με αποτέλεσμα να έχουμε δύο Gamertag. ΄Παίζω πολύ πιό συχνά εγώ, αλλά όταν ανοίγω την κονσόλα, μου έχει προεπιλεγμένο το Gamertag του αδερφού μου (Πράμα πολύ Σ Π Α Σ Τ Ι Κ Ο ! ! ! !). Πως μπορώ να προεπιλέξω το δικό μου Gamertag;

Δημοσ.
Έχω το -Box 360 Premium 20GB αι έχω το εξής πρόβλημα. Από την κονσόλα παίζουμε ο αδερφός μου και εγώ με αποτέλεσμα να έχουμε δύο Gamertag. ΄Παίζω πολύ πιό συχνά εγώ, αλλά όταν ανοίγω την κονσόλα, μου έχει προεπιλεγμένο το Gamertag του αδερφού μου (Πράμα πολύ Σ Π Α Σ Τ Ι Κ Ο ! ! ! !). Πως μπορώ να προεπιλέξω το δικό μου Gamertag;

Μπαίνεις στο προφίλ που κάνει αυτόματο sign-in και από κάποιο blade στο dashboard πατας πάνω στο προφίλ σου.Μετά πατάς Auto sign-in και καταργείς την επιλογή Xbox Live.Δεν ξέρω τι σχέση έχει το live με το auto sign-in αλλά σε μένα έτσι λειτουργεί!

Δημοσ.
Μπαίνεις στο προφίλ που κάνει αυτόματο sign-in και από κάποιο blade στο dashboard πατας πάνω στο προφίλ σου.Μετά πατάς Auto sign-in και καταργείς την επιλογή Xbox Live.Δεν ξέρω τι σχέση έχει το live με το auto sign-in αλλά σε μένα έτσι λειτουργεί!

Ευχαριστώ πολύ, πέτυχε!!!

Δημοσ.

Παρόλο που εδώ διάβασα για το Star Wars- The Force Unleashed άσχημα πράγματα, έπαιξα το demo και αποφάσισα να το κατεβάσω. Μου άρεσε πάρα πολύ παίδες. Το προτείνω.

Δημοσ.

Το force unleashed αποδείχτηκε μέτριο τελικά. Έχει πολλά glitches, κάμερα χάλια στα bosses, εκνευριστικά quick time events και το autolock όποτε θυμάται δουλεύει με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία να καταντάει σπαστικό. Απο την άλλη βέβαια έχουμε εντυπωσιακό art design/cutscenes/γραφικά (2η πίστα φοβερή) και οι μάχες με την βοήθεια των force powers είναι απολαυστικές. Γενικά + το γεγονός του ότι είναι μικρό σχετικά σε διάρκεια θα του έβαζα ένα 7/10

Αφού δεν έσπασα το δισκάκι στο σημείο με το starship και στις μάχες με vader και emperor στο τέλος πάλι καλά :devil:

Δείτε το demo του fracture. Πολύ καλό!

Δημοσ.

Εγώ αυτή τη στιγμή στην δεύτερη πίστα είμαι... όντως, φοβερή.

Εμένα πάλι μου άρεσε αρκετά. Ειδικά ο χειρισμός του.

Δημοσ.

Απο σήμερα είμαι κάτοχος ενός XBOX 360 Arcade και έχω μερικές απορίες.

1.Aπό το xbox πρέπει να ρυθμίσω την τηλεόραση(κλασική crt) στα 50 ή στα 60hz;

2.Παίζει divx ταινίες κατευθείαν από φλασάκι;

3.Η MFR Date που γράφει στο πίσω μέρος της κονσόλας, είναι η ημερομηνία κατασκευής της;

4.Ποιό είναι το τελευταίο firmware και πως βλέπουμε ποια έκδοση έχουμε;

Σας ζάλησα λίγο αλλά δεν έχω ιδέα από xbox!

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

1. 60hz. Τα περοσσότερα παιχνίδια δε δουλεύουν με 50.

2. Παίζει ναι. Αλλά την πρώτη φορά που θα πας να τρέξεις, να είσαι συνδεμένος στο Live για να κατεβάσει τους codecs.

3. Yep.

4. Αν μιλάς για το Firmware του Dashboard, πήγαινε στην καρτέλα System> Console Settings> System Info> και κοίτα δεξιά.

Απλά μπες Live, και άμα δε σου ζητήσει update πάει να πει οτι έχεις το τελευτέο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...