ultralisk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 παλιά στο Τέξας παιδιά Rock Band 2 στην Ευρώπη το 2008...για κανά Μάρτη 2009 το κόβω στην καλύτερη...επίσης πλέον όλα τα όργανα του Guitar Hero και του Rock Band θα είναι συμβατά μεταξύ τους
supermario29 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Η αρχική ημερομηνία ήταν για 14 Σεπτέμβρη, που προφανώς και δεν ισχύει. Νομίζω αυτό που ισχύει τώρα είναι για μέσα με τέλη Οκτώβρη. Όταν βγει με το καλό πάντως, το πρώτο πράμα που θα κάνω θα είναι να πουλήσω ό,τι έχω και δεν έχω και να πάρω τα καινούρια τύμπανα, τα Ion (που προφανώς θα πάνε ο κούκος αηδόνι, κανα 300άρι ευρώ λογικά). Εχουν τοση μεγαλη διαφορα απο τα τυμπανα που δινει η Harmonix?? 'Η εχει περισσοτερα; Δηλαδη εξτρα πιατινια, κτλ;;
polakis21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Στο guitar hero world tour τα ντραμς θα έχουν 3 τύμπανα και 2 πιατίνια+ την μπότα, ενώ η σπέσιαλ έκδοση του rockband 2 θα είναι η φωτογραφία που βλέπετε πιο πάνω. Βέβαια τα πιατίνια θα πωλούνται χωριστά έξτρα...
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ας κάνουμε μια πολύ γρήγορη σύγκριση, κυρίως οπτικά: Guitar Hero 4 Rock Band default drum kit Rock Band 2 default drum kit (πιο μεγάλη επιφάνεια στα τύμπανα, μεταλλική επένδυση στο πετάλι, υποδοχή για optional cymbals) (περισσότερες φωτό εδώ) Rock Band 2 Ion Drum Rocker (μπορούν να τοποθετηθούν έως 3 cymbals) (όλο μέταλλο!)
ibizaios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για το xbox360 σε συνδυασμο με τηλεοραση. λοιπον μολις πειρα μια 42 full hd philips και συνδεσα την κονσολα, και αυτο που ειδα δυστηχως ειναι οτι οι κινησεις που κανω στο χειριστηριο λαγκαρουν να το πω δε ξερω καθυστερουν παντως να γινουν. το δοκιμασα και σε PES2008, forza2 και COD4 και στα 3 το ιδιο ... καθυστερουσε, αμυδρα αλλα καθυστερει. καθυστερηση που μπορει να σου μαμησει το παιχνιδι αν εχεις συνηθισει σε αμεσες αντιδρασεις. αυτο το εχω δει και με ps2 αλλα σε αλλη τηλεοραση. να πω οτι το συνδεω με τα απλα καλωδια και χωρις το scart στο πλαι αν και δεν νομιζω να εχει σημασια αυτο. καμοια ιδεα στο πως αντιμετοπιζεται αυτο?
aGka8l Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 apo to dashboard του 360 κανε το κοπο να ξαναρυθμησεις την τηλεοραση σου
ibizaios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 apo to dashboard του 360 κανε το κοπο να ξαναρυθμησεις την τηλεοραση σου dhladh ti ρυθμισεις να αλλαξω ?
damis72 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για το xbox360 σε συνδυασμο με τηλεοραση. λοιπον μολις πειρα μια 42 full hd philips και συνδεσα την κονσολα, και αυτο που ειδα δυστηχως ειναι οτι οι κινησεις που κανω στο χειριστηριο λαγκαρουν να το πω δε ξερω καθυστερουν παντως να γινουν. το δοκιμασα και σε PES2008, forza2 και COD4 και στα 3 το ιδιο ... καθυστερουσε, αμυδρα αλλα καθυστερει. καθυστερηση που μπορει να σου μαμησει το παιχνιδι αν εχεις συνηθισει σε αμεσες αντιδρασεις.αυτο το εχω δει και με ps2 αλλα σε αλλη τηλεοραση. να πω οτι το συνδεω με τα απλα καλωδια και χωρις το scart στο πλαι αν και δεν νομιζω να εχει σημασια αυτο. καμοια ιδεα στο πως αντιμετοπιζεται αυτο? Με ποιά καλώδια το συνδέεις ?? Αν τα συνδέεις με ασπρο -κοκκινο - κίτρινο τότε τζάμπα πήρες την Full HD τηλεόραση. Πρέπει να τα συνδέσεις με τα πράσινο-μπλε-κόκκινο (εφόσον έχεις το HD καλώδιο) στην αντίστοιχη είσοδο της TV (Component Είσοδο). Aπο εκεί και μετά θα πρέπει να ρυθμίσεις την συγκεκριμένη είσοδο στην TV (ειδικά για τις Philips) ότι έχεις Gaming Device για να μην σου λαγκάρει. Καλή τύχη.
ibizaios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Με ποιά καλώδια το συνδέεις ?? Αν τα συνδέεις με ασπρο -κοκκινο - κίτρινο τότε τζάμπα πήρες την Full HD τηλεόραση. Πρέπει να τα συνδέσεις με τα πράσινο-μπλε-κόκκινο (εφόσον έχεις το HD καλώδιο) στην αντίστοιχη είσοδο της TV (Component Είσοδο). Aπο εκεί και μετά θα πρέπει να ρυθμίσεις την συγκεκριμένη είσοδο στην TV (ειδικά για τις Philips) ότι έχεις Gaming Device για να μην σου λαγκάρει. Καλή τύχη. το συνδεω με το απλο καλωδιο ασπρο -κοκκινο - κίτρινο. Ελπιζω να ειναι αυτο φιλε γιατι μεχρι και αλλαγη τηλεορασης σκεφτομαι ειδικα αν κολαει και το PS3 που θα ερθει οσονουπο. Ποio ειναι το ποιο καταλληλο απο τα παρακατω καλωδια? http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=12&category=69980953&page=1
damis72 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 το συνδεω με το απλο καλωδιο ασπρο -κοκκινο - κίτρινο.Ελπιζω να ειναι αυτο φιλε γιατι μεχρι και αλλαγη τηλεορασης σκεφτομαι ειδικα αν κολαει και το PS3 που θα ερθει οσονουπο. Ποio ειναι το ποιο καταλληλο απο τα παρακατω καλωδια? http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=12&category=69980953&page=1 Καταρχάς ποιά έκδοση του 360 έχεις ? Αν έχει HDMI έξοδο τότε πήγαινε πάρε ένα απλό HDMI Καλώδιο και ξεμπέρδεψες. Αν δεν έχει HDMI έξοδο τότε πρέπει να πάρεις το παρακάτω HD AV καλώδιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=805289&catalog=12&category=69980953&page=1 Αφού το συνδέσεις με την TV, θα πας στην τηλεόραση στις συνδεδεμένες συσκευές να ορίσεις την συγκεκριμένη είσοδο που το συνέδεσες ως gaming device. Αυτό έχω κάνει εγώ και δεν λαγκάρει καθόλου.
MiltoZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς τι γίνεται στην περίπτωση λείξει η συνδρομή στο live και πάει να την ανανεώσει αυτόματα με την δηλωμένη πιστωτική κάρτα που όμως δεν γίνεται δεκτή πλέον στην Ελλάδα? Δεν πιστεύω να γίνει κανά αστείο και ακυρωθεί εντελώς το profile όπως γίνεται στις περιπτώσεις που δεν βρίσκει κάρτα που να σχύει Μήπως πρέπει να τους πάρω να ακυρώσω από πριν την κάρτα? Ή μπορώ απλά να πάρω live card και να την ενεργοποιήσω μόλις τελιώσει η συνδρομή μου? Φαίνεται από κάπου στο dashboard πότε λείγει η συνδρομή που έχεις?
ultralisk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς τι γίνεται στην περίπτωση λείξει η συνδρομή στο live και πάει να την ανανεώσει αυτόματα με την δηλωμένη πιστωτική κάρτα που όμως δεν γίνεται δεκτή πλέον στην Ελλάδα? Δεν πιστεύω να γίνει κανά αστείο και ακυρωθεί εντελώς το profile όπως γίνεται στις περιπτώσεις που δεν βρίσκει κάρτα που να σχύει Μήπως πρέπει να τους πάρω να ακυρώσω από πριν την κάρτα? Ή μπορώ απλά να πάρω live card και να την ενεργοποιήσω μόλις τελιώσει η συνδρομή μου? Φαίνεται από κάπου στο dashboard πότε λείγει η συνδρομή που έχεις? Miltoz γνωστός μου είχε πρόβλημα οπότε μην το αφήνεις έτσι...πάρε και βάλε μια προπληρωμένη...αν τους πάρεις τηλέφωνο μπορεί να σε εξυπηρετήσουν μπορεί και όχι, είναι καθαρά πάνω σε τι υπάλληλο θα πέσεις...χώσε μια καρτούλα να ησυχάσεις...κάπου από το account management φαίνεται αλλά δεν το θυμάμαι απʼ έξω το μενού
MiltoZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Thanks, θα τους πάρω να ακυρώσω πρώτα την κάρτα να είμαι σίγουρος τους μαλάκες btw το infinite undiscovery τι λέει?
ultralisk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Thanks, θα τους πάρω να ακυρώσω πρώτα την κάρτα να είμαι σίγουρος τους μαλάκες btw το infinite undiscovery τι λέει? 2 αρνητικά βρίσκω...αρκετές πτώσεις frames στις μάχες (ε τι μου τις θέλουν τις real time,μια χαρά είναι οι turn based) και έλλειψη κάποιου χάρτη ώστε να σου λέει που πρέπει να πας με αποτέλεσμα να κόβεις βόλτες κάποιες φορές...κατά τ' άλλα μια χαρά παιχνιδάκι για εμάς τους RPGαδες που κυνηγάμε τα j-rpg με το τουφέκι...ενδιαφέρον story, super customization,ωραία γραφικά και τοπία και φανταστική μουσική...δεν είναι FF αλλά παίζεται από τους fan ευχάριστα
Rebel21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Tbtw το infinite undiscovery τι λέει? έπαιξα το παιχνίδι και οι φόβοι μου βγήκαν αληθινοί.όπως είχα ξαναπεί όταν πρωτοείδα το video το παιχνίδι μου φαινόταν σαν b-project της square η οποια παρεπιπτόντως είναι απλά publiser του παιχνιδιού .με λίγα λόγια τα γραφικά είναι μέτρια σε σημείο να φαίνονται old gen κάποιες φορες και ακόμα και τα menu είναι κακοφτιαγμένα,animation μέτριο(απλά κάντε μια περιστροφή στο χαρακτήρα,από τα χειρότερα που έχω δει),οι χαρακτήρες από την άλλη είναι αρκετά καλά σχεδιασμένοι. σε θέμα gameplay μου άρεσε το real time battle και τα πολύ καλά loading τιμές αφού δεν θα άντεχα ένα ακόμα μαραθώνιο loading σαν του lost odyssey . το story είναι ενδιαφέρον και αν εξαιρέσεις τον μέτριο οπτικό τομέα αξίζει να ασχοληθείς με το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις