Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
gust έχεις βρει κανά epic? Μέχρι τώρα (lvl 38) έχω βρει κράνος και γάντια. Σκέφτομαι να παίξω μερικά lvl ακόμα και μετά να δω και 2-3 άλλους χαραχτήρες πως παίζουν και πάπαλα γιατί βγαίνει πολύ πράμα. Πάντως δεν έχω καταφέρει να ξαναχάσω μόνο 1-2 φορές σε πίστα, καμιά δεκαριά είναι η ταρίφα συνήθως. Μόνο σε co-op έχω καταφέρει να μην χάσω. Αν είναι κανείς για co-op αυτές τις μέρες gamertag MiltoZ

Miltoz με ποιον χαρακτήρα παίζεις και χάνεις τόσες φορές;

θα το ξεκινήσω το παιχνίδι σήμερα και είμαι μεταξύ Defender και Berserker

αν είναι μανίκι να πάρω Berserker τότε αφού θα χάνω που θα χάνω να ρίχνω και μία ψιλή παραπάνω:P

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Miltoz με ποιον χαρακτήρα παίζεις και χάνεις τόσες φορές;

θα το ξεκινήσω το παιχνίδι σήμερα και είμαι μεταξύ Defender και Berserker

αν είναι μανίκι να πάρω Berserker τότε αφού θα χάνω που θα χάνω να ρίχνω και μία ψιλή παραπάνω:P

Με defender παίζω. Το ξεκίνησα με champion αλλά έκανα μία λαλακία και τον έσβησα καταλάθως μετά την πρώτη πίστα. :o

Νομίζω ότι ο defender είναι ο καλύτερος άμα δεν θες να χάνεις πολύ. Ο berseker μπορεί να σου βγάλει το λάδι, τουλάχιστον μέχρι να ανέβει κάποια lvl. Όταν χάνεις σε ξαναβγάζει εκεί που ήσουν αλλά το κακό είναι ότι έτσι φθείρεται το equipement και μηδενίζεται το combo meter (οπότε δεν έχεις special attack και μπορεί αυτό να σε πάει εμπλοκή). Οπότε αν χάνεις πολύ ένα καλό armor πχ που έχεις φτιάξει (που κοστίζει) θα σου φθαρεί και αν πάει στο 0 μπορεί να το χάσεις (άρα αναγκάζεσαι να το βγάλεις μέχρι να ξαναπάς στην πόλη για repair). Από αυτήν την άποψη δεν σε παίρνει να χάσεις πάνω από 15-20 φορές σε κάθε πίστα. Επίσης νομίζω ότι cybernetic είναι καλύτερο από human γιατί έχεις cannons που κάνουν πολύ ζημιά από απόσταση. Στην αρχή μέχρι να το βρεις και να πάρεις καλό equipement χάνεις συχνά (αν και η πρώτη πίστα είναι εύκολη). Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιείς όλες τις κινήσεις γιατί όλες είναι χρήσιμες ανάλογα την περίπτωση. Για παράδειγμα έχανα πολύ health από αυτούς που έρχονται και σκάνε πάνω σου μέχρι να καταλάβω ότι ο καλύτερος τρόπος να τους φας δεν είναι μακρινό όπλο αλλά το fierce attack. Ακόμα το ruine attack δεν το χρησιμποποιούσα σχεδόν ποτέ αλλά τελικά με πολύ κόσμο κοντά σου επιβάλλεται.

Επίσης βοηθάει πολύ να φοράς καλό armor με πολύ ενίσχυση. Και καλό είναι να έχεις αρκετά loot drop chance bonuses γιατί σου δίνει παραπάνω health orbs κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι.

Από την άλλη ο berseker έχει το καλό ότι θα κάνει πολλά combos και θα έχει φορτωμένο combo meter οπότε θα παίρνει και καλά loot! Νομίζω όλοι οι χαραχτήρες έχουν θετικά και αρνητικά, απλά ο defender είναι το πιο σιγουράκι για άνετο πέρασμα.

gust epic εννοώ τα κόκκινα armor που είναι τα ακριβότερα και τα πιο σπάνια. 6-7 φορές σε κάθε πίστα με commando νομίζω είναι πολύ καλά. Έχει να κάνει πάντως και με το τι φοράς όπως γράφω παραπάνω. Έφτιαξα ένα σετ level 40 με το που έπιασα το lvl και χάνω πολύ δύσκολα. :mrgreen: Αν κρατήσω αυτό το σετ ενώ έχω φτάσει lvl 44 πχ θα τρώω περισσότερο ξύλο (mr obvious) To λέω αυτό γιατί είναι και θέμα τι διαχείρηση θα κάνεις στα λεφτά σου, γιατί τα ακριβά πορτοκαλί blueprints και πολύ περισσότερο τα κόκκινα κοστίζουν αρκετά και δεν τα παίρνεις αυτά πίσω αν τα πουλήσεις.

Δημοσ.

thanks Miltoz...και για να ρωτήσω και κάτι με όσο πιο απλό τρόπο...οι μπούφλες του defender είναι καλές;θα τις ευχαριστηθώ ή θα είμαι όλο στην άμυνα;:lol:

Δημοσ.

Καλές είναι. Μεγαλλυτερο ρόλο στο πόσο καλές είναι οι μπούφλες παίζει το όπλο και τα σχετικά power ups που θα έχεις πάνω στα όπλα/ armor. Απλά ο berserker θα έχει και sills και stats που θα τον βοηθάνε σε αυτόν τον τομέα ενώ τα skills toy deffender είναι περισσότερο αμυντικογενή. Στην αρχή έπαιζα με σπαθί αλλά στην πορεία με hammer. Το πρώτο είναι λίγο πιο γρήγορο και το δεύτερο είναι καλύτερο για να τους διώχνεις από κοντά σου. Επίσης κάθε τύπος όπλου (sword, staff, hammer) έχει άλλο είδος damage (slash, piercing, blunt) και κάθε αντίπαλος είναι ευάλωτος σε κάποιο απο αυτά.

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη εχω ολο κοκκινα μερη στην πανοπλια μου!!!!εχω και πολλα blueprints που δεν τα εχω κατασκευασει ακομα!!

Παντως παιζει πολυ η μικροδιαχειρηση γιατι αν αρχισεις να φτιαχνεις ολα τα καλα blueprints τα λεφτα πετανε αμεσως!

Εγω δουλευω πολυ laser cannon και μετα σπαθακι....μου αρεσει πολυ και το σφυρι!

Δημοσ.

Κόκκινα λέω έτσι, όχι πορτοκαλί. Αυτά που σου σκάνε ένα κάθε ν drops. Αυτά που κάνουν 300 χιλιάρικα το καθένα για να τα κάνεις craft. Που θες δηλαδή 2 μύρια και πολλα replay για να φτιάξεις όλο το σετ (αν είσαι τυχερός)

Αν λέμε το ίδιο είσαι σκύλος!

Δημοσ.

Star Wars: The Force Unleashed for PS3, Xbox 360, Wii and other platforms is LucasArts' most ambitious gaming project to-date. Taking over four years from concept to completion and enduring multiple delays, the long-awaited game is the first next-gen development effort by the small studio, and the first to utilize multiple new technologies and the direct input of Industrial Light and Magic. Taking all this into consideration it comes as a bit of a surprise to see what print media is saying about the game. With four reviews in the can, Force Unleashed has only mustered a meta score of 6.8, with individual publication scores ranging from a mediocre 7.5 all the way down to a pathetic 56.

http://www.thehdroom.com/news/Metacritics_First_Star_Wars_The_Force_Unleashed_Reviews_Ouch/3421

Δημοσ.
Force Unleashed has only mustered a meta score of 6.8, with individual publication scores ranging from a mediocre 7.5 all the way down to a pathetic 56.

Τι στο καλό; Δεν τους άρεσε δηλαδή το Jedi Academy που είναι σε παρόμοια φιλοσοφία; :rolleyes:

Δημοσ.
Καλά, κατάλαβα, άλλη μια μούφα, μόνο για τους λάτρεις του είδους.

To demo που έπαιξα μου φάνηκε πολύ βαρετό. Μάλλον καλά κατάλαβες.

Δημοσ.

Η αρχική ημερομηνία ήταν για 14 Σεπτέμβρη, που προφανώς και δεν ισχύει. Νομίζω αυτό που ισχύει τώρα είναι για μέσα με τέλη Οκτώβρη.

Όταν βγει με το καλό πάντως, το πρώτο πράμα που θα κάνω θα είναι να πουλήσω ό,τι έχω και δεν έχω και να πάρω τα καινούρια τύμπανα, τα Ion (που προφανώς θα πάνε ο κούκος αηδόνι, κανα 300άρι ευρώ λογικά).

3rdpartyrb.jpg

Δημοσ.
Η αρχική ημερομηνία ήταν για 14 Σεπτέμβρη, που προφανώς και δεν ισχύει. Νομίζω αυτό που ισχύει τώρα είναι για μέσα με τέλη Οκτώβρη.

χαχα...τραγουδι απο το chinese democracy του axl δεν εχει μεσα....ε ετσι εξηγειται η αναβολη...χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα....σε 1-2 χρονια βλεπουμε...

Δημοσ.

Στο Αμέρικα θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα νομίζω. Το θέμα είναι τι θα γίνει με την Ευρωπαϊκή κυκλοφορία. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει, κάποιοι λένε ότι δεν έχουν ιδέα αν θα έρθει στην Ευρώπη μέσα στο 2008 ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι θα κυκλοφορήσει το DVD ταυτόχρονα και στην Ευρώπη αλλά τα καινούρια όργανα μπορεί να έρθουν την άνοιξη, ό,τι να 'ναι δηλαδή. Ας είναι καλά το Ebay (αν και φοβάμαι ότι θα γίνει χαμός, αφού τα Ion Drums θα είναι ούτως ή άλλως περιορισμένα και θα τα ψάχνουν και όλοι οι Ευρωπαίοι).

Ας βγει όποτε θέλει. Ο σκοπός βασικά είναι τα όργανά του να είναι συμβατά με του επερχόμενου Guitar Hero, ώστε να μην χρειάζεται να πάρουμε διαφορετικές κιθάρες και drum kits, αυτό δεν παίζει να το κάνω με τίποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...