Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Όντως φίλε αυτό το έχω δει , θα το χτυπήσω έχει κανά δύο καλά αλλά είναι παλία. Τα καινούργια πως μπορείς να τα βρείς ? Πειρατικά να υποθέσω?

Θα ψάξω και θα σου πω... Η πειρατεία ΠΟΤΕ δεν είναι λύση!

Δημοσ.

Μάγκες, πειρατικώς δεν παίζεις τα Xbox Live Arcade Games. Τα μόνα που μπορείς, είναι το δισκάκι που εδειξε το παλληκάρι πιο πάνω (Unplugged), το δισκάκι του πακέτου Arcade και το Hexic HD. Τα υπόλοιπα δυστυχώς μόνο μέσω πληρωμής και downloading μέσω Live.

Δημοσ.

Μου αρέσει το Tοο Human. Έχει πολύ θέμα και για single και για co-op και είναι πολύ ξεχωριστό παιχνίδι που συνδιάζει πολύ action με στοιχεία rpg και πολύ loot. Kοίταξα πριν το metacritic που έχει 67 ΜΟ και ήθελα να κάνω 1-2 σχόλια.

Σχόλιο του 1up που του έβαλε 42 (!!!!)

The game is simply schizophrenic; it attempts to be all things to all people and never succeeds in executing any of them well. The end result is in dire need of polish and focus, and that doesn't solely apply to gameplay mechanics.

Σχόλιο δικό μου: καμία επαφή με την πραγματικότητα

Eurogamer (60)

Perhaps biggest problem with the game: it's too short.

lol

Team xbox (65)

I donʼt need games that make me this mad for so little payoff.

Μήπως είσαι λίγο άμπαλος?

Το παιχνίδι είναι απλά δύσκολο αν θες να μην πεθαίνεις κάθε τόσο και λίγάκι και πρέπει να αφιερώσεις χρόνο να το μάθεις και να φτιάξεις αξιόμαχο χαραχτήρα. Όσο παίζεις τόσο βελτιώνεσαι και ψοφάς πολύ λιγότερο παρότι οι αντίπαλοι προσαρμόζονται στο level σου. Επισης έχεις 5 χαραχτήρες να διαλέξεις όπως επίσης και ανάμεσα σε human και cybernetic που ο καθένας έχει διαφορετικές ιδιότητες και διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Επίσης έχει άπειρο loot. Αν ασχοληθείς λίγο με skills/ equipement θες στάνταρ ένα 20άρο για να το τελιώσεις με έναν χαραχτήρα. Και του άλλου του φάνηκε too short! Άμα θέλετε να θάψετε ένα παιχνίδι ρε άσχετοι βρείτε τουλάχιστον κάτι σωστό να πείτε!

Δημοσ.

το παιχνιδακι δεν ειναι σιγουρα για 42...εγω θα ελεγα για ενα 7.

Απλα το βαρεθηκα αμεσως.Δεν που εδινε την αισθηση οτι"βαραω" και σκοτωνω τους αντιπαλους μου.Δεν μου πηγαινε καλα με το δεξι μοχλο.

Αντιθετα αν ειχε το στιλ του CONAN(<- πολυ παρεξηγημενο παιχνιδι) στις μαχες,με διαφορετικα τελειωματα αντιπαλων κτλ τοτε θα ηταν τελειο

Δημοσ.

Καμία σχέση με conan The_Sheep. Καμία μα καμία σχέση σαν αξία. Έχουν αφιερωθεί 'απειρες ώρες παραπάνω στο Too Human κι αυτό φαίνεται εύκολα. Και ούτε είναι και ίδιο είδος γιατί το αδικείς κατάφορα το Too Human αν το πεις καθαρό action, παρότι κάποιες στιγμές η δράση είναι καταιγιστική. Το gameplay του πάντως έχει πολύ θέμα και δεν είναι απλά κουνάω τον δεξί μοχλό στην κατεύθηνση του εχθρού. Έχει αρκετές κινήσεις, έχει μακρινά, έχει τα spider/ battle cry/ fenrir/ ruines, και αν δεν μάθεις πως να τα χρησιμοποιείς όλα αυτά και με στρατιγική ανάλογα και με τον αντίπαλο (ή και τον συμπαίκτη) απλά δεν έχεις καταλάβει το παιχνίδι και δεν το παίζεις σωστά.

Πολύ αδικημένο παιχνίδι για μένα.

Δημοσ.

Εμένα πάντως να μου επιτρέψετε να πω ότι μου φάνηκε λίγο μάπα. Δεν ασχολήθηκα πολύ με το demo αλλά ξέρετε πώς είναι αυτά, το ένα φέρνει τ' άλλο. Έβαλα το demo, μου φάνηκε λίγο προχειροφτιαγμένο και το έκλεισα, δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Είδα και τις κριτικές/βαθμολογίες των sites και τέλος...

Από την άλλη βέβαια γενικά δεν μου πολυαρέσει αυτό το στυλ παιχνιδιών, οπότε η γνώμη μου περισσεύει.

+1 για το Conan.

Δημοσ.

Καλό ήταν το conan (από gameplay γιατί από γραφικά άστα) αλλά άμα μου λες προχειροφτιαγμένο το too Human τότε το Conan θα πρέπει να το έφτιαξαν στο πόδι.

Δημοσ.

Μέτριο παιχνίδι είναι το Too Ηuman. Ένα 7αρι νομίζω το αντιπροσωπεύει σωστά. Γραφικά ψιλοκαλά, animation αίσχος, κάμερα μέτρια πράγματα και το συστημα μάχης με το δεξί analog τίποτα το σπουδαίο.

Δημοσ.
Μέτριο παιχνίδι είναι το Too Ηuman. Ένα 7αρι νομίζω το αντιπροσωπεύει σωστά. Γραφικά ψιλοκαλά (εντυπωσιακά σε σημεία), animation αίσχος, κάμερα μέτρια πράγματα και το συστημα μάχης με το δεξί analog τίποτα το σπουδαίο.

Συμφωνώ στα bold (φαντάζομαι όλοι συμφωνούν). Το σύστημα μάχης δεν είναι το υπέρτατο και έχει κάποια προβληματάκια σε κάποιες περιπτώσεις αλλά εμένα με καλύπτει. Επαναλαμβάνω όμως το παιχνίδι δεν είναι καθαρό action αλλά ούτε το λες και action rpg, είναι ξεχωριστή κατηγορία, και ειδικά αν σου αρέσει το loot hunting είναι must.

8.5

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μια απορία! Με την νέα δυνατότητα του 360 να παίζει xvid-divx ξέρετε αν κάνει και upscaling? Χαζή ερώτηση το ξέρω! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Δημοσ.

Ειμαι στο τελευταιο Act του Too Human!

Σκοπευω να το τελειωσω το παιχνιδακι!

Λοιπον για εμενα του βαζω ενα 7.5 με πολλες ομως προοπτικες βελτιωσης για τα επομενα της σειρας αν βγουν.

Ο χρονος παιχνιδιου ειναι ικανοποιητικος αρκει καποιος να θελει να χαρει το παιχνιδι και οχι να κανει ενα απλο rush through.Πολλες επιλογες οπλων και στρατηγικων και skill.Το μεγαλυτερο αρνητικο για εμενα ειναι η μονοτονια του οσων αφορα τις πιστες και τους αντιπαλους.Δεν ειναι δυνατον σε καθε act ολα τα δωματια να ομοιαζουν....αλλαξτε λιγο ρε παιδια τον χωρο αισθανομαι οτι παιζω ολο το ιδιο level με αλλαγμενους τοιχους.Οσον αφορα τους κακους....ημαρτον βαρεθηκα να σκοτωνω ορδες απο ιδια τερατα....βαλτε μερικα ακομα, λιγο φαντασια θελει καντε και μερικους εχθρους με extra δυνατοτητες εκτος απο τα Boses.Οσον αφορα τα θετικα εχω να πω οτι προκειται για ενα παιχνιδι με δραση που σε κραταει και συνεχιζεις να το παιζεις για να μαζεψεις καλυτερα αντικειμενα και να βελτιωσεις τον ηρωα σου (εμενα μου αρεσε και η πλοκη που εξιστορειται με ομορφα in game cutscenes (λιγο χοντροκομμενα).Ειναι σχετικα mindless και το προτιμω γιατι 1-2 ωριτσες που θελω να ηρεμησω με βοηθαει να περασω ευχαριστα!

Δοκιμαστε το αξιζει, αν σας αρεσαν τα diablo-hellgate london και Viking!

Δημοσ.

gust έχεις βρει κανά epic? Μέχρι τώρα (lvl 38) έχω βρει κράνος και γάντια. Σκέφτομαι να παίξω μερικά lvl ακόμα και μετά να δω και 2-3 άλλους χαραχτήρες πως παίζουν και πάπαλα γιατί βγαίνει πολύ πράμα. Πάντως δεν έχω καταφέρει να ξαναχάσω μόνο 1-2 φορές σε πίστα, καμιά δεκαριά είναι η ταρίφα συνήθως. Μόνο σε co-op έχω καταφέρει να μην χάσω. Αν είναι κανείς για co-op αυτές τις μέρες gamertag MiltoZ

Δημοσ.

Epic ειναι τα σετ να υποθεσω?

Εχω βρει διαφορα κομματια αλλα δεν εχω καταφερει να φτιαξω ενα ολοκληρωμενο σετ.

Ειμαι level 26 με κομαντο και ειμαι στα μισα του τελευταιου act.Πεθαινω αρκετα συχνα.... αλλα οχι οπως στην αρχη.6-7 φορες σε καθε πιστα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...