Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να μην μαλώνουμε τα τρία καλύτερα είναι το geometry wars 2, το castle crashers και το braid. :D

Το καθένα έίναι μαμάτο στο είδος του. Και έχουν βγει και τα τρία τον τελευτάιο μήνα! Και το death tank φαίνεται ότι θα είναι καλό.

Δημοσ.

Καλά ρε τι ερωτήσεις έκανα και δεν τις ξέρετε? Αντ γι' αυτό ασχολείστε με το πιο arcade είναι καλύτερο σε topic για απορίες τεχνικής φύσεως. Τέσπα, βρήκα το halo1 στα γερμανικά. Θα μπορέσω να το παίξω ή θα χάσω τπτ. Οχι από θέμα υπόθεσης αλλά από αποστολές, χειρισμό εννοώ

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν ξέρω να σου απαντήσω στις ερωτήσεις που κάνεις. Αν ήμουν σίγουρος θα σου απαντούσα.

Το thread λέει: Απορίες, Εντυπώσεις, Προβλήματα

Δημοσ.

Καλησπερα,

Προσφατα αγορασα το play n charge kit για το 360.Θελω να ρωτησω περιπου ποσο διαρκει η επαναφορτιζομενη μπαταρια μεχρι να τα φτυσει???Δηλαδη να το φορτιζεις και να τελειωνει σε 1-2 ωρες...

Σορρυ αν εχει απαντηθει αλλα χλωμο να ψαξω τοσες σελιδες...

Δημοσ.
Καλησπερα,

Προσφατα αγορασα το play n charge kit για το 360.Θελω να ρωτησω περιπου ποσο διαρκει η επαναφορτιζομενη μπαταρια μεχρι να τα φτυσει???Δηλαδη να το φορτιζεις και να τελειωνει σε 1-2 ωρες...

Σορρυ αν εχει απαντηθει αλλα χλωμο να ψαξω τοσες σελιδες...

Οι επαφορτιζόμενες κρατάνε γύρω στις 20-30 ώρες, ανά φόρτιση.

Δημοσ.

Τόσα παιχνίδια και ΟΧΙ ένα καινούριο xbox που να δουλεύει?

Μου βρωμάνε (μερικά αυθεντικά) και ΠΟΛΛΕΣ πράσινες θήκες και εκτυπώσεις..

edit: Και ΠΟΛΥ ελεύθερος χρόνος...

Δημοσ.

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι αν και παίζει να είναι χαζό ? Επαιδή δεν έχω ασχοληθεί με τα arcade , πως γίνεται να τα παίξει κάποιος όταν δεν είναι online? Αν δεν κάνω λάθος δε κυκλοφορούν σε dvd..

Δημοσ.
ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι αν και παίζει να είναι χαζό ? Επαιδή δεν έχω ασχοληθεί με τα arcade , πως γίνεται να τα παίξει κάποιος όταν δεν είναι online? Αν δεν κάνω λάθος δε κυκλοφορούν σε dvd..

Και βέβαια υπάρχει σε DVD. Αυτό δεν ψάχνεις; : http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=GamesXBox360&cp_id=114397

Δημοσ.

Όντως φίλε αυτό το έχω δει , θα το χτυπήσω έχει κανά δύο καλά αλλά είναι παλία. Τα καινούργια πως μπορείς να τα βρείς ? Πειρατικά να υποθέσω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...