Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω μια δεύτερη γνώμη παιδιά, πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά ενός τέτοιου πράματος?

http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=165&productid=3193

"Microsoft Κονσόλα XBOX 360 Elite iXtreme με αναβαθμισμένo DVD Firmware " στα 380 ευρώ. Δεν είναι για μένα, αλλά για φίλο που τον έψησα να πάρει 360, μόνο που δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία να πάρουμε σβάρνα τα μαγαζιά για να βρούμε μοντέλο που να σπάει, κατόπιν να πρέπει να το σπάσουμε κλπ. Αυτή είναι μια έτοιμη λύση, που κοστίζει μόνο 30 ευρώ περισσότερο από ένα καινούριο, απείραχτο Elite.

Έχει κανένας ιδέα αν το ebw.gr πουλάει καινούρια (αλλά φλασαρισμένα) 360 ή είναι σαν τα επισκευασμένα (επίσης φλασαρισμένα) των grmods?

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βγήκε και το demo του Force Unleashed. Γιατί είναι διαθέσιμο μόνο από gold; :mad: Έπρεπε να κάνω καινούριο account για να μπορέσω να το κατεβάσω... Ωραίο "free". :rolleyes:

Κατά τα άλλα, το παιχνίδι απλά σπέρνει. Επιτέλους ένας χαρακτήρας που δεν είναι σαν τους φλώρους του Jedi Academy. :P :lol: Αν και δεν το περίμενα (με σκεπτικό το Jedi Academy στο Gamecube) έχει ΠΑΡΑ πολύ εύκολο χειρισμό. :-D

Αλλά πολύ μικρό demo... 5-10 λεπτά; Κάπου τόσο μου πήρε. :-(

Δημοσ.

χαιρομαι που ακουω καλες πρωτες εντυπωσεις για το star wars,κριμα που δεν μπορω να το κατεβασω...καταραμενα μπανια!!!

Δημοσ.

Παιδια εγω δεν τρελαθηκα ουτε απο γραφικα ουτε απο γενικοτερο το παιχνιδι.

Πολθ αρκειντια με τιποτα το φοβερο to καλυτερο starwars για μενα ειναι το

jedy academy!

Δημοσ.

Παιδιά μήπως έχει κάποιος κάποια εμπειρία με το EBW?Τι σόι μαγαζί είναι?Το εμπιστεύεστε?Σκέφτομαι να αγοράσω μια συνδρομή gold από εκεί αλλά θα ήμουν ευγνώμων αν είχα μια γνώμη για το τι μαγαζί είναι...Επίσης οι συνδρομές που έχει είναι για αγγλικούς ή αμερικάνικους λογαριασμούς??

Δημοσ.

το too human πως σας φάνηκε; Ιδέα μου ειναι η ήταν πάρα πολύ μικρο...σε 12 ώρες το είχα τελειώσει...

Άλλα εντάξει δεν ήταν κακό παιχνίδι όπως λέγανε μερικά reviews εγώ το ευχαριστήθηκα...όσο διήρκεσε βεβαία!

Δημοσ.

1η ερώτηση. έπαιξα το bioshock το τερμάτισα αλλά οι υπότιτλοι που χε δεν ήταν καλά συγχρονισμένοι. Αξίζει να το παίξω 2η φορά? 2 είναι οι ενστάσεις μου το ότι οι περιοχές είναι επαναλαμβανόμενες και ότι θα πρέπει κάθε φορά να σκοτωνω το big daddy. Στο τέλος ψιλοβαριόμουνα.

2η ερώτηση. Έχει πάρει κανείς το addon και έχει δει dvd να μου πει τη γνώμη για το upscale που κάνει? Είτε μέσω component είτε μέσω hdmi?

Δημοσ.

Το hddvd addon. Καλά εγώ το ξέχασα να το γράψω σεις δεν το ψυλλιαστήκατε? Εκθεση ιδεών είναι το forum? Στα γρήγορα γράφουμε έχουμε και δουλειές:P

Δημοσ.

Κάποιες ακόμα ερωτήσεις

1.Δε μου σώζει την ημερομηνία στο dashboard. Κάθε φορά που το κλείνω και το ανοίγω μου ξαναδείχνει την 22/11/2005

2. Εχω wireless στο σπίτι. Με τι καλώδιο συνδέω το 360 στο laptop? Με utp η ethernet. Να το συνδέσω κατευθείαν στο router αδύνατον δεν θα καλωδιώνομαι εγώ για παρτη της ms που δεν έβαλε wireless card και με υποχρεώνει να σκάσω 100 ευρώπουλα. Καλά να μου πεις εδώ της φαινόταν περιττό το hdmi:devil:

3. Υποστηρίζει 75Hz το 360?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...