anamenos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Για όποιον ενδιαφέρεται: Madden 09: μέχρι στιγμής, πλήρης απογοήτευση. Έχουν μπερδέψει όλα τα συστήματα (άλλη μία φορά) και τα έχουν τοποθετήσει όπως να 'ναι. Το gameplay του έχει καταντήσει πολύ απλό από τη μία, αλλά με 500 extra άχρηστες λειτουργείες. Ξεκινάω και εγώ ο δύσμοιρος τον πρώτο αγώνα, touchdown και παίζει replay... Διαφορετικός φωτισμός, διαφορετικά textures και γενικότερα άλλη εικόνα. Τι έκαναν οι αθεόφοβοι; Ένα football βγαίνει στην Ευρώπη και του άλλαξαν τα φώτα. Με βλέπω να γυρίζω στο περσινό πάλι ή να τσεκάρω την έκδοση για Wii... όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός...
alexzzz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Υπάρχει άνθρωπος που παίζει madden; Πες μου ότι παίζεις και baseball!
dp@pa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Για όποιον ενδιαφέρεται: Madden 09: μέχρι στιγμής, πλήρης απογοήτευση. Έχουν μπερδέψει όλα τα συστήματα (άλλη μία φορά) και τα έχουν τοποθετήσει όπως να 'ναι. Το gameplay του έχει καταντήσει πολύ απλό από τη μία, αλλά με 500 extra άχρηστες λειτουργείες. Ξεκινάω και εγώ ο δύσμοιρος τον πρώτο αγώνα, touchdown και παίζει replay... Διαφορετικός φωτισμός, διαφορετικά textures και γενικότερα άλλη εικόνα. Τι έκαναν οι αθεόφοβοι; Ένα football βγαίνει στην Ευρώπη και του άλλαξαν τα φώτα. Με βλέπω να γυρίζω στο περσινό πάλι ή να τσεκάρω την έκδοση για Wii... Πλακα κανεις? Τωρα σκεφτηκαν να το αλλαξουν, μηπως απλα συνηθησες με το παλιο????η με τα παλια? εγω ειμαι παλιος madden παιχτης απο το πρωτο Ps1. Σημερα θα το δοκιμαζα, αλλα τωρα..το ξανα σκεφτομαι...τοσο χαλια ρε? Γραφικα? καλυτερα χειροτερα? δεν γινεται να ειναι χειροτερα..κατι αλλο παιζει..δεν γινεται. Οταν λες τα συστηματα ειναι οτι νανε? δηλαδη?
dp@pa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Υπάρχει άνθρωπος που παίζει madden; Πες μου ότι παίζεις και baseball! και baseball, και madden, και Hockey.
alexzzz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 και baseball, και madden, και Hockey. Έχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες αλλά .... απέτυχα!
dp@pa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Έχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες αλλά .... απέτυχα! Ενταξει ειναι και γουστα αυτα..δεν μπορεις να κανεις τον αλλον να παιξει κατι που δεν ειναι συνηθησμενος ο αλλος. Λογικο ειναι να μην σου αρεσει.
BucketheadGR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Υπάρχει της 2Κ, αλλά δε νομίζω πως έρχεται Ευρώπη... Κρίμα γιατί φαίνεται κλάσεις ανώτερο από τις γυφτιές της ΕΑ. Υπάρχει άνθρωπος που παίζει madden; Πες μου ότι παίζεις και baseball! Baseball όχι, αλλά hockey ναι. Επίσης περισσότερο ομαδικό άθλημα από το football δεν έχω βρει. Πλακα κανεις? Τωρα σκεφτηκαν να το αλλαξουν, μηπως απλα συνηθησες με το παλιο????η με τα παλια? εγω ειμαι παλιος madden παιχτης απο το πρωτο Ps1. Σημερα θα το δοκιμαζα, αλλα τωρα..το ξανα σκεφτομαι...τοσο χαλια ρε? Γραφικα? καλυτερα χειροτερα? δεν γινεται να ειναι χειροτερα..κατι αλλο παιζει..δεν γινεται. Οταν λες τα συστηματα ειναι οτι νανε? δηλαδη? Τι εννοώ με τα συστήματα. Όταν προσπαθείς να επιλέξεις σχηματισμό, δε βρήκα πουθενά τα τύπου "i formation" κλπ. Τα βρήκα με διαφορετική ταξινόμηση και έχανα τον μπούσουλα. Άμυνα πήγαινα με επιλογή "ask Madden" μιας και δε μπορούσα να βρω που στο καλό είναι τα blitz και τα cover. Τώρα αν έχει καμία επιλογή όπως είχε το Wii, μακάρι αν και δεν την βρήκα ακόμη. Tα γραφικά είναι καλά και έχουν βελτίωση από πέρσυ. Αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ στο μάτι, είναι το replay το οποίο νομίζεις πως είναι εικόνα από άλλη κονσόλα. Δεν παλεύεται... Το γρασίδι είναι πάλι καλύτερο από πέρσυ, αλλά και πάλι οι παίχτες φαίνεται πως δεν "πατάνε" πάνω. Χώρια του ότι ΠΑΛΙ περνάνε μέσα από διαιτητές, κερκίδες και τα συναφή. Δε μπορούν να φτιάξουν στοιχειώδη πράγματα ρε γμτ;;; Άντε να βγει το καινούριο temco bowl μπας και δούμε άσπρη μέρα...
aGka8l Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 η τιμονιερα της μ$ μετα απο 2 χρονια λεει τπτ?αξιζει τα λευτα της?
thief7710 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Απο σημερα εγινα και εγω μελος της παρεας σας τσιμπησα το απογευμα ενα elite...πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες..επεσα και σε καινουργιο (αν και ξεχασα να κοιταξω στο μαγαζι αν ειναι 175W..παλι καλα..).Καμια συμβουλη για να μην μου καει?και μη μου πειτε να το ανοιξω να του βαλω ανεμιστηρες...το λυπαμαι...
kostasSTi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μια απορία ρε παιδιά... Έχω ένα 360 και μέχρι τώρα είχα κάρτα. Τελευταία έπεσε ένας δίσκος στα χέρια μου και θέλω να μεταφέρω τα saves γιατί είναι μεγάλα κάποια και δε χωράνε στη μνήμη. Πως γίνεται αυτό?
stavrossak Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μια απορία ρε παιδιά... Έχω ένα 360 και μέχρι τώρα είχα κάρτα. Τελευταία έπεσε ένας δίσκος στα χέρια μου και θέλω να μεταφέρω τα saves γιατί είναι μεγάλα κάποια και δε χωράνε στη μνήμη. Πως γίνεται αυτό? Έχοντας και κάρτα και δίσκο συνδεδεμένα πας settings /memory management και κάνεις μεταφορά από το ένα στο άλλο. Και εγώ το έχω κάνει, είναι απλό αλλά αν δεν κάνω λάθος έπρεπε να τα μεταφέρεις ένα ένα.Και φυσικά μην ξεχάσεις να μεταφέρεις το profile σου.
kratistos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Απο σημερα εγινα και εγω μελος της παρεας σας τσιμπησα το απογευμα ενα elite...πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες..επεσα και σε καινουργιο (αν και ξεχασα να κοιταξω στο μαγαζι αν ειναι 175W..παλι καλα..).Καμια συμβουλη για να μην μου καει?και μη μου πειτε να το ανοιξω να του βαλω ανεμιστηρες...το λυπαμαι... καλορίζικος !!! αλλά αμάν πια αυτή η καραμέλα.... απλά μην το βάλεις μέσα σε καμιά ντουλάπα..
thief7710 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 καλορίζικος !!! αλλά αμάν πια αυτή η καραμέλα.... απλά μην το βάλεις μέσα σε καμιά ντουλάπα.. Δεν ειναι καραμελα...φοβος ειναι απο αυτα που εχω διαβασει...και επισης εντω στο λαρισα κανει πολυ ζεστη αυτες τις μερες...:-(
ultralisk Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Απο σημερα εγινα και εγω μελος της παρεας σας τσιμπησα το απογευμα ενα elite...πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες..επεσα και σε καινουργιο (αν και ξεχασα να κοιταξω στο μαγαζι αν ειναι 175W..παλι καλα..).Καμια συμβουλη για να μην μου καει?και μη μου πειτε να το ανοιξω να του βαλω ανεμιστηρες...το λυπαμαι... να αερίζεται καλά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις